faszare Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Tak psiaków jest dużo, które pragną ciepła i miłości. Dziś jestem umówiona już w sprawie adopcji:) Quote
maggiejan Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dziewczyny, widać że dobro psa jest dla Was najważniejsze :Rose: Quote
ATLANTYDA Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Witam :lol: Co u Was słychać ? Mam nadzieję że dobrze ,bo brak wieści chyba to oznacza ;) Może jakieś fotki Zriuchny ? Pozdrawiam Quote
beka Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Dal przypomnienia Zaria w styczniu i obecnie Quote
Asta17 Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Ludzie złoci jaka ona piękna!:loveu: Zupełnie nie do poznania. Wspaniale, tak trzymaj. Pozdrawiam gorąco jej wytrwałą opiekunkę i ściskam mocno Zarę. :multi: Quote
ATLANTYDA Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Nie no nie wierzę :-o:-o:-o podmieniliście sunie :evil_lol::evil_lol: Quote
czarna anda Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 zaria nie tylko fizycznie sie zmienila :) jest ukochana ta nasza jak ja zwiemy "bez ogonka " :) bo to jedynie szwankuje :) jest przytulasna ugodowa trzyma sie na spacerze jak zaden moj pies blisko nogi :) kochamy ja bo jest piekna i madra i sama przeszla dluga droge i warto bylo jak jestesmy sami z synem i naszymi psami zara nie wykazzuje zadnych ale to zadnych odchylen jak ktos przychodzi jest troszke gorzej - ale obie nie lubimy za duzo gosci wiec ograniczamy sie do minimum ;) to dzielna madra i wytrwala sunia i sama bardzo chciala zyc dlatego sie udalo !!! Quote
ATLANTYDA Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Dobrze czytać takie wieści :lol:,miała Zariuchna szczęście że wasze drogi się spotkały . Pozdrawiam serdecznie i mizianki dla wszystkich psów . Quote
Recommended Posts