jusstyna85 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Masz wątpliwości co do zgody Justyny czy że konto prywatne? Kilka razy pytałam jaki podać dane do przelewu i w zasadzie nikt nie odpowiedział na to pytanie mogę owszem podać nr rachunku TZ ale wolała bym żeby pieniążki szły bezpośrednio do Justyna Wolontariat Ilość cegiełek można zwiększyć zobaczymy jak aukcja ruszy Konto można podawać po zalicytowaniu cegiełki.Nie może być na aukcji, Quote
maciaszek Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Atlantydo, zjadło Ci się "i" w tytule aukcji - jest "owczarek niemieck". Aha i zrób odstęp między "niemiecki" a "!!!". :) Quote
ATLANTYDA Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 maciaszek napisał(a):Atlantydo, zjadło Ci się "i" w tytule aukcji - jest "owczarek niemieck". Aha i zrób odstęp między "niemiecki" a "!!!". :) Dzięki ale ja już prawie śpię i przez te wykrzykniki nie widziałam braku i :-o Quote
jusstyna85 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Atlantydo tylko nie odbierz tego wszystkiego,jako krytyke,tylko jako pomoc :) Napisałaś super wzruszający tekst Bardzo dziękujemy Quote
ATLANTYDA Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='jusstyna85']Atlantydo tylko nie odbierz tego wszystkiego,jako krytyke,tylko jako pomoc :) Napisałaś super wzruszający tekst Bardzo dziękujemy Tekst nie jest mój skopiowałam go z wątku a napisała majga str4 poszłam na łatwiznę ale czas naglił więc zrezygnowałam z moich wypocin skoro dobry tekst już był :lol:;) A co do nr konta zasugerowałam się wcześniejszą aukcja cegiełkową BoUnTy bo tam chyba był nr rachunku jej mamy ,ale nie ważne jak mówiłam pierwszy raz to robie więc niema problemu;) Quote
jusstyna85 Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Tekst nie jest mój skopiowałam go z wątku a napisała majga str4 poszłam na łatwiznę ale czas naglił więc zrezygnowałam z moich wypocin skoro dobry tekst już był :lol:;) A co do nr konta zasugerowałam się wcześniejszą aukcja cegiełkową BoUnTy bo tam chyba był nr rachunku jej mamy ,ale nie ważne jak mówiłam pierwszy raz to robie więc niema problemu;) Powiedz mi jeszcze czy aukcja jest wyróżniona? Quote
ATLANTYDA Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 jusstyna85 napisał(a):Powiedz mi jeszcze czy aukcja jest wyróżniona? Nie ale jutro zrobię wyróżnioną a właściwie to dzisiaj tylko teraz już tak zostawię na razie wysłałam link z aukcja paru znajomym zobaczymy. Quote
szasztin Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='przyjaciel_koni']To bardzo wrażliwa Osoba. Widuję Ją na wątkach. Sądzę, że jeśli jeszcze nie wsparła finansowo, to nie wie, że jest natychmiastowa potrzeba. Powiadomię na PW Ale innych deklaracji nie znalazłam... Tylko enigmatyczne wspomnienia o pieniądzach... (Wiem, że jestem czepliwa... Ale takie deklaracje są bardzo ważne ! Czasem na ich podstawie pies jest wyciągany ze schronu, a w przypadku "zapomnienia" przez deklarującego wyciągający mają kłopoty... Israel do Twojej wiadomości - tak właśnie AleksandraB i ja mamy w przypadku BasiaD...) 100zł. potwierdzam. Oczywiście. Jeszcze rozgłoszę, może ktoś pomoże... Leczenie będzie kosztowało... Prosimy o pomoc Dogo !!!!! No i te Wasze pozostałe Onki - serce pęka... Tak jak zadeklarowałam wpłacę pieniążki. To prawda co piszecie wyżej. Nie wiedziałam że pieniądzer są tak potrzebne. Przznam sie ze teraz zangazowalam się w pomoc schronisku przejętemu przez Animals w Dąbrówce koło wWejherowa. Trochę czasu mi to zajmuje! Deklaruję 150,00zł. Poprosze o konto na priva. Nie jestem w stanie przekopać sie przez wątek w tej chwili - jestem w pracy. Ale pieniązki moge wysłać przez net zaraz. W lutym tyle tyle wyskrobię. Może coś pod koniec lutego i na początku marca. Spróbuję nie zgubić wątku!!!! Dziękuje za informację! Quote
szasztin Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Właśnie znalażłam allegro dla suni. zalictytowałam 10 cegiełek - 50 zł! Tak na dobry początek. Reszte zadeklarowanej kwoty 100zł prześle na konto! Czekam na info o koncie! Quote
szasztin Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Czy na to konto: "PKO BP 94 1020 2401 0000 0402 0200 6864 Justyna Walda ul.Kosynierów 41-706 Ruda Śląska Gdyby ktoś chciał pomóc,to prosze o dopiske w tytule-dla suni Owczarka i swój nick z dogomanii, żebyśmy mogły sie rozliczyć." Czy gdzieś indzieJ????? Quote
israel Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 szasztin - tak to to konto. Sunia bardzo dziękuje! Quote
szasztin Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Właśnie poszło 120,00zł na konto. A wieczorkiem pójdzie 50,00żł z allegro! Tylko tyl emogę wyskrobać . Co u suni!!!!!??????? Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 szasztin napisał(a):Właśnie poszło 120,00zł na konto. A wieczorkiem pójdzie 50,00żł z allegro! Tylko tyl emogę wyskrobać . Co u suni!!!!!??????? Bardzo dziękujemy Sunia w drodze od godziny 9 00... Quote
szasztin Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Czekam wieczorem nma następne informacje! Ile jest już pieniążków?? Quote
madzia828 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 zakupiłam 5 cegiełek:cool3::cool3: zaraz robie przelew;) Quote
jusstyna85 Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 szasztin napisał(a):Czekam wieczorem nma następne informacje! Ile jest już pieniążków?? Nie jestem w stanie powiedzieć,bo jeszcze Justyny nie ma... Proszę zajrzyjcie do wątku Czrausia, jest w moim podpisie.On potrzebuje domu na już, rokowania są bardzo złe :( Quote
czarna anda Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Przed chiwlka napisalam dlugasne info ale mi wcielo :) sprobuje jeszcze raz Justynka dzieki ze mala przywiezliscie :) Wiec 1. mala oneczka zostala odrobaczona - robale zamiast kupy mozna by rzec robi :) 2. Wykapana w 3 roznych szamponach - jeden dezynfekujacy drugi nawilzajacy a trzeci alla winter fresh - czyli daje uczucie chlodu skorze czyli mniej swedzi generalnie jak mala przyjechala to sie przeraziam - wygladala gorzej nizeli sobie wyobrazilam .... strasznie rzeklabym .... 3. Zestresowana kompletnie musialysmy ja trzymac z justynka zeby wkluc sie wenflonem tak klapala zebami i piszczala 4. Kroplowka podana zostala zeby od razu ja wzmocnic . 5.Kupilam puchy convalescenta i eukanube dermatosis - je chetnie :) 6 Ma paste calopet - to taka bomba kaloryczna i witaminowa psom wyniszczonym - a ona chuda ... okropnie po wykapaniu dopiero widac ze przykrywaly ja tylko wlosy reszta to kostyry !!! 7 . Bola ja stawy albo biodra - to albo uraz mechaniczny albo poprostu cos nie tak z biodrami badz stawami - nie daje sie zlapac za tylna lewa noge narazie dajemy jej spokoj dosc stresy na jeden dzionek Quote
czarna anda Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 po kapaniu sunieczka od razu lepiej sie poczula - nawet nie miala za zle suszenia suszarka :) Natomaist wyobrazcie sobie jaka to madra psica - wyszla szybko na spacer i po 5 minutach zaczela ciagnac z powrotem do lecznycy - sama mni etam zaprowadzila :) wpadla i nie chce wychodzic - ma cieplo sucho i towarzsytwo przez cal adobe - bo kolezanka ma mieszkanie i lecznice razem Natomaist ma charakterek - jak tylko cos jej si enie podoba usiluje pokazac to jednoznacznie warczac i piskliwe robiac te swoje hał . hal - a moze ktos sie przestraszy i np nie poda zastrzyku :) dostala tez antybiotyk - bo sa powiklania bakteryjne zatem niestety trzeba i to przez dlugi czas \Jutro bedzie miala pobrana krew zeby wiedziec co tam w trawie w srodku piszczy Przyjechalam z lecznicy przed chwilka i jutro bede u niej od okolo 15 Jest piekna :) a jak sie odpasie i wuleczy skore bedzie cudna :) Przytula sie i chce byc glaskana a jednoczesnie wszytko ja boli ...... jutro podlacze zdjecie i bede robic codziennie zeby widac bylo jak si epolepsza :) Uda sie - napewo sie uda !!! ma ciepelko , opieke i chce zyc to widac ze poprostu sie dziewczyna nie poddaje - jest bardzo dzielna bo musi ja choletnie bolec rozdrapane do krwi i nawet oko jest zaatakowane cale w ropie i widac ze boli jesi trzeb abedzie zawioze ja n akonsultacje z okiem do doktora garncarza Tak ze glowy do gory damy rade :) iwona Quote
ATLANTYDA Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Uf dobrze że sunia tak super trafiła ma wspaniałą opiekę ,a to połowa sukcesu:lol: Quote
czarna anda Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 we czwartek wprowadzamy ivermektyne doustnie - jako ze dostala raz w schronisku to znaczy ze nie ma uczulenia bo to cholernie toksyczny lek - lepsza opcja bylby advocate ale jak juz dostala ivermektyne trzeba kontynuowac wazne ze je !!! jak ma apetyt to znaczy chce zyc a to najwazniejsze zeby sama chciala W scronisku nie miala by szans - dlatego ze z tekimi schrorzeniami nie sposob zapewnic czystosci i dobrych warunkow bytowych w schronie Narazie jest nieufna - widac ze nie otrzymala dobrych rzeczy od ludzi. Moge juz ja glaskac i przytulic i widac ze chce tego ale sie jeszcze boi czy aby napewno nikt jejnic nie zrobi Leczenie to minimum miesiac aeby widac bylo efekty spektakularne tak ze prosba Zbierajcie na sunieczke pieniadze - narazie kupilam jej karme ale na leki nie dam rady sama iwona Quote
Asta17 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Super, super i jeszcze raz super. Nigdzie lepiej by jej nie było na chwilę obecną. Warunki ma teraz bardzo dobre. Jej jakość życia sie poprawiła. Jak wyzdrowieje będzie pięknym młodym owczarkiem. A to zrozumiałe, ze czasami warknie i kłapnie zębami to jej jedyna reakcja na ból. Powodzenia psinko :) Masz dużo szczęscia choc jeszcze tez wiele przed Tobą... P.S. czarna anda wymyslcie suni jakieś fajne imię ;) Quote
ATLANTYDA Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Takie cudo musi mieć imię ja już wcześniej podałam kilka propozycji AZJA ,COMA ,BRITTA, REDA,ASTRA, VERA ,BONA ,MAXI Quote
czarna anda Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 podawajcie wasze typu na imie :) wciaz mysle nad imieniem dla niej bo to bardzo szczegolna sunieczka :) wiec i imie musi byc szczegolne :) spora droge przybyla by stac si epsem stolicy :) haha Quote
Recommended Posts