Emiś Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Aga ma problemy z internetem, nie wiadomo jak długo będzie szwankował. Kilka dni temu mówiła mi, że Lorka ma zarezerwowany domek. Szczegółów nie znam. Quote
AguśSosnowiec Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 ALLELUJA ALLELUJA ALLELUJA!!! Witam Was wszytskich! Bóg chyba zesłał na mnie karę w postaci długich problemów z kompem i internetem, na szczęście dziś ulitował się nade mną i MÓDLMY się aby wszystko tym razem było już sprawne. Lorunia bardzo przywiązała się do nas, my do niej też, dlatego tym bardziej się ucieszyłam gdy moja ciocia zadzwoniła do mnie mówiąc: "Chętnie byśmy wzieli tą Niuńkę!" :) :) :) Parę dni wcześniej byłam u tej Cioci w odwiedzinach z Lorusią, no i ewidentnie zakwitła nam tu miłość:) Bardzo ale to bardzo się ucieszyłam, bo już mi powoli sen z powiek spędzała wizja oddania Lorusi do schronu:( Sunia została przekazana trzy dni temu i jestem przeszczęśliwa, że udało jej się taki cudny domek znaleźć! Dzwoniłam już do Cioci i się nasłuchałam jaka to Lorunia śliczna, mądra i kochana:) <jupiii:) > Chciałabym podziękować wszystkim, którzy zaoferowali mi swoją pomoc!!! Quote
AguśSosnowiec Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Kurcze chciałabym zmienić tytuł tego wątku żeby nie wprowadzał nikogo w błą, ale nie wiem jak.. :oops: :roll::roll: Quote
Doda_ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 trzeba przeniesc watek do dzialu 'Juz w nowym domu" :) Quote
Recommended Posts