Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati dzisiaj przesłałam 100 dla Pufiego. Niestety po swoim tyczasie Dinusiu widzę, że znalezienie domu stałego nie jest niestety takie szybkie. Więcej chętnych niż miejsc.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

hej mych dobrze ze sie odezwalas bo juz zaczelsmywatpic czy ciotki nas nadal pamietaja.

Bea dzieki kochana :p

Pufcio bedzie strzyzony na krociutko , najkrocej jak sie da. Zeby mu bylo wygodnie. Bedzie tez wizyta u weta . Tzreba sprawdzic to i owo.

Posted

Pati, dzisiaj poszły pieniążki na Pufiego.
Zagladam do niego, chciaż nie piszę, bo cały czas mam nadzieję, że znajdzie domek, a potem przyjdzie czas na Dina u mnie. W koncu Pufi czeka już trochę dłużej na dom niz Dinuś.

Posted

Jomar pieniazki za lipiec doszly. Zagladaj do nas czasem . Ja wierze , ze Pufisiowy domek znajdzie sie juz niedlugo . A dino tez znajdzie Pana trzeba szukac , nie poddawac sie...

Pufis moj pierwszy hotelowicz przypomina, ze szuka domu :loveu:

Posted

Jomar napisał(a):

Zagladam do niego, chciaż nie piszę, bo cały czas mam nadzieję, że znajdzie domek,

a z czego ta nadzieja wynika? Pati jest tam gdzie jest więc domku szukać jej trudno. Czy ktoś psiaka gdzieś ogłasza?

Posted

Pufis mowi dobry wieczor i macha lapka do wszystkich ciotek. Mama byla z nim u weterynarza. Pufis ma narosc na dziasle. jest pogodny , Dostal metronidazol i dentosept . Bedziemy to obserwowac. Na razie czekamy co bedzie sie dziac Wet stwierdzil tez, ze moze samo sie cofnie . Jeli nie napisze i bedziecie podejmowac decyzje co dalej.

pozdrawiamy

• 4 weeks later...
Posted

ach nikt nie zajrzal....
Poniewaz mama nie widzi poprawy a raczej zdaje jej sie ze narosc na dziasle sie powiekszyla jutro pojedzie z nim do weta sprawdzic co sie dzieje.
Napisze jak tylko da mi znac co powiedzial wet.

Posted

Mama byla z Pufiskiem u weta stwierdzil ze nie wyglada to dobrze. Moj wet wysyla mnie do innego gabinetu z lepszym sprzetem gdyz on bez sprzetu nie wiele moze zdzialac.
Byc moze jest to rak. Pojde z nim do lecznicy jak tylko wroce chybze ze ktoras ciotka chce pojachac z nim wczesniej??
mysle ze okolo piatku z nim pojde wiec napisze co i jak.

Posted

bylam z Pufciem u kolejnego weta. Diagnoza jest taka sama. niestety nic nie da sie z tym zrobic nijak nie mozna tego leczyc pozostaje tylko jedno ...:-(