Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dla mnie też za drastyczna...ale naprawde zauwazylam ze malo kogo wzruszalo np z moich znajomych ze pies zostal porzucony. no zdarza sie, przykre

az raz podczas spotkania towarzyskiego...pokazalam zdjecie Mozarta. z porabaną głową. zapanowała cisza a potem kolezanka powiedziała:
"no chyba zartujesz, że ktoś mu to zrobił..."

potem komuś pokazałam Dorę-dobermankę katowaną latami, aż zgiętą od bicia...i reakcja taka sama:" O Matko Boska jak ktoś mógł ją tak bić?Czy da sie jej pomóc?"

Posted

Sama nie wiem... Troszkę się obawiam, żeby jacyś psychopaci przypadkiem nie udoskonalili swoich metotod znęcania się nad zwierzętami... Ludzie wrażliwi na krzywdę zwierząt oglądający sceny przemocy będą zaszokowani ale takie kanalie nic nie wzruszy.

Posted

kanalie kanaliami

ja eksperymentowalam ze zdjeciami...i pokazywaniem ich gronu znajomych.
sprawa jest kontrowersyjna i wiem ze moze podziałać różnie.

ale na hasło: porzucony pies - reakcja zerowa
hasło: pies polany kwasem - reakcja ogromna

Posted

Nie obraźcie się dziewczyny ale może by zejść z wątku Maksa na wątek właściwy? Przecież po to był podany (poza oczywistym apelem o wsparcie) link. Niech ten wątek toczy się torem tego i konkretnie tego biedaka. Mylę się?

Posted

Tygrysek ^^ napisał(a):
No ok już nic nie piszemy... :roll:

Ja naprawdę nie czepiam się...daleko mi do tego...:roll: szkoda mi jednak Maksia, bo on gdzieś zniknie w ferworze gorącej dyskusji. Dlatego napisałam, co napisałam. Podany link, na bank stanie się chodliwy.
Czyjekolwiek spotrzeżenia są potrzebne właśnie tam, bo tam są w stanie wnieść coś ożywczego, nowego.

Posted

Tygrysek ^^ napisał(a):
Majqa ja nie twierdze że się czepiasz przeciwnie uważam że masz rację pżecież to jest wątek Maksia! Wybacz zapomieliśmy się...

Spoks Tygrysiu!:loveu: Bardzo mi ten piesio leży na wątrobie!:loveu:

Posted

wichury? juz sie stresuje....
nieznosze duzego wiatru! a u nas non stop wieje, bleeeeeeee
(ps juz jutro wysciskam swoje footra po 2 miesiacach rozlaki, juuuuhuuuu :multi)

Maksiu, na pierwszej!