jusstyna85 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Mysia_ napisał(a):suuuper wieści :multi: Justynko, jak będa miec wątki to daj znać ;) Przed chwilą 1 z Owczarków, sunia znalazła domek :) Pan wydaje sie naprawde fajny. Będą w takim razie 2 wątki. Quote
israel Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Magiczny wieczór dla suń :) Tak bardzo się cieszę :) Quote
madzia828 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 no to super:multi: oby tak dalej:razz: Quote
jusstyna85 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9411839#post9411839 Prosze wszystkich,którym los Owczarka Niemieckiego nie jest obojętny do zajrzenia tutaj.To Czaruś,bez szans na adopcje:(prosze chociaż o podnoszenie, Suniom sie udało,może i jemu... Quote
*Gajowa* Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cieszę się, że pomoc dla suni tak szybko nadeszła. Quote
jusstyna85 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 *Gajowa* napisał(a):Cieszę się, że pomoc dla suni tak szybko nadeszła. Zostały 2 Owczarki z niewielkimi szansami na adopcje.Temu drugiemu zrobie wątek jutro-też swoje przeszedł... Quote
Hakita Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Cudowne wieści...................:loveu: Jednak kciuki za wszystko nadal trzymane....;) Quote
jusstyna85 Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104532 To nie prawdziwy Owczarek Niemiecki,ale bardzo potrzebuje domku,jest już 10 lat w schronisku :( gdyby ktoś mógł wejść i podnieść,to bylibyśmy wdzięczni, Quote
majqa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Dziewczyny wplotłyści w wątek losy innych biedulek i zamotałam się. Przepraszam. Na czym stanęło z tą ONeńką? Quote
Mysia_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Na tym staneło ;) czarna anda napisał(a):gadalysmy :) ustalamy transport :) Quote
majqa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Mysia_ napisał(a):Na tym staneło ;) Dziękuję Mysiu!!! Już mi przywołałaś korę mózgową do porządku!!! :razz: :evil_lol: Quote
patch75 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 3mam kciuki za pozytywny pzrebieh akcji:razz: Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Czy ktoś już napisał na wątku transportowym, że szukamy transportu? Quote
wanda szostek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 jusstyna85 napisał(a):Czy ktoś już napisał na wątku transportowym, że szukamy transportu? Podnoszę. Transport pilnie potrzebny. Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Będą potrzebne pieniądze...czy ktoś mógłby wystawić aukcje cegiełkową na jej leczenie i transport? Quote
patch75 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 bardzo chetnie bym pomogla, ale nigdy nie robilam aukcji cegielkowej i nie wiem jak to sie robi:shake: Quote
Dorothy Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 wiem ze to off topic ale chcialam zapytac o tego owczarka nr 2... Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Dorothy napisał(a):wiem ze to off topic ale chcialam zapytac o tego owczarka nr 2... odpowiedziałam na PW Quote
ATLANTYDA Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 jusstyna85 napisał(a):Będą potrzebne pieniądze...czy ktoś mógłby wystawić aukcje cegiełkową na jej leczenie i transport? Szczerze to też nigdy nie wystawiałam aukcji cegiełkowej trzeba jakiś dobry tekst napisać ,czy są jakieś propozycje ,może ktoś spróbuje ? Quote
maciaszek Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Zostałam poproszona o poradę. http://www.allegro.pl/item304223735_dora_umrze_bez_twojej_pomocy_owczarek_mix_.html - tutaj przykład aukcji cegiełkowej. Musicie napisać tekst (na co zbieracie). Im dramatyczniejszy, tym lepiej... Najlepiej przedmiotem aukcji uczynić zdjęcia psa (1 cegiełka = 1 zdjęcie). Zgodnie z regulaminem Allegro nie wolno przesyłać fotek mailem (trzeba pocztą), ale większość ludzi się tym nie przejmuje i śle mailami, a często jest też tak, że licytujący w ogóle zdjęć nie chcą :). Nie możecie napisać w tytule "charytatywna", ani nigdzie w opisie aukcji, bo aukcje charytatywne mogą wystawiać tylko fundacje i organizacje (po uprzednim przesłaniu kompletu dokumentów do Allegro). I to chyba wszystko. Resztę wie Jusstyna85, bo już sama nie raz takowe aukcje wystawiała i ma doświadczenie :). Sama mi nawet ostatnio doradzała (bardzo skutecznie :) ). Quote
ATLANTYDA Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 maciaszek napisał(a):Zostałam poproszona o poradę. http://www.allegro.pl/item304223735_dora_umrze_bez_twojej_pomocy_owczarek_mix_.html - tutaj przykład aukcji cegiełkowej. Musicie napisać tekst (na co zbieracie). Im dramatyczniejszy, tym lepiej... Najlepiej przedmiotem aukcji uczynić zdjęcia psa (1 cegiełka = 1 zdjęcie). Zgodnie z regulaminem Allegro nie wolno przesyłać fotek mailem (trzeba pocztą), ale większość ludzi się tym nie przejmuje i śle mailami, a często jest też tak, że licytujący w ogóle zdjęć nie chcą :). Nie możecie napisać w tytule "charytatywna", ani nigdzie w opisie aukcji, bo aukcje charytatywne mogą wystawiać tylko fundacje i organizacje (po uprzednim przesłaniu kompletu dokumentów do Allegro). I to chyba wszystko. Resztę wie Jusstyna85, bo już sama nie raz takowe aukcje wystawiała i ma doświadczenie :). Sama mi nawet ostatnio doradzała (bardzo skutecznie :) ). Wielkie dzięki :lol::lol: Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Wielkie dzięki :lol::lol: Nie zauwazyłam postu Kasi :) Aukcje prosto zrobić,ktoś tylko musi mieć konto na allegro... Koszty leczenia na pewno będą ogromne. Quote
ATLANTYDA Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Mogę wystawić patrzyłam nawet na Twój opis suni w pierwszym poście i tak chyba było by OK tylko dodać na co zbieramy i licytujemy fotki suni :roll: Quote
jusstyna85 Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Mogę wystawić patrzyłam nawet na Twój opis suni w pierwszym poście i tak chyba było by OK tylko dodać na co zbieramy i licytujemy fotki suni :roll: Dobry byłby też tekst,który sunia ma na allegro...Taki wzruszający.Trzeba zapytać,czy można go wykorzystać. Quote
ATLANTYDA Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jak zrobię tą aukcje to muszę podać jakiś nr konta tylko czyj Justyna Wolontariat czy czarna anda bo u Niej sunia będzie docelowo??? Quote
Recommended Posts