Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Seaside napisał(a):
Gosieńko do czasu wyjazdu do Holandii co z psiakami będzie??
Podejrzewam na nich gwałty również, chociaż w porównaniu z tą babunią to nic.... :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Boże widzisz i nie grzmisz.............. :placz::placz::placz::placz::placz:

Psiaki maja juz zapewniony duzy kojec, w ktorym przeczekaja ten czas .... bada leczone .... wszystki maja choroby skory :shake:... kilka wylysialych :shake:....
co je tam jeszcze spotykalo :shake:..... tylko ten zwyrodnialec to wie :angryy:...

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zuziaM napisał(a):
W sobote odbieramy ok. 12 ( trudno powiedziec ile ich jest, bo sa zamkniete , a drzwi zastawione do polowy ceglami ) psow od debila z zoltymi papierami i jego matki-starowinki, ktora blagala zeby je uratowac przed synem-debilem .........
Ten sk....el sam mowi, ze zjada psy :placz:...
Wszystkie potem pojada do Holandii i z pewnoscia jeden z nich trafi do rodziny, ktora chciala Maksia :-(.

Trzeba go oskarżyć o znęcanie się, uznać za niebezpiecznego dla otoczeia i wsadzić do wariatkowa na zawsze :angryy:

Posted

Maksiu
[*].. choć my nie zdążyliśmy wiele zrobić, na szczęście sam uratowałeś kilka miesięcy wolnych od głodu i chłodu, troszkę ciepła głaszczących rąk. Zegnaj, piesku.

Posted

Nie ma słów ani gestów równie wiarygodnych
jak psie podanie łapy. Nie ma równie godnych
zaufania poglądów, jak te wyrażane
przez psa, co pragnie, by zostało zrobione
wszystko co mu rozkażę. Gdy zaś coś się nie uda,
smutno ogonem macha, obca mu obłuda.

śpij Słonko.. (*), pozostaniesz na zawsze w naszej pamieci.. Pilnujcie sie tam za TM z moim ś.p. Władziem..i wieloma innymi.

Posted

Przeczyta łam wczoraj dopiero :-( i mnie to dobiło ... już tak niedaleko miał do swojego pana i domu :placz:

giselle4 dobrze , że miał Ciebie :-(
[*] ...

ehh, niech trochę posiedzi u mnie w podpisie jeszcze

Posted

Bardzo mi przykro:-(. Chciałam sprawdzić jak długo będzie czekał na ten domek a tu takie smutne wieści.Chociaż na koniec życia miał pełną miskę, schronienie i poznał czułość ludzkiej dłoni .Maksiu tam już zawsze będziesz najedzony,szczęśliwy i kochany, tam dni są zawsze słoneczne.....Żegnaj .

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 11 months later...