Lidan Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Witaj Maxiu! Kolejny dzień w schronie... Może jutro ktoś cię wreszcie wypatrzy :???: Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Lidan napisał(a):Witaj Maxiu! Kolejny dzień w schronie... Może jutro ktoś cię wreszcie wypatrzy :???: Obawiam się ze bez naszej pomocy nic z tego nie wyjdzie:( Gdzie On jest ogłoszony? Quote
majqa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Edi100 napisał(a):Obawiam się ze bez naszej pomocy nic z tego nie wyjdzie:( Gdzie On jest ogłoszony? Była prośba o tekst do ogłoszeń, zrobiłam go i jest na str.17. Wiem, że było mu robione allegro. Quote
giselle4 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ...był we wczorajszej Wyborczej i w Tygodniku Dzierzoniowskim:-( jest na naszej stronie ,ma ogłoszenie u weta i....cisza. Quote
majqa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Poprosiłam Wolę o poogłaszanie Maksieńka! Mam nadzieję, że to mu choć trochę zwiększy szansę na adopcję. Quote
magda z. Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 na pewno majga,:loveu:. każde ogłoszenie to zawsze więcej osób, które go widziało Quote
majqa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ogłoszenie Maksia: http://bystrzycaklodzka.olx.pl/jak-boli-glod-psie-lapki-i-ich-marzenie-iid-8508665 Quote
Wola Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Hej Ciotki! już jestem. A więc tak. Potrzebuje od Was tylko takiego podsumowania gdzie psiak jest już ogłoszony bo wątek trochę stron ma i nie sposób (brak czasu :oops:) przejrzeć wszystkie,a nie chcę dubla strzelić :) Psiak jest śliczny. Coraz bardziej przeraża mnie bestialstwo ludzi...:shake: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='majqa']Ogłoszenie Maksia: http://bystrzycaklodzka.olx.pl/jak-boli-glod-psie-lapki-i-ich-marzenie-iid-8508665 Było allegro ale nie wiem, czy dziewczyny odnawiały. Proponowałam założenie mu wątku na www.vegie.pl ale nie wiem, czy było to zrobione, bo link na wątek nie został wstawiony. Poza tym prasa (info na str.wcześniej). Na tym moja wiedza się kończy. Dziewczyny, poprosiłam Wolę by zrobiła Maksowi ogłoszenia. Napiszcie proszę, czy gdzieś jeszcze był psiak ogłaszany w necie. Co z allegro i co z vegie. Quote
papudraczek Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Wola napisał(a):Hej Ciotki! już jestem. A więc tak. Potrzebuje od Was tylko takiego podsumowania gdzie psiak jest już ogłoszony bo wątek trochę stron ma i nie sposób (brak czasu :oops:) przejrzeć wszystkie,a nie chcę dubla strzelić :) Psiak jest śliczny. Coraz bardziej przeraża mnie bestialstwo ludzi...:shake: ja zrobiłam Maksiowi allegro, które ciagle odnawiam i ma alegratkę Quote
magda z. Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 jest tez co jakis czas w wyborczej, ale w wydaniu dolnośląskim i w lokalnej gazecie dzierżoniowskiej Quote
Wola Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 aha. czyli allegro, alegratka, prasa i http://bystrzycaklodzka.olx.pl/jak-boli-glod-psie-lapki-i-ich-marzenie-iid-8508665 Czyli net mogę oklejać? No dobra Ciotki to jak będę w domu to się tym zajmę ;) Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Tak smutne święta Cię czekają Maksiu...choć biorąc pod uwagę Twoją przeszłość i tak dostąpiłeś progu szczęścia...niech tylko to szczęście rozkwitnie. Quote
KropkaKropka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Przekonasz się Kochany Pieseczku, że już niedługo będziesz miał własny domek :loveu: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Maks odda ofiarowaną miłość z nawiązką, jak każdy pies po przejściach. Te są najwierniejsze. Quote
Recommended Posts