mycha101 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Pati, jeśli chcesz to za marzec mogę teraz kaskę przelać, za luty oczywiście już kasa poszła. Pati jak tylko stwierdzicie z mamą, że Pufi jest już gotowy do szukania mu DS, to daj znać i zacznę ogłaszać. Bardzo się cieszę, że Pufi coraz lepiej, oby tak dalej. Quote
iwa77 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Pufis na pewno wyjdzie juz teraz na prosta - nie ma innego wyjscia przy takiej opiece .Bedzie dobrze wierze w to ! Quote
Atkaaaa Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Super że ma się lepiej! Już niedługo i DS się zjawi :) Quote
mycha101 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Poprosiłam Pati żeby zrobiła zestawienie kosztów i wpływów, żeby była jasność ile brakuje. Quote
pati Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 zestawienie juz zrobione :p wiesci z frontu ... To ja wasz Pufis. Mam sie lepiej no chyba tak sadze z tego co mowia o mnie ci ci no jak im tam aaa czlowieki. Staje na nogi zarowno fizycznie jak i psychicznie. Mysle, ze chyba za bardzo szaleja ot chodze po domu, za aportem skocze no normalna sprawa. Ale ludzie to umieja ze wszystkiego wilkie halo zrobic :roll: Fizycznie mam sie duzo lepiej. Podnosze glowe , chodze bardziej wyprostowany, nie kule sie juz tak, ogonkiem merdam - co tu duzo mowic dobrze mi tu... Zakumplowalem sie nowym czlowiekiem hmm jak mu tam oo Robert na niego wolaja. Laze za nim a i o pieszczoty czasem poprosze. Z reszta sfory zyje w zgodzie nie wchodzimy sobie w droge ot co. zaczynam sie pzrekonywac do tego pompona Elfika i jego smiesznego uczesnia ale uprzedzam ja sie tak uczesac nie dam ZA NIC!! gumeczki , kokardki powariowali. Z laciatymi trzymam sztame w koncu to one tu rzadza trzeba sie przypodobac :cool3: zalaczam kilka fotek z ostatnich dni tak czekamy na wyjscie z domu i ogary poszly w las z Tedim i to nad ktorym sie tak zachwycaja biegiem z wyskoku normalka :D buziaki wasz PUFIS Quote
mycha101 Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Serce sie cieszy jak głupie:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Edi100 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 mycha101 napisał(a):Serce sie cieszy jak głupie:loveu::loveu::loveu::loveu: Oj tak i to bardzo:):multi: Quote
Jomar Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dawno nie zaglądałam tu i nie widziałm psiula. Przecież to jest nie do uwierzenia, że to ten sam pies. Pati, coś niesamowitego. Zadeklarowane pieniądze za marzec będą natychmiast po wypłacie, czyli po zaraz po 25 marca, chyba żeby się udało mi się wynaleźć coś wcześniej. Quote
mycha101 Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Ja mogę przelać w każdej chwili, ale wczoraj Pati powiedziała, żebym sie wstrzymała. Przed świętami zrobię przelew. Quote
iwa77 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pufi te Twoje opowieści są super . Zdrowiej kochany , nabieraj sił i wszystko będzie dobrze! :loveu: Quote
Marzena&Gusti Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Super wygląda! Teddy tak samo:) Magiczny dom:loveu: Quote
Edi100 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 iwa77 napisał(a):Pufi te Twoje opowieści są super . Zdrowiej kochany , nabieraj sił i wszystko będzie dobrze! :loveu: A ja czekam na swoją wypłatke bo musze posłać grosiki Pufciowi:loveu: Oczywiście, przelew sie spóźnia:angryy: Quote
Guest Reyes Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Ehhh... Chciałabym mieć taką rękę do psów jak ty... Quote
mycha101 Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Szczęśliwy ten Pufi razem z mamą Pati. Pozdrawiam Panią serdecznie:loveu: (wiem, że Pani tu zagląda:lol:) Quote
Jomar Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Pati, przesłałam dzisiaj 100,00 zł na przystojniaka za marzec. Quote
pati Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Jomar napisał(a):Pati, przesłałam dzisiaj 100,00 zł na przystojniaka za marzec. dziekujemy ida swieta a przed swietami tzreba kupic karme , korpusiki, skrzydelka coby pieseczek mial co jesc. Chcemy mu tez kupic witaminy wzmacniajace poradzila to mi weterynarz. Krople do oczu tez tzreba juz kupic . bedzie zdjecie grupowe :cool3: Quote
pati Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ok a bylo to tak. Ludziska stwierdzili, ze najwyzsza pora zapoznac z soba kropiastego i owczarkowatego. ok to rozumiem ale po co chcieli mnie do tego to nie wiem. Tak wiec wychodze sobie spokojnie na dwor no wiecie za potrzeba a tam :diabloti: bija sie!!!:mad: mowie wam ale bylo zakotlowalo sie i kropiasty brzucha pokazal. Glupek bo ja to bym od razu brzuchem sie wywalil ...no ale ja jestem inteligentny a on :roll: zreszta czego sie spodziewac po psie w kropki. i ja sam na sam z fartem Quote
pati Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 biegne wszystkim oznajmic ze nasz chuderlak zostal dzis zwazony ..... fanfary....... 13 kilo :multi::multi: trudno uwierzyc , ze jak do nas trafil wazyl tylko 7 :-( i nie bylo go mozna nawet poglaskac bo czlowiek po kosciach jezdzil . Natomiast teraz to co innego zapraszamy na glaskanko :D Quote
Edi100 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 pati napisał(a):dziekujemy ida swieta a przed swietami tzreba kupic karme , korpusiki, skrzydelka coby pieseczek mial co jesc. Chcemy mu tez kupic witaminy wzmacniajace poradzila to mi weterynarz. Krople do oczu tez tzreba juz kupic . bedzie zdjecie grupowe :cool3: Posiałam gdzies numer konta, nawet blankietu wpłaty nie mogę znaleźć:( Przyslijcie mi prosze Quote
Recommended Posts