magda z. Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Maksiu musi znaleźć doemk-chociaż rzeczywiście ta jedyneczka to dla niego bardzo dużo-jedzenie jest, ludzie przychodzą i jeszcze cos mają, na łańcuch nikt nie przypina On będzie szczęśliwy jak ktoś da mu lokum nawet przy domu-z kojcem i ciepłą budką, gdzie sobie spokojnie będzie truchtał po trawce i grzał w słońcu stareńkie kosteczki Quote
papudraczek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 taki kochany staruszek!! potrzebuje tak niewiele Quote
magda z. Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 hopne Cie jeszcze i zmykam na spacerem ze swoim zbójem;) Quote
majqa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Kolejny Maksiu dzionek Ci minął bez stałego człowieka. Quote
zuziaM Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 :multi: :multi: :multi: :multi: 18 MAJA WIELKI DZIEN dla MAKSA :lol: :multi: ! Taka wiadomosc dostalam od p. Eli - pierwszej osoby, ktora Maksiowi udzielila pomocy : " [FONT=Book Antiqua]No i na koniec wspaniała nowina: MAKS JEDZIE DO HOLANDII - mam dla niego rodzinę ale transport do Holandii jest 18 maja. Mam więc prośbę do wspaniałych wolontariuszek aby pilnowały Maksa do tego czasu a ja go zabiorę 18 maja.[/FONT] [FONT=Book Antiqua][/FONT] [FONT=Book Antiqua]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Book Antiqua]SMIGlELSKI "[/FONT] giselle4 , utrzymaj Maksia w swietnej kondycji do czasu wyjazdu. Twoja opieka to dla niego najlepsze do tej pory, co go moglo w zyciu spotkac ..... Quote
liryka Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: powodzenia, piesku :multi::multi::multi::multi: Quote
majqa Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Jejku!!! A czy wiadomo coś bliżej o domku adopcyjnym??? Quote
zuziaM Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 majqa napisał(a):Jejku!!! A czy wiadomo coś bliżej o domku adopcyjnym??? Jeszcze nie wiem nic dokladniej. Ale uwierzcie mi, ze p. Ela nie odda Maksa w zle rece. I sama go przywiezie do granicy PL/D. Quote
outsi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Och, Maksiu, oby wszystko się udało... :kciuki::kciuki::kciuki: Zuziu, jeśli dowiesz się czegokolwiek dokładniej, to daj znać koniecznie! Adopcje zagraniczne to z jednej strony wielka nadzieja i szansa, a z drugiej wielka niewiadoma... Quote
Seaside Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 aaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Jola_K Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 dobre wiesci! :multi: bardzo sie ciesze! a moze jeszcze ktos u nas go wypatrzy? :razz: Quote
Recommended Posts