Marzena&Gusti Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Śliczny jest!Powiedz tak szczerze oddasz go?:D Quote
Jomar Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Pati dzisiaj przesłałam 100 dla Pufiego. Niestety po swoim tyczasie Dinusiu widzę, że znalezienie domu stałego nie jest niestety takie szybkie. Więcej chętnych niż miejsc. Quote
pati Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 bardzo dziekujemy :loveu::loveu: nie zalamujmy sie domek na pewno sie znajdzie Quote
iwa77 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 Pufcio wypiękniał i to jak !:-o Nie zapominamy o Was , zaglądamy - tylko nie zawsze coś piszemy !:razz: Quote
pati Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 Nikt do Pufcia nie zaglada cioteczki wracajcie :-( Quote
bea_m Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 klaudia77 napisał(a):pamiętamy, pamiętamy :cool3: I co z tego pamięania wynika? Szukacie mu domu? Quote
bea_m Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Piękny pudello. Szkoda że tak sobie na tymczasie siedzi. Właściciel i kanapa na juz poszukiwani ;) Quote
mycha101 Posted August 5, 2008 Author Posted August 5, 2008 Pati ja też pamiętam, tylko za dużo się działo. Rozliczę się w najbliższych dniach. Przepraszam. Pozdrowienia dla twojej mamy:loveu: Quote
pati Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 hej mych dobrze ze sie odezwalas bo juz zaczelsmywatpic czy ciotki nas nadal pamietaja. Bea dzieki kochana :p Pufcio bedzie strzyzony na krociutko , najkrocej jak sie da. Zeby mu bylo wygodnie. Bedzie tez wizyta u weta . Tzreba sprawdzic to i owo. Quote
Jomar Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Pati, dzisiaj poszły pieniążki na Pufiego. Zagladam do niego, chciaż nie piszę, bo cały czas mam nadzieję, że znajdzie domek, a potem przyjdzie czas na Dina u mnie. W koncu Pufi czeka już trochę dłużej na dom niz Dinuś. Quote
pati Posted August 5, 2008 Posted August 5, 2008 Jomar pieniazki za lipiec doszly. Zagladaj do nas czasem . Ja wierze , ze Pufisiowy domek znajdzie sie juz niedlugo . A dino tez znajdzie Pana trzeba szukac , nie poddawac sie... Pufis moj pierwszy hotelowicz przypomina, ze szuka domu :loveu: Quote
bea_m Posted August 7, 2008 Posted August 7, 2008 Jomar napisał(a): Zagladam do niego, chciaż nie piszę, bo cały czas mam nadzieję, że znajdzie domek, a z czego ta nadzieja wynika? Pati jest tam gdzie jest więc domku szukać jej trudno. Czy ktoś psiaka gdzieś ogłasza? Quote
pati Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Pufis mowi dobry wieczor i macha lapka do wszystkich ciotek. Mama byla z nim u weterynarza. Pufis ma narosc na dziasle. jest pogodny , Dostal metronidazol i dentosept . Bedziemy to obserwowac. Na razie czekamy co bedzie sie dziac Wet stwierdzil tez, ze moze samo sie cofnie . Jeli nie napisze i bedziecie podejmowac decyzje co dalej. pozdrawiamy Quote
iwa77 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Nie zapomniałam o Pufciu ! Zaglądałam , a że nic nowego nie było to i nic nie pisałam. Kasa wysłana. Quote
bea_m Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A ogłoszenia ma? Trzeba domu szukać. Przeciez nie o to chodzi żeby cały czas na tymczas zbierać. Dom trezba znaleźć!!! Quote
pati Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 ach nikt nie zajrzal.... Poniewaz mama nie widzi poprawy a raczej zdaje jej sie ze narosc na dziasle sie powiekszyla jutro pojedzie z nim do weta sprawdzic co sie dzieje. Napisze jak tylko da mi znac co powiedzial wet. Quote
pati Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Mama byla z Pufiskiem u weta stwierdzil ze nie wyglada to dobrze. Moj wet wysyla mnie do innego gabinetu z lepszym sprzetem gdyz on bez sprzetu nie wiele moze zdzialac. Byc moze jest to rak. Pojde z nim do lecznicy jak tylko wroce chybze ze ktoras ciotka chce pojachac z nim wczesniej?? mysle ze okolo piatku z nim pojde wiec napisze co i jak. Quote
pati Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 halo czy ktos tu jeszcze w ogle zaglada Quote
bea_m Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Taaa ja.. od kropków. No właśnie. Gdzie ciotki od pudli? Haaloooooo. Quote
pati Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 bylam z Pufciem u kolejnego weta. Diagnoza jest taka sama. niestety nic nie da sie z tym zrobic nijak nie mozna tego leczyc pozostaje tylko jedno ...:-( Quote
Recommended Posts