Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Doda_ napisał(a):
Niech Zara trafi do najlepszego domku..
Jeśli nie pojedzie do tych ludzi z Siemianowic, to znajde dla nich innego psa w potrzebie :) Ale Ci ludzie z Siemianowic to wspaniali, uratowali tyle psow.

Właśnie wysłałam do Ciebie pw domek potrzebny na wczoraj

Posted

Piszę dla jasności...

Ewatonieja napisała mi na gg, że chce nr konta,bo chcą zbierać pieniądze na sunie.

Dzięki ich ostniej akcji w Niemczech pojawiła sie spekulacje,że schronisko nie dba o psy i je morduje,co jest NIEPRAWDĄ.

Nie wiem czyja jest Zara,czy prawnie jest własnością Czarnej Andy,czy Schroniska

.Wiem jedno NIGDY NIE RÓBCIE NICZEGO ZA PLECAMI SCHRONISKA.
Jeśli ktokolwiek chce w jakiś sposób pomóc jakiemukolwiek psu ze schroniska,to niech najpierw to skonsultuje,bo dobrymi chęciami nie zdziała sie nic,a jedynie może sie zaszkodzić.

Posted

Dlaczego nie zglaszacie sie bezposrednio do Justyny wolontariat??
Ja tego nie pojme .Jej konto jest podane na wplaty , wiec co ma z tym wspolnego Justyna85??Owszem ,ona zalozyla watek ,ale konto jest Justyny Wolontariat .Pytajcie u zrodla , to bedzie najlepsze .

Posted

Allegro cegiełkowe zakończone w sumie uzbieraliśmy 560zł,po rozmowie z Justyna Wolontariat na razie aukcji nie wznawiam .Czekamy na wiadomość od czarna anda czy coś wiadomo odnośnie domku dla suni .Wszystkich wpłacających wysłałam Justynie z prośbą o potwierdzenie czy wszystkie wpłaty do niej dotarły .

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Allegro cegiełkowe zakończone w sumie uzbieraliśmy 560zł,po rozmowie z Justyna Wolontariat na razie aukcji nie wznawiam .Czekamy na wiadomość od czarna anda czy coś wiadomo odnośnie domku dla suni .Wszystkich wpłacających wysłałam Justynie z prośbą o potwierdzenie czy wszystkie wpłaty do niej dotarły .

Justyna napisze wszystkie wpłaty.Chciała to zrobić ,ale oczywiście dogo nie działało...

Świetna suma :)

Z tego,co ja wiem,to 500 zł już zostało przelane na konto Czarnej Andy.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Justyna napisze wszystkie wpłaty.Chciała to zrobić ,ale oczywiście dogo nie działało...

Świetna suma :)

Z tego,co ja wiem,to 500 zł już zostało przelane na konto Czarnej Andy.

Ale mnie wnerwiło:angryy::angryy::angryy: nie działanie dogo ,najgorsze to ze ja się tylko tutaj kontaktuję z większością osób trzeba jednak jakieś nr tel awaryjnych podawać bo potem katastrofa elektroniczna:evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti:

Posted

podalam bece nowe zdjecia i filmik z Zara :)
Wczoraj nagralam jej kąpiel :)
Zara zanim bedzie adoptowana musi byc skonsultowana u dr Olkowkiego neurologicznie i ortopedycznie.
Kontaktowalam sie z Pania ktora jest ewentualnie chetna na adopcje - podana mi na priva :)
Wiec Pani miezka pod Górą Kalwaria - ma starzego onka i Zara bylaby w mieszkaniu
Uzgodnilam z Pania ze po konsultacji neurologicznej i okulistycznej zadzwonie i powiem jakie bylyby koszty leczenia i utrzymania psa i wtedy Pani podejmie decyzje czy takl czy nie
Wyniki krwi wkazuja na Anemie i wycienczenie organizmu - ma tez podwyzszone proby watrobowe i pdniesiony poziom leukocytow
ma niedobory mikro i makro elementow
I brak miesni wskazuje na polimiositis - czyli zapalenie miesni - niewiadomo czy to przyczytna czego czy skutek np po nosowce przebytej tez tak moze byc
kupilam jej czoraj karme hills PD w puszkach , HMB.
Czerowny ryjek bardzo juz przyblakl
Wczoraj byla zobaczyc Zare Pani ktora dostala maila z proba ode mnie / rozeslalam maile / i wplacila 100 zlotych :)
Pani nazywa sie Agnieszka Gruzczynska i dziekujemy jej bardzo :)
iwona i Zara

Posted

magdyska25 napisał(a):
Czy ktoś mógłby mi napisać nr konta ponieważ szukam po wątku ale jakoś znaleźć nie mogę...:oops:

Proszę justyne_wolontariat o podanie konta, na które wpłacać pieniądze ponieważ nie mam pewności czy na jej czy na kliniki (taka informacje dostałam w mailu przechodnim ) czy na konto Iwony.

pozdrawiam:lol:

Posted

Justyna Wolantariat czy możesz napisać jakie wpłaty otrzymałaś z allegro ,czy wszyscy już wpłacili .
Ja czekam jeszcze na przelew z drugiej płatności allegro z tych pieniążków odliczę prowizje ze sprzedaży cegiełek tj 20 zł ,wystawienia aukcji opłacę ze swoich .Resztę przeleję na konto Jeszcze powinno dotrzeć50Zł od p. Bożeny Paliczka to już po za cegiełkami Dziękujemy :loveu:
25,00 zł myszoreczek5
50,00 zł secki
30,00 zł alantani
25,00 zł lipniok

5,00 zł Skymadzia
50,00 zł Kasiaw201
100,00 zł iguana171
10,00 zł Chrysler300C
10,00 zł safjanka
10,00 zł Dorota_124

40,00 zł jojka2006
5,00 zł mamir54
50,00 zł tigrazel
10,00 zł olimpia521
5,00 zł JAR-19

5,00 zł Dzulo22
10,00 zł charczacy_ed
5,00 zł Brodowska

5,00 Mala_N_86
5,00 zł magy5
15,00 zł Taniquetil
5,00 zł nika993
10,00 zł Dzinksio
10,00 zł KAGUSIA1
5,00 zł tomiyo
50,00 zł Bozena_p
10,00 zł AlinaD1

Lista wpłacających dziękujemy

Posted

magdyska25 napisał(a):
Czy ktoś mógłby mi napisać nr konta ponieważ szukam po wątku ale jakoś znaleźć nie mogę...:oops:

asiaf1 napisał(a):
Proszę justyne_wolontariat o podanie konta, na które wpłacać pieniądze ponieważ nie mam pewności czy na jej czy na kliniki (taka informacje dostałam w mailu przechodnim ) czy na konto Iwony.

pozdrawiam:lol:

Wysłałam na PW numer konta Justyny

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Justyna Wolantariat czy możesz napisać jakie wpłaty otrzymałaś z allegro ,czy wszyscy już wpłacili .
Ja czekam jeszcze na przelew z drugiej płatności allegro z tych pieniążków odliczę prowizje ze sprzedaży cegiełek tj 20 zł ,wystawienia aukcji opłacę ze swoich .Resztę przeleję na konto Jeszcze powinno dotrzeć50Zł od p. Bożeny Paliczka to już po za cegiełkami Dziękujemy :loveu:
25,00 zł myszoreczek5
50,00 zł secki
30,00 zł alantani
25,00 zł lipniok

5,00 zł Skymadzia
50,00 zł Kasiaw201
100,00 zł iguana171
10,00 zł Chrysler300C
10,00 zł safjanka
10,00 zł Dorota_124

40,00 zł jojka2006
5,00 zł mamir54
50,00 zł tigrazel
10,00 zł olimpia521
5,00 zł JAR-19

5,00 zł Dzulo22
10,00 zł charczacy_ed
5,00 zł Brodowska

5,00 Mala_N_86
5,00 zł magy5
15,00 zł Taniquetil
5,00 zł nika993
10,00 zł Dzinksio
10,00 zł KAGUSIA1
5,00 zł tomiyo
50,00 zł Bozena_p
10,00 zł AlinaD1

Lista wpłacających dziękujemy

Bądźcie cierpliwi...Justyna jest zawalona pracą w schronisku,musi po prostu znaleźć odrobine czasu,by napisać.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Bądźcie cierpliwi...Justyna jest zawalona pracą w schronisku,musi po prostu znaleźć odrobine czasu,by napisać.

Nie pytam o to z braku cierpliwości tylko czy wystarczy na razie pieniążków z tych które są ,bo z tego co mi wiadomo koszta leczenia i utrzymania spore :roll:.Więc po co Justyna by miała dokładać:p

Posted

Witam..
Niestety, ta pani ktora byla zainteresowana ta sunia, wziela juz suczke ze schroniska w czestochowie.. Moze i dobrze sie stalo, bo spytalam czy jej pies jest kastrowany - odp ze nie, wiec spytalam czy ta suczka moze byc wysteerylizowana, odpowiedzieli ze nie musi byc...I juz sie do mnie nie odzywali, wczoraj spytalam czy sa nadal zainteresowani, pisali ze juz nie bo w piatek odbieraja psa... :shake:

Posted

Doda_ napisał(a):
Witam..
Niestety, ta pani ktora byla zainteresowana ta sunia, wziela juz suczke ze schroniska w czestochowie.. Moze i dobrze sie stalo, bo spytalam czy jej pies jest kastrowany - odp ze nie, wiec spytalam czy ta suczka moze byc wysteerylizowana, odpowiedzieli ze nie musi byc...I juz sie do mnie nie odzywali, wczoraj spytalam czy sa nadal zainteresowani, pisali ze juz nie bo w piatek odbieraja psa... :shake:

To nie dobrze a z jakiego schronu biorą wiesz może ?
Może można się ze schroniskiem skontaktować i napomknąć coś o sterylizacji
suczki wydawanej tym państwu ???

A wcześniej pisałaś ze to odpowiedzialni ludzie :shake::roll: i dobry dom

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
To nie dobrze a z jakiego schronu biorą wiesz może ?
Może można się ze schroniskiem skontaktować i napomknąć coś o sterylizacji
suczki wydawanej tym państwu ???

A wcześniej pisałaś ze to odpowiedzialni ludzie :shake::roll: i dobry dom

Tak, byli strasznie bardzo mili, jak nie wiem co. Ale napewno ta suczka nie trafilaby do nich bez sprawdzenia domu, czy nie wysterylizowana.

Wlasnie ze nie wiem z jakiego schroniska, wiem tylko ze w Czestochowie jest te schronisko

Posted

W takim razie wysyłam na konto justyny wolontariat 1400 pln Zary jakie, zostało przekazane na leczenie Zary od miśka-kurczaka (Cyganka):multi::multi::multi:

Bardzo dziękujemy za ten dar!!!