czarna anda Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Eris , Maja , Luna, Zara , Wicca :) Quote
Asta17 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Moje propozycje imion to: Magia, Szeri, Lara, Kira, Abi, Koka, Berisha, Bonita...to chyba wszystko ;) Quote
czarna anda Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 podoba mi sie Magia i Maja - tak pasuja do niej :) Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 czarna anda napisał(a):podoba mi sie Magia i Maja - tak pasuja do niej :) Mnie podoba sie Magia :) Bardzo dziękujemy za wielkie serce dla suni Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Przeliczyliśmy sie z kosztami... Czarna Ando mogłabyś napisać i opisać te wszystkie koszty? Ja wiem na pewno, że doba w lecznicy to 10 zł minimum. Justyna rozliczy sie jutro ze wszystkiego,co ma na koncie. Nie wiem jak damy rade finansowo. Quote
Justyna_wolontariat Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Sunia dojechała potwierdzam ja trochę później bo przed chwilą. 10 zł doba w lecznicy, ile sunia tam pobędzie nie wiem. Jutro napiszę ile wyszło za dzisiejsze leki. Pieniądze będa wpłacane na konto lecznicy. Quote
majqa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 jusstyna85 napisał(a):(...) Justyna rozliczy sie jutro ze wszystkiego,co ma na koncie. Nie wiem jak damy rade finansowo. Dziewczyny jak rozpatrzycie się w kosztach koniecznie zobaczcie jaki jest, jeśli jest, brak i orientacyjne ile potrzeba na pomoc w leczeniu. Zmieńcie wtedy tytuł, podając kwotę i na co. Też obstawiłabym Magię i wcześniejszą Wiccę.;) Quote
ATLANTYDA Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Z allegro powinno wpłynąć 135 zł z dzisiejszych cegiełek i jedna osoba chce wpłacić na sunie 50 zł extra ale to pod znakiem zapytania podałam nr konta może pieniążki dotrą . Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Z allegro powinno wpłynąć 135 zł z dzisiejszych cegiełek i jedna osoba chce wpłacić na sunie 50 zł extra ale to pod znakiem zapytania podałam nr konta może pieniążki dotrą . Zrób jak najszybciej wyrożnioną aukcje.Nie ma co czekać, jutro będzie 1. rachunek z leczenia.Schronisko nie zapłaci,bo nie ma z czego Quote
ATLANTYDA Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Już jest wyróżniona zmieniłam popołudniu:p Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Już jest wyróżniona zmieniłam popołudniu:p Dzięki........ :) Quote
szasztin Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Ja zapłaciłam już za cegiełki z allegro 50 zł. Mam nadzieję że uzbieralismy duzo pieniążków na małą!!! Quote
czarna anda Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Dzwoniłam do lecznicy :) Mała juz sie zadomowila - gna z siku do lecznicy jak szalona :) jest puszczona luzem - caly ranek zwiedzala wszystkie katy w lecznicy :) w kupie mniej robali :) zamowilysmy ivermaktyne w pascie ;) dostaje tez hydroxizyne zeby mniej se drapała - buziak wyglada niebo lepiej nizeli wczoraj - posmarowalam ja przed wczorajszym pojsciem do domu mascia ktora dziala kojaco - pysio jest mniej czerwony bez krwi Wicca lub Magia :) zatem glosujmy ktore imie bo ni emoze byc juz bezimienna :) Justyna twoj chlopak naprawde pomogl - ucaluj go mocno od naszej suni :) wieczorkiem zamieszcze zdjecia :) buzka od suni dla Was :) Quote
szasztin Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 MAGIA- bo to magia że będzie żyć!! I oby taka magia spadła na wszystkie psiaki w potrzebie. Quote
Justyna_wolontariat Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Weterynarz z lecznicy jeszze nic nie wysłał. Na moim koncie są wpłaty 120 zł od pani Katarzyny Zofi Piotrkowskiej I Israela 500 zł Zaraz po dostaniu meila z lecznicy przeleję pieniądze na konto. Będę na bieżaco się rozliczać. Quote
szasztin Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Katarzyna Zofia Piotrowka to ja szasztin. Oprócz tego wysłałam 50 zł za cegieki z allegro!!! Quote
majqa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 szasztin napisał(a):MAGIA- bo to magia że będzie żyć!! I oby taka magia spadła na wszystkie psiaki w potrzebie. Ta argumentacja mnie przekonała!!!:loveu: Quote
ATLANTYDA Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Z allegro powinno wpłynąć 135 zł z dzisiejszych cegiełek i jedna osoba chce wpłacić na sunie 50 zł extra ale to pod znakiem zapytania podałam nr konta może pieniążki dotrą . szasztin napisał(a):Ja zapłaciłam już za cegiełki z allegro 50 zł. Mam nadzieję że uzbieralismy duzo pieniążków na małą!!! To właśnie od Ciebie 50 zł ,teraz mam jasność:p Pieniążki z aukcji cegiełkowej proszę wpłacać na konto Justyna Wolontariat nr będę wysyłać na bieżąco po zalicytowaniu w miarę możliwości czasowych :p Quote
madzia828 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ja tez już wysłałam za moje cegiełki 25zł;) Quote
czarna anda Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 heja wrocilam z lecznicy Jest zdecydowanie lepiej - mam zdjecia ale nie umie wkleic !!!! podajci emaila przesle i wkleicie albo krok po kroku plis instrukcje Dalysmy ivermektyne w pascie , po antybiotyku rany przyblakly bola jak lapy i ma problemy z ustaniem na sliskiej podlodze ... nie pozwala sobie dotknac nadgarstkow i probe pobrania krwi przelozylysmy do jutra to co mnie niepokoi mocno to to ze biega za wlasnym ogonem i go gryzie jesli tylko zostanie wypuszczona z klatki Mam wrazenie ze to cos n awzror choroby sierocej jak u dzieciakow Mamy sukces bo sie nie wygryza !!!! nie ma nowych ognisk zapalnych a te ktore byly tak widoczn przyschly !!!! jest okropnie glodna chce jesc i jesc wiec jej dajemy po trochu zeby zoladek nie mial problemow Je 5 razy dziennie po malych porcjach n zdjeciach zobaczycie ze naprawde jest lepiej o niebo !!!!! iwona Quote
szasztin Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Magia trzymaj sie!!! Jak tam wygladają pieniążki na jej leczenie!!! I dajcie znać co z tymi nogami? Quote
beka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Płakać się chce patrząc do jakiego stanu ja doprowadzil czlowiek :( Quote
czarna anda Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 widac w calej okazalosci !!!!!jak bym dorwala gnojka to mialby sie z pyszna :mad::angryy: Buzina juz nie taka czerwona i oczko otworzyła :) :multi: ogon w polowie jest rozlizany i mała go szarpie i obgryza - goni w kolko i z piskiem lapie ogon za koncowke - az przykro patrzec do jakiego stanu psychicznego jakis debil doprowadzil sunie ...... dzisiaj pogoda kiepska - jesli nie bedzie padac zabiore ja do pobliskiego lasku zeby pobiegala na dlugiej lince - niech wacha , smakuje swiat od nowa :) tylko delikatnie oczywiscie zeby stawy nie siadly - bo miesni na udach biodrach wogole brak...... iwona Quote
szasztin Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Wygłaskaj Magię odemnie - niech mała wraca do zdrowia!!!!:loveu: Quote
Recommended Posts