Jola_K Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 outsi napisał(a):Wkleiłam... dziekuje jeju jakie tam bidy sa pokazane, serce peka :( a to przeciez maly procent tych na dogo i w schroniskch w ogole.. Quote
fona Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 jest blad w pierwszym poscie, ze w schronisku od 12 marca, ktos moze pomyslec, ze schronisko dopiero mu grozi... :( :( :( Quote
Seaside Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 U mnie w rodzinie jak zwykle zero odzewu- ale na co ja liczyłam :roll::placz: Quote
zuziaM Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='papudraczek']czy Maksia badał lekarz?? dostaje jekies przeciwbólowe?? moja staruszka -15 letnia owczarka niem - też od jakiegoś czau ma takie przykurcze!! lekarze stwierdzili ze to zwyrodnienie kręgosłupa!! dostaje m. in. rimadyl!! może Maksiowi też by pomógł!! jestem w stanie opłacic tabletki bo to dość droga impreza!! ale czy ktos bedzie mu dawał je codziennie!!??? Czy w schronisku, to nie wiadomo. Na pewno za to , kiedy zostal znaleziony pod gabinetem pani doktor. Pani doktor Marzanna Borkowska nie stwierdzila zadnych chorob stawow podczas pierwszego badania. Jesli to mozliwe, prosimy o podawanie mu lekow ( czy lekarz schroniskowy moze mu cos poradzic ? ? ? ). JEST PROSBA W SPRAWIE MAXA od pani Eli. Zeby Maxa umiescic w boksach zewnetrznych , a nie wewnatrz. Na zewnatrz psy maja budy i drewniana podloge ( prosba o wlozenie mu do budki koca ). Max byl cale zycie na lancuchu. W srodku ( jesli Max tam wlasnie jest ) jest betonowa podloga, a w pomieszczeniu ziab :shake:. P R O S I M Y ! ! ! ! ! Quote
giselle4 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 .....Maks-Robert dostał jedynkę na zewnątrz:cool3:[telefonowałam do Pani Jasi] ma swoja miske i nikt jemu nie przeszkadza. Wet badał jego w sobote i zdania nie zmienił.... ,,psiak jest stary[14 lat po zębach i skórze]:-( długo nie pociągnie ale trzeba zapewnić jemu spokój,, Jest sam w boksie tyle mogło zrobić kierownictwo teraz czekamy i wierzymy że będzie zył długo i szczęsliwie W sobote [dopiero]pogadam z wetem jak będa potrzebne leki to napisze co i jak......i jakie leki;) Nie martwcie się najwazniejsze ze szukamy,działamy i nikt sie nie leni a jak znajdziemy chate dla Maksia to bedzie super:loveu: Wystawiam dalej w wyborczej:multi: Quote
Edi100 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Gosiapk napisał(a):Czy Starunio doczeka... Mam wielką nadzieję że tak, choć nadzieja nie wystarczy:( Quote
zuziaM Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 giselle4 napisał(a):.....Maks-Robert dostał jedynkę na zewnątrz:cool3:[telefonowałam do Pani Jasi] ma swoja miske i nikt jemu nie przeszkadza. Jest sam w boksie tyle mogło zrobić kierownictwo W sobote [dopiero]pogadam z wetem jak będa potrzebne leki to napisze co i jak......i jakie leki;) giselle4, jestes kochana :loveu: ! ! ! Wielkie dzieki ! Czekamy na wiesci, jakie leki potrzebne i zorganizujemy dla Ciebie pieniazki. Quote
magda z. Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 dziadziuś chce do domku:placz:chociaż na ten czas który mu pozostał Quote
Seaside Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Dogo szwankuje i nawet chłopaka nie można podnieść spokojnie :/ Maksiu trzymaj się :( Quote
Recommended Posts