majqa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='beka']Mam filmik od Iwony, ale filmów nie wstawiałam jeszcze. Moze ktoś cos podpowie?? Rozumiem, że z cyfrówki? Ja je wrzucałam na www.wrzuta.pl do katalogu publicznego, by każdy mógł widzieć, a na dogo podawałam link. Quote
beka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Filmik z Zara :( http://pl.youtube.com/watch?v=Znx4ZCn51QQ Quote
elik Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jak można wyrządzić żywej istocie taką krzywdę :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: tak zaniedbać. To okropne Quote
majqa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Niech ten filmik będzie tylko i wyłącznie przeszłością...już tylko przeszłością...:angryy: Quote
ATLANTYDA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 z allegro powinny dojść wpłaty mamir54-5zł tigrazel-50zł Quote
jusstyna85 Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='ATLANTYDA']z allegro powinny dojść wpłaty mamir54-5zł tigrazel-50zł Jak dobrze, że nad tym czuwasz...:) Quote
Peter Beny Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Dopiero teraz obejrzałem film , ona jest w strasznym stanie :-(:-(:-(:-( Trzymam kciuki za nią :placz: Quote
ATLANTYDA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 jusstyna85 napisał(a):Jak dobrze, że nad tym czuwasz...:) Ja tylko mogę podać kto kupił i ile cegiełek mam nadzieje ze Justyna Wolontariat otrzymuje pieniążki jak się skończy aukcja napiszę Justynie na pw ile osób zakupiło cegiełki w jakiej kwocie wtedy dokładnie sprawdzi wpłaty. Quote
czarna anda Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 dziekuje wam bardzo za mobilizacje z zbirce pieniedzy :) Jutro przesle zdjecia nowe !! Jutro druga kapiel Małej :) Natomiast dzisiaj spedzilysmy ze soba sporo czasu i!!!!!! Sunieczka zainteresowała sie piłka :) skupilam jej uwage dobrych kilka minut potem odpoczynek i znowu pilka :) Specjalna odblaskowa okropnie pomaranczowa i piszczaca - Nasz Zara-Magia pobiegla za pilka ze sznurkiem jak uchwycilam sznurek jak pilka znalazla sie w pyszczku poniosla pilke przez chwilke !!! rozpedzala sie po ktoryms razie za pilka sama :) !! uwazam ze to wielki sukces !! jest ustawiona na Anifranilu - to lek psychotropowy - mam nadzieje ze zadziala i po krotkim czasie bedzi ewidac efekty Nawet byly chwile ze kilka chwil nie biegala za ogonem w czasie kiedy sie nia nie zajmowalam Potem spedzilysmy uroczy czas w Parku brodnowskim - jak juz zroblo sie ciemno Przestala gnac z powrotem do auta ze strachem ze ja gdzies zostawie :) ale pilnowala mnie jak aniol stroz :) mam specjalne kupiona smycz flexi najdluzsza tak ze ma luz w odejsciu ode mnie na pewno odleglosc - ale ona idzie zaraz przy nodze, co chwile sie oglada i wącha czy aby napewno jestem Nie interesuja ja zadne psy na spacerze jest tak skupiona zebym sie nie oddalila ze na tym koncentruje cala swoja uwage Poszlysmy jak zaczelo sie sciemniac zeby nie wzbudzac sensacji wsrod ludzi wygladem jak narazie :) ale to minie ... jutro nagram ja jak usiluje zabawic sie pilka i nagram ja n aspacerze To tak urocza sunia ze nawet sobie nie wyobrazacie Strasznie szybko sie przywiazuje ... wciaz sobie mowie - iwona jestes wolontariuszem przychodzisz do niej i nie przyzwyczajaj sie Na spacerze tez jej mowilam - nie przyzwyczajaj sie Maleńka ....bedzie nam trudno ... tak ze dom szybko potrzebny :) Sprobuje popracowac z nia klikerem reaguje na dzwiek bardziej nizeli wzrokiem Kliker i smakolyki - lubi kurczaka :) Moze uda nam sie skupiac uwage klikerem Ciekawa jestem co powie dr Garncarz - jestem prawie pewna ze ma ubytki w widzeniu !!! Obmacalysmy jej dzisiaj stawy - strasznie chrupocze jej w biodrach - trzeba bedzie zrobi crtg n adysplazje Stawia lapy przednie na calych stopach - czyli takie miekkie stawy to pozostalosc po kiepskim odzywianiu moim zdaniem i jak idzie wszystkie lapy ida w rozne strony :) taki maly niedzwiadek ..... jutro filmiki i zdjecia :) aaaaa pyszczek nie jest juz taki czerwony - widac efekty antybiotyku i ivermektyny :) omegan oraz Calopet smakuje jej bardzo nawet bez jedzenia :) iwona i Magia-Zara :) Quote
majqa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ależ balsam dla oczu przed spaniem :loveu: :loveu: :loveu:...cóż tu dodać poza ikonkami szczęścia??? Jejku................................. Quote
misiek-kurczak Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Witam, Trochę mi to czasu zajęło przeczytanie całego wątku i w obecnej chwili nie mogę się połapać na jakie konto i na kogo wpłacić kasę. Jeśli można to proszę o prv. Mam nadzieję, że wplacając pieniądze na leczenie i rehabilitację znajdzie ta psina cieply i spokojny azyl domowy. Sam przeszedłem traume, ale to było 2-3 lata temu i moi właściciele to rozumieją. Dziś mam dom, jestem zdrowy no może poza sercem, ale wszystko pod kontrolą i mam ok 3,5 lat. Kurde najważniejszy domek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam serdecznie CYGAN Quote
madzia828 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ciesz się ze sunia robi postępy oby tak dalej;);) trzymaj się maleńka wracaj szybko do zdrówka:p czekamy na zdjęcia Magii:loveu::loveu: Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ludzie... Wiecie co? Sara-oowczarek niemiecki, którą uratowałam od mrozu, pojechala do domu tymczasowego, i pani, która byla zainteresowana Sarą..chciała ją adoptować ale Sara zostala w tymczasowym domu juz na zawsze.. To zaproponowalam tej pani rozne owczarki niemieckie, i akurat jests zainteresowana ta suczke z tego watku... Ma wlasna firme, chce wziac chorego psa by wyleczyc go, wiek obojetny, ale suczka ma byc bo ma psa owczarka niemieckiego, wziela ze schroniska byl w fatalnym stanie dzis jest super psem, chyba 5 letnim juz. Pani sie pyta tylko czy choroba skory psa moze przejsc na drugiego psa? jesli tak, to czy bylaby mozliwosc zeby ta sunia zostala wydana po wyleczeniu skory? Quote
czarna anda Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 hej Doda Wiadomosc super !!! Swierzb jest zakazny ale tylko do wyleczenia :) jak narazie smaruje sunie bez rekawic glaszcze tez bez rekawic przytulam i zyje wciaz jak narazie bez swierzba :) Gorszy klopot to jej problemy neuroloiczne .. ale mam nadzieje ze po 2 tygodniach bedzue widac efekty leczenia anafanilem a i akora zacznie porastać Natomiast to jeszcze ze 4 tygodnie potrwa czy Pani chce czekac i czy reczysz za nia ? bo widze ze jestes z sosnowca zatem sporo od Warszawy a ja boje sie zeby nic sie nie stalo ... w nocy podesle nowy film z Zarunia - Magia w roli głownej - nakrecilam w lesie :) biega jak maly słoń :) i wszyscy w lesie na spacerach z dziecmi na jej widok szybciutko zabierali dzieci / pewno szeptali uwaga trond :) ? hahah a Zara miala ich w nosie :) ja tez :) iwona Quote
majqa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 czarna anda napisał(a):(...) a Zara miala ich w nosie :) ja tez :) iwona I TAK TRZYMAĆ !!! ;) PRZYNAJMNIEJ NIKT WAS NIE ZACZEPI !!! Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 czarna anda napisał(a):hej Doda Wiadomosc super !!! Swierzb jest zakazny ale tylko do wyleczenia :) jak narazie smaruje sunie bez rekawic glaszcze tez bez rekawic przytulam i zyje wciaz jak narazie bez swierzba :) Gorszy klopot to jej problemy neuroloiczne .. ale mam nadzieje ze po 2 tygodniach bedzue widac efekty leczenia anafanilem a i akora zacznie porastać Natomiast to jeszcze ze 4 tygodnie potrwa czy Pani chce czekac i czy reczysz za nia ? bo widze ze jestes z sosnowca zatem sporo od Warszawy a ja boje sie zeby nic sie nie stalo ... w nocy podesle nowy film z Zarunia - Magia w roli głownej - nakrecilam w lesie :) biega jak maly słoń :) i wszyscy w lesie na spacerach z dziecmi na jej widok szybciutko zabierali dzieci / pewno szeptali uwaga trond :) ? hahah a Zara miala ich w nosie :) ja tez :) iwona rozumiem, napisałam do nich już. Mysle ze by poczekali, to wspaniali ludzie. Uratowali wiele psów. I stac im na leczenie dlatego chca wziac psa w NAJBARDZIEJ potrzebie. Poczekam jak beda na gg, to z nimi porozmawiam i napisze tu. A co do transportu to zawsze sie znajdzie.. Najwazniejsze jets to zeby sunka znalazla dom. Oni mieszkaja w Siemianowicach Sl. Quote
ATLANTYDA Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Witanko :lol: Dzwoniła do mnie Pani zainteresowana adopcją suni,nie straszne jej koszta leczenia ,i chory pies wszystkie namiary wyślę na pv czarna anda.Gdyby ludzie okazali sie odpowiedzialni to sunia miała by fajny domek zobaczymy .Pani mieszka pod Warszawą:p Quote
madzia828 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 no to trzymam kciuki ;);) jeszcze się domki bedą bić o Zarę:eviltong: Quote
Doda_ Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Niech Zara trafi do najlepszego domku.. Jeśli nie pojedzie do tych ludzi z Siemianowic, to znajde dla nich innego psa w potrzebie :) Ale Ci ludzie z Siemianowic to wspaniali, uratowali tyle psow. Quote
Recommended Posts