Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czarna anda napisał(a):
hello
Rozmawialam z kolezanka wetka - ktora btw wyleczyla psiaka z nuzencem ktorego wyadoptowalysmy :)
wyslalam jej linka - zerknie na mala nużyce i jesli sie podejmie trzeba bedzie przewiezc sunie do warszawy - wyleczymy ja i dom znajdziemy
tylko transportu trza
plis szybkie info czy ktos mi tu ja dostarczy

buzka
iwona

To nie nużyca,to świerzb...

Sunia toleruje inne psy,a ludzi uwielbia.

Do godziny ktoś skontaktuje sie z Tobą

Ja myśle, że finanse znajdą się,bo pare osób już zadeklarowało pomoc.

Teraz wszystko w Twoich rękach :)

bardzo dziękujemy za zwrócenie uwagi na sunie.

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mozna ja przywieżć!!!!!
mam pozwolenie na leczenie suni w lecznicy w warszawie - niedaleko mojego miejsca zamieszkania
Wetka jest super nazywa sie marzena cieciera ma lecznice na ul.wyspowej w warszawie zaciszu
leczy nasze psiaki fundacyjne - ma wiedze i serducho !!!
bedziemy ja leczyc z przestacjonowaniem w lecznicy do czasu calkowitego wyleczenia
w lecznicy jest lekarz od 10 do 21 zatem caly dzien mala bedzie miala opieke - w lecznicy jest tez mozliwosc kapieli bo jest do tego miejsce
czekamy na sunie - czy jest mozliwosc przywiezenia jej i kiedy /?
A ja stane na glowie zeby ja potem wyadoptowac - mam do nie blisko wiec bede miala ja na oku przez caly czas i przesylala zdjecia jak przebiega leczenie :)
iwona

Posted

czarna anda napisał(a):
Mozna ja przywieżć!!!!!
mam pozwolenie na leczenie suni w lecznicy w warszawie - niedaleko mojego miejsca zamieszkania
Wetka jest super nazywa sie marzena cieciera ma lecznice na ul.wyspowej w warszawie zaciszu
leczy nasze psiaki fundacyjne - ma wiedze i serducho !!!
bedziemy ja leczyc z przestacjonowaniem w lecznicy do czasu calkowitego wyleczenia
w lecznicy jest lekarz od 10 do 21 zatem caly dzien mala bedzie miala opieke - w lecznicy jest tez mozliwosc kapieli bo jest do tego miejsce
czekamy na sunie - czy jest mozliwosc przywiezenia jej i kiedy /?
A ja stane na glowie zeby ja potem wyadoptowac - mam do nie blisko wiec bede miala ja na oku przez caly czas i przesylala zdjecia jak przebiega leczenie :)
iwona

Jeśli jeszcze nie zadzwoniła Justyna,to zaraz to powinna zrobić...

Warunki wydają się naprawde super :)

Jak dobrze, że tu trafiłaś...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
ja też tak myśle Atlantydo,ale decyzja należy do schroniska.

jusstyna85 a dlaczego do schronu należy decyzja???
Czy nie można jej po prostu zabrać ze schroniska?
Lepsza opcja nie mogła się Suni przytrafić...

Posted

jakby nie byla chora, to nromalnie mozna by ja bylo zaadoptowac, umowe ktos moglby wziasc na siebie i tyle, ale jak ona chora, to nei wiadomo moze czy pozwola-przepisy, czy tak?

Posted

Hakita napisał(a):
jusstyna85 a dlaczego do schronu należy decyzja???
Czy nie można jej po prostu zabrać ze schroniska?
Lepsza opcja nie mogła się Suni przytrafić...

Sunia jest własnością schroniska.Ja tylko ją wystawiłam.To Justyna(Justyna_Wolontariat) jest zastępcą kierownika w schronisku.To ona musi dogadać się z domkiem tymczasowym i na pewno poinformować też Panią Kierownik.

Im wszystkim zależy na psach, ale wszystko musi być zgodne i omówione chociaż z Justyną.Ja nie moge podjąć decyzji.

Na pewno lepszej opcji nie mogło być :) Ja bardzo sie ciesze z tego,ale niefrasobliwością byłaby moja zgoda,bo ja nie mam prawa do tego.

Jeśli Justyna jeszcze nie dzwoniła tzn że pewnie następny pies w okorpnym stanie trafił.Jak już pisała Asta17 ostatnio do Rudy trafiają psy naprawde w najgorszym stanie fizycznym.To jakieś fatum...

Posted

W tym samym schronisku znajdują się 3 inne Owczarki Niemiecki pilnie potrzebujące pomocy.

1. Z Atonią pęcherza,ma ok 4-5 lat.Już długo jest w schronisku,nie ma żadnych szans.

2. Przywieziony w bardzo złym stanie,wychudzony,niedożywiony,z sierścią w okropnym stanie i ranami na pyszczku,jakby miesiącami próbował ściągać kaganiec,lub wydostać się skądś..wiek 3-4 lata

3.Sunia ,w najlepszym stanie,bardzo kontaktowa,uwielbia wszystkich.4-5 lat

One mają allegro,ale powiem bez ogródek-dzwonią sami idioci,którzy albo chcą do pseudohodowli,albo chcą do domku letniskowego,gdzie tylko w lato przebywaliby,albo na działke.Jeden nawet zapytał czy pies jest gruby,bo potrzebuje dużo tłuszczu dla synka na gruźlice.Ręce opadają.
Szczególnie ten 1. potrzebuje pomocy.

Posted

zalatwiam wlasnie :) jutro bede rozmawiala z kierowniczka w rudzie - tyko czy zapewnicie malej transport bo ja sie nie wybieram w najblizszym czasie do katowic - bylam tydzien temu szkoda ze nie weszlam na watek wtedy :(
iwona

Posted

czarna anda napisał(a):
moja przyjaciolka jest kierownikiem schroniska w gliwicach
napewno znaja sie z ruda slaska \
podajcie mi plis numer suni oraz jej imie schroniskowe
sama to zalatwie
buzka
iwona

Schroniksu naprawde zależy na jej dobru.Cisza oznacza, że naprawde coś sie musiało stać.

Podam Ci na PW 2 nr telefonu.

Posted

czarna anda napisał(a):
zalatwiam wlasnie :) jutro bede rozmawiala z kierowniczka w rudzie - tyko czy zapewnicie malej transport bo ja sie nie wybieram w najblizszym czasie do katowic - bylam tydzien temu szkoda ze nie weszlam na watek wtedy :(
iwona

Justyna nie może sie do Ciebie dodzwonić-masz zajęte.