Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja,Justyna i Pani kierownik schroniska jesteśmy ciekawe kto do nas dzwonił,albo podawał nasze numery telefonu.

Bardzo prosimy o ujawnienie sie osoby,albo chociaż powiedzenie czy ktoś dawał nasz nr

To NAPRAWDE bardzo ważne

Posted

Justyna_wolontariat napisał(a):
Najlepiej podać numer konta osoby u której sunia będzie.

Ja mogę ją zawieźć pociągiem ale to nie za dobry pomysł :roll: w takim stanie psa zabierać do pociągu...

Sunia nie chce jeść.. nie dość, ze taka chudzinka to jeszcze odmawia jedzenia:roll:

Tak najlepiej do osoby u której będzie sunia
Nie dobrze że sunia nie chce jeść pewnie tęskni bidulka :shake::shake:albo coś ją jeszcze męczy.A czy ona ma jakieś imię bo też warto przy ewent. wpłatach zaznaczyć dla kogo pieniążki .Postaram się jutro zrobić aukcje żeby jak najszybciej jakieś pieniążki uzbierać .Dziś już nie mam siły na jakieś konkretne myślenie .

Posted

To może ta osoba będzie miała odwage i ochote odezwać się,skoro potrafiła być tak niemiła przez telefon?

Dzięki Fundacji Owczarek w Potrzebie może coś się ruszy,ale na razie nie chce zapeszyć :) czekam też na zgode Justyny i Pani kierownik.

Posted

Peter Beny napisał(a):
OWP nie jest fundacją ;) , ale tak jak obiecałem działamy , być może transport do Wawy nie będzie konieczny .....
Trzymam kciuki za bidule :multi:

Nic z tego nie będzie już.Nie wiem jak Justyna to zrobi,ale musi jechać z nią pociągiem jutro,bo nie ma innego transportu.

Także tamta opcja odpada.

Posted

Tyle osób zainteresowało się sunią, gdzie one teraz są?

Ma zapewniony tymczas,ale na tym sie nie kończy.

Dobrze wiecie, że w takim stanie pies zostanie wyrzucony z pociągu i co wtedy?

Posted

Tu naprawdę szybko potrzebna pomoc !!!!!!

jusstyna85 - nie czytałam wątku, nie wiem, kto się deklarował z pomocą finansową, ale Ty pewnie się orientujesz.
Wyślij tym Osobom PW !!!! Napisz, że pieniądze potrzebne są natychmiast !!!

Co prawda jest niedziela, przelewy nie chodzą. Najwcześniej przelewy dotrą w poniedziałek p. poł.
Napisz też jaka kwota jest potrzebna !!!!!

Posted

Ja w transporcie niestety nie pomogę bo nie mam jak, a najgorsze jest to że z kaską też krucho:shake::shake: .A co z tym nr konta mogę podać męża i potem przeleję pieniążki z aukcji jak coś uzbieramy .Nie ma też odpowiedzi co do imienia ,mam kilka propozycji AZJA, BRITTA, COMA , REDA .
Może któreś wybierzecie żebym mogła podać w aukcji.

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Tu naprawdę szybko potrzebna pomoc !!!!!!

jusstyna85 - nie czytałam wątku, nie wiem, kto się deklarował z pomocą finansową, ale Ty pewnie się orientujesz.
Wyślij tym Osobom PW !!!! Napisz, że pieniądze potrzebne są natychmiast !!!

Co prawda jest niedziela, przelewy nie chodzą. Najwcześniej przelewy dotrą w poniedziałek p. poł.
Napisz też jaka kwota jest potrzebna !!!!!

Głupio mi wynajdywać po nicku,bo może te osoby zmieniły zdanie :(

Naprawde pieniądze są potrzebne na już.

Posted

Nie zmieniliśmy zdania, najważniejsze jest dobro suni.
Tak jak deklarowaliśmy przelejemy na konto suni 500 zł.
Proszę o numer konta.

Gdyby jednak ktoś zechciał się dołożyć do transportu prosiłbym o wykorzystanie części mojego przelewu na konieczne badania dla Czarusia (z chorym pęcherzem). Jeżeli nikt się nie dołoży to cała kwota jest na transport suni.

Trzymam kciuki za maleńką.

pozdrawiam

Posted

Cały czas enigmatycznie piszesz "pieniądze" - pytałam ile !!!!
Napisz to wyraźnie tu na wątku !
I w jaki sposób Osoba, która ma przewozić sunię chce je odebrać !
Wiadomo, że jeśli chce je dzisiaj lub jutro, to raczej trudne... Ktoś by musiał mieszkać blisko...

Jeśli nie chcesz sama napisać do Osób, które deklarowały pomoc - napisz mi na których stronach są te deklaracje !

Po napisaniu zobaczyłam, że Wujek Israel napisał swojego posta.
To bardzo obowiązkowy Wujek ! Jak zadeklarował, tak zrobi !

Posted

[quote name='przyjaciel_koni']Cały czas enigmatycznie piszesz "pieniądze" - pytałam ile !!!!
Napisz to wyraźnie tu na wątku !
I w jaki sposób Osoba, która ma przewozić sunię chce je odebrać !
Wiadomo, że jeśli chce je dzisiaj lub jutro, to raczej trudne... Ktoś by musiał mieszkać blisko...

Jeśli nie chcesz sama napisać do Osób, które deklarowały pomoc - napisz mi na których stronach są te deklaracje !

A skąd mam wiedzieć ile? pomyśl też trochę.
Wszystko zależy od tego,jakim autem sie pojedzie.Najlepsza opcja-ok 400 zł-najgorsza ok 600 zł

Żadna postronna osoba,która nie zna sie na psach nie pojedzie.Nie martw się...w najlepszej opcji pojedzie Justyna(zastępca kierownika) ze swoim chłopakiem,albo znajomy Justyny.
Ja mogę wyłożyć ok 300 zł,które mam na leczenie innego psa,ale te pieniądze musiałyby wrócić,bo nie są moje.

Posted

[quote name='israel']Nie zmieniliśmy zdania, najważniejsze jest dobro suni.
Tak jak deklarowaliśmy przelejemy na konto suni 500 zł.
Proszę o numer konta.

Gdyby jednak ktoś zechciał się dołożyć do transportu prosiłbym o wykorzystanie części mojego przelewu na konieczne badania dla Czarusia (z chorym pęcherzem). Jeżeli nikt się nie dołoży to cała kwota jest na transport suni.

Trzymam kciuki za maleńką.

pozdrawiam

Ja wierzę, że znajdą się prawdziwi Dogomaniacy i nie będziemy musieli poelgać na całych 500 zł.To niejest sprawiedliwe, żeby Owczarki w Potrzebie dawali tyle pieniędzy

.Przecież była chęć pomocy ludzi,ile osób pisało, że nie jestw stanie zabrać suni,ale może dołożyć sie?
Czy naprawdę już nikt nie pamięta suni?

O Tej biednej,skrzywdzonej przez ludzi istoty,która może polegać tylko na CZŁOWIEKU I JEGO DOBREJ WOLI?

Czy naprawdę każdy z Was odczuje brak 1 zł 5 zł czy 10 zł?
To tak niewiele,by sunia przeżyła,była zdrowa i pełna sił.

ZASTANÓWCIE SIE czy nie warto tego zrobić dla niej:

Posted

To konto Zastępcy Kierownika w schronisku:
PKO BP 94 1020 2401 0000 0402 0200 6864

Justyna Walda

ul.Kosynierów
41-706 Ruda Śląska

Gdyby ktoś chciał pomóc,to prosze o dopiske w tytule-dla suni Owczarka i swój nick z dogomanii, żebyśmy mogły sie rozliczyć.

Posted

[quote name='jusstyna85']A skąd mam wiedzieć ile? pomyśl też trochę.
Wszystko zależy od tego,jakim autem sie pojedzie.Najlepsza opcja-ok 400 zł-najgorsza ok 600 zł

Żadna postronna osoba,która nie zna sie na psach nie pojedzie.Nie martw się...w najlepszej opcji pojedzie Justyna(zastępca kierownika) ze swoim chłopakiem,albo znajomy Justyny.
Ja mogę wyłożyć ok 300 zł,które mam na leczenie innego psa,ale te pieniądze musiałyby wrócić,bo nie są moje.

Zazwyczaj myślę...
I właśnie myślałam, że wiecie już czym, kiedy i dokąd jedziecie...
W takim wypadku koszt można w przybliżeniu określić...

Ja dołożę coś dla suni. 100zł wycisnę, ale nie dam rady więcej z racji innych zobowiązań.
A tych "deklarujących", skoro nie potrafisz mi podać namiarów - sama zaraz poszukam...
Pozdrawiam i będę jeszcze podnosić wątek.

Prosimy o wpłaty na transport i leczenie !!!!!!!!
Pilne !!!!!