Tygrysek ^^ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Jak dla mnie to nawet troche za drastyczna ta akcja... :roll: Quote
Betbet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 dla mnie też za drastyczna...ale naprawde zauwazylam ze malo kogo wzruszalo np z moich znajomych ze pies zostal porzucony. no zdarza sie, przykre az raz podczas spotkania towarzyskiego...pokazalam zdjecie Mozarta. z porabaną głową. zapanowała cisza a potem kolezanka powiedziała: "no chyba zartujesz, że ktoś mu to zrobił..." potem komuś pokazałam Dorę-dobermankę katowaną latami, aż zgiętą od bicia...i reakcja taka sama:" O Matko Boska jak ktoś mógł ją tak bić?Czy da sie jej pomóc?" Quote
Lidan Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Sama nie wiem... Troszkę się obawiam, żeby jacyś psychopaci przypadkiem nie udoskonalili swoich metotod znęcania się nad zwierzętami... Ludzie wrażliwi na krzywdę zwierząt oglądający sceny przemocy będą zaszokowani ale takie kanalie nic nie wzruszy. Quote
Betbet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 kanalie kanaliami ja eksperymentowalam ze zdjeciami...i pokazywaniem ich gronu znajomych. sprawa jest kontrowersyjna i wiem ze moze podziałać różnie. ale na hasło: porzucony pies - reakcja zerowa hasło: pies polany kwasem - reakcja ogromna Quote
Tygrysek ^^ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 A najgorsze są eksperymęty na psach bo to przecież legalne jest i nic się nie da z tym zrobić... Quote
majqa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nie obraźcie się dziewczyny ale może by zejść z wątku Maksa na wątek właściwy? Przecież po to był podany (poza oczywistym apelem o wsparcie) link. Niech ten wątek toczy się torem tego i konkretnie tego biedaka. Mylę się? Quote
majqa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Tygrysek ^^ napisał(a):No ok już nic nie piszemy... :roll: Ja naprawdę nie czepiam się...daleko mi do tego...:roll: szkoda mi jednak Maksia, bo on gdzieś zniknie w ferworze gorącej dyskusji. Dlatego napisałam, co napisałam. Podany link, na bank stanie się chodliwy. Czyjekolwiek spotrzeżenia są potrzebne właśnie tam, bo tam są w stanie wnieść coś ożywczego, nowego. Quote
Tygrysek ^^ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Majqa ja nie twierdze że się czepiasz przeciwnie uważam że masz rację pżecież to jest wątek Maksia! Wybacz zapomieliśmy się... Quote
majqa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Tygrysek ^^ napisał(a):Majqa ja nie twierdze że się czepiasz przeciwnie uważam że masz rację pżecież to jest wątek Maksia! Wybacz zapomieliśmy się... Spoks Tygrysiu!:loveu: Bardzo mi ten piesio leży na wątrobie!:loveu: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No właśnie widze!! :p Widać że ci na Maksiu zależy!! :loveu: Quote
majqa Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Maleńki pędź po ten domeczek, bo nim go znajdziesz mnie rozerwie ze zmartwienia...:-( Quote
Seaside Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 przez wichury internet mi w domu padł :angryy: A tu Maksia odwiedzić trzeba.... U mnie w otoczeniu oddźwięku brak..... Quote
Jola_K Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 wichury? juz sie stresuje.... nieznosze duzego wiatru! a u nas non stop wieje, bleeeeeeee (ps juz jutro wysciskam swoje footra po 2 miesiacach rozlaki, juuuuhuuuu :multi) Maksiu, na pierwszej! Quote
majqa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Buziaki od czubka noska po czubek ogonka Maksiu!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Tygrysek ^^ Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 W budzie? Raczej w łóżku właścicieli :evil_lol: Quote
Recommended Posts