Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
suuuper wieści :multi:

Justynko, jak będa miec wątki to daj znać ;)

Przed chwilą 1 z Owczarków, sunia znalazła domek :) Pan wydaje sie naprawde fajny.
Będą w takim razie 2 wątki.

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Będą potrzebne pieniądze...czy ktoś mógłby wystawić aukcje cegiełkową na jej leczenie i transport?

Szczerze to też nigdy nie wystawiałam aukcji cegiełkowej trzeba jakiś dobry tekst napisać ,czy są jakieś propozycje ,może ktoś spróbuje ?

Posted

Zostałam poproszona o poradę.
http://www.allegro.pl/item304223735_dora_umrze_bez_twojej_pomocy_owczarek_mix_.html - tutaj przykład aukcji cegiełkowej. Musicie napisać tekst (na co zbieracie). Im dramatyczniejszy, tym lepiej... Najlepiej przedmiotem aukcji uczynić zdjęcia psa (1 cegiełka = 1 zdjęcie). Zgodnie z regulaminem Allegro nie wolno przesyłać fotek mailem (trzeba pocztą), ale większość ludzi się tym nie przejmuje i śle mailami, a często jest też tak, że licytujący w ogóle zdjęć nie chcą :).
Nie możecie napisać w tytule "charytatywna", ani nigdzie w opisie aukcji, bo aukcje charytatywne mogą wystawiać tylko fundacje i organizacje (po uprzednim przesłaniu kompletu dokumentów do Allegro).
I to chyba wszystko.
Resztę wie Jusstyna85, bo już sama nie raz takowe aukcje wystawiała i ma doświadczenie :). Sama mi nawet ostatnio doradzała (bardzo skutecznie :) ).

Posted

maciaszek napisał(a):
Zostałam poproszona o poradę.
http://www.allegro.pl/item304223735_dora_umrze_bez_twojej_pomocy_owczarek_mix_.html - tutaj przykład aukcji cegiełkowej. Musicie napisać tekst (na co zbieracie). Im dramatyczniejszy, tym lepiej... Najlepiej przedmiotem aukcji uczynić zdjęcia psa (1 cegiełka = 1 zdjęcie). Zgodnie z regulaminem Allegro nie wolno przesyłać fotek mailem (trzeba pocztą), ale większość ludzi się tym nie przejmuje i śle mailami, a często jest też tak, że licytujący w ogóle zdjęć nie chcą :).
Nie możecie napisać w tytule "charytatywna", ani nigdzie w opisie aukcji, bo aukcje charytatywne mogą wystawiać tylko fundacje i organizacje (po uprzednim przesłaniu kompletu dokumentów do Allegro).
I to chyba wszystko.
Resztę wie Jusstyna85, bo już sama nie raz takowe aukcje wystawiała i ma doświadczenie :). Sama mi nawet ostatnio doradzała (bardzo skutecznie :) ).

Wielkie dzięki :lol::lol:

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Mogę wystawić patrzyłam nawet na Twój opis suni w pierwszym poście i tak chyba było by OK tylko dodać na co zbieramy i licytujemy fotki suni :roll:

Dobry byłby też tekst,który sunia ma na allegro...Taki wzruszający.Trzeba zapytać,czy można go wykorzystać.