Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pati, jeśli chcesz to za marzec mogę teraz kaskę przelać, za luty oczywiście już kasa poszła.

Pati jak tylko stwierdzicie z mamą, że Pufi jest już gotowy do szukania mu DS, to daj znać i zacznę ogłaszać.

Bardzo się cieszę, że Pufi coraz lepiej, oby tak dalej.

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zestawienie juz zrobione :p

wiesci z frontu ... To ja wasz Pufis. Mam sie lepiej no chyba tak sadze z tego co mowia o mnie ci ci no jak im tam aaa czlowieki. Staje na nogi zarowno fizycznie jak i psychicznie. Mysle, ze chyba za bardzo szaleja ot chodze po domu, za aportem skocze no normalna sprawa. Ale ludzie to umieja ze wszystkiego wilkie halo zrobic :roll: Fizycznie mam sie duzo lepiej. Podnosze glowe , chodze bardziej wyprostowany, nie kule sie juz tak, ogonkiem merdam - co tu duzo mowic dobrze mi tu... Zakumplowalem sie nowym czlowiekiem hmm jak mu tam oo Robert na niego wolaja. Laze za nim a i o pieszczoty czasem poprosze.
Z reszta sfory zyje w zgodzie nie wchodzimy sobie w droge ot co. zaczynam sie pzrekonywac do tego pompona Elfika i jego smiesznego uczesnia ale uprzedzam ja sie tak uczesac nie dam ZA NIC!! gumeczki , kokardki powariowali. Z laciatymi trzymam sztame w koncu to one tu rzadza trzeba sie przypodobac :cool3: zalaczam kilka fotek z ostatnich dni

tak czekamy na wyjscie z domu

i ogary poszly w las

z Tedim

i to nad ktorym sie tak zachwycaja biegiem z wyskoku normalka :D

buziaki wasz PUFIS

Posted

Dawno nie zaglądałam tu i nie widziałm psiula. Przecież to jest nie do uwierzenia, że to ten sam pies. Pati, coś niesamowitego.
Zadeklarowane pieniądze za marzec będą natychmiast po wypłacie, czyli po zaraz po 25 marca, chyba żeby się udało mi się wynaleźć coś wcześniej.

Posted

iwa77 napisał(a):
Pufi te Twoje opowieści są super . Zdrowiej kochany , nabieraj sił i wszystko będzie dobrze! :loveu:

A ja czekam na swoją wypłatke bo musze posłać grosiki Pufciowi:loveu: Oczywiście, przelew sie spóźnia:angryy:

Guest Reyes
Posted

Ehhh... Chciałabym mieć taką rękę do psów jak ty...

Posted

Jomar napisał(a):
Pati, przesłałam dzisiaj 100,00 zł na przystojniaka za marzec.

dziekujemy ida swieta a przed swietami tzreba kupic karme , korpusiki, skrzydelka coby pieseczek mial co jesc. Chcemy mu tez kupic witaminy wzmacniajace poradzila to mi weterynarz. Krople do oczu tez tzreba juz kupic .

bedzie zdjecie grupowe :cool3:

Posted

ok a bylo to tak. Ludziska stwierdzili, ze najwyzsza pora zapoznac z soba kropiastego i owczarkowatego. ok to rozumiem ale po co chcieli mnie do tego to nie wiem. Tak wiec wychodze sobie spokojnie na dwor no wiecie za potrzeba a tam :diabloti: bija sie!!!:mad: mowie wam ale bylo zakotlowalo sie i kropiasty brzucha pokazal. Glupek bo ja to bym od razu brzuchem sie wywalil ...no ale ja jestem inteligentny a on :roll: zreszta czego sie spodziewac po psie w kropki.

i ja sam na sam z fartem

Posted

biegne wszystkim oznajmic ze nasz chuderlak zostal dzis zwazony ..... fanfary....... 13 kilo :multi::multi:
trudno uwierzyc , ze jak do nas trafil wazyl tylko 7 :-( i nie bylo go mozna nawet poglaskac bo czlowiek po kosciach jezdzil . Natomiast teraz to co innego zapraszamy na glaskanko :D

Posted

pati napisał(a):
dziekujemy ida swieta a przed swietami tzreba kupic karme , korpusiki, skrzydelka coby pieseczek mial co jesc. Chcemy mu tez kupic witaminy wzmacniajace poradzila to mi weterynarz. Krople do oczu tez tzreba juz kupic .

bedzie zdjecie grupowe :cool3:

Posiałam gdzies numer konta, nawet blankietu wpłaty nie mogę znaleźć:( Przyslijcie mi prosze