czarna anda Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 zatem sprobujemy ja tez w weeknd majowy sie tym zajme ":) Quote
ATLANTYDA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Jwonko przyślij mi na pw jakieś aktualne zdjęcia Zarki zrobię jej nowe allegro Quote
Moniskaa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 To jak bedzie to ja chetnie wstawie link do gg;) Quote
czarna anda Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 superek dzieki zrobi ejej jutro super zdjecia :) takie wystawowe bez mala :) jak na dziewczynk eleczona sztukami szamanskimi przystalo :) Quote
ATLANTYDA Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10069787#post10069787 Bazarek na Zarę może coś uzbieramy :roll: Quote
czarna anda Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Atlantyda " dobra Kobieto" dzieki za bazarek mam nowe zdjeciaa Zaruni Posluchajcie homeopatia dziala - Zarze zniknaly strupy oraz rany ze skory, podajemy jak kazala Pani doktor granulki , zastrzyki oraz czopki brrr tego nasza Zaria nie znosi Nio i moje dziecie pojechalo na weekend i coz musze robic Zarii czopki w tylek sama - wczoraj nie bylo mi do smiechu zalozylam jej weterynaryjny kaganiec i probowalam udawac ze czesze jej portki :) lekko niby zblizajac sie z czopkiem z wazelina chcialam niby oprzypadkiem jej go podac ale nasza Zara glupia nie jest:) zoreintowala sie szybko co do moich niecnych zamiarow i odwrocila pokazujac cala klawiature czysciutkich bialych zeboli tuz nad moja twarza - dobzre ze w kagancu wiec co wzielam ja sobei pomiedzy nogi w polowie i pomyslalam sobei ze jak mnie ugryzie to tylko w tylek poza tym w kagancu nie otworzy pyska az tak bardzo :0 nio i udalo sie - za chwile czeka mnie ta niebywala przyjemnosc znowu... Quote
ATLANTYDA Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 No cóż nikt nie lubi jak mu koło pióra robią:evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Co z mała haską czy jest jeszcze u Ciebi? Quote
czarna anda Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Tia jeszcze jest mala husky odrobaczylam poszczepilam i wysterylizowalam :) jest zajefajna juz mi nie leje w domu ufffff... Dzisiaj bylam z nia w lesie po raz ktorys i zdecydowalam sie na jej odpiecie ze smyczy mialam serducho w tylku ":) bo uczylam ja na linie komend do mnie nio i imie jej nadalam i zaczela reagować - na imie ma Kira I wyobraz sobie spokojnie przybiegala na moj zew - kira do mnie :) zatem madra dziewczynka nauka nie poszla w las :) dzisiaj dzwonila jakas babeczka z Warszawy i umowilysmy sie na poniedzialek ze pojade do niej z Kira i rozejrzymy sie :) ale powiem ze nie bardzo mi pasowala via telefon - niby ma sunieczke 8 miesiecy u siebie ale pytala czy moja husky jest rasowa :( brrr nio i na pytanie czym karmi swoja sunie powiedziala ze wszystkim .... hmmmmm coz pojade i oblukam zeby nie miec wyrzutow ze nie zobaczylam ale jakos sie nie nastawiam wiec jakby kto spytal u ciebie w stronach to moge ja dowiezc gdziekolwiek badz :) jesli dom warty :) iw Quote
wilczyca Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 nareszcie znalazłam ten wątek (czytałam go wczesniej ale nie doczytałam do końca bo wywalił mi się internet) teraz doczytałam do końca. Nie mam wiele bo muszę obdarować inne psiaki którym to obiecałam ale i do Zaruni się choć troszkę dołożę. Przelew zrobię w poniedziałek konto na Jusstynę85 ? (pytam dla pewności). Quote
ATLANTYDA Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 wilczyca napisał(a):nareszcie znalazłam ten wątek (czytałam go wczesniej ale nie doczytałam do końca bo wywalił mi się internet) teraz doczytałam do końca. Nie mam wiele bo muszę obdarować inne psiaki którym to obiecałam ale i do Zaruni się choć troszkę dołożę. Przelew zrobię w poniedziałek konto na Jusstynę85 ? (pytam dla pewności). Najlepiej wpłacaj do czarna anda bo sunia jest u niej ,tylko na pw pisz o dokładne dane do wpłaty :lol: Nawet najmniejsza wpłata sie przyda:multi: Quote
wilczyca Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 czarna anda napisał(a): nietolerancja – warzywa w tym buraki bedace w większości karm, jajka w większości karm , pszenica , kukurydza, Zatem odstawienie Hillsa Zakup Eagle Packa holistycznego z rybą - 280 zlotych 12 kilo... wiesz, ja mojemu "trzustkowcowi" daję karmę Brit jagnięcina z ryżem nie ma w niej kukurydzy i pszenicy.Pies ładnie ją przyswoił, koopy zrobiły się normalne choć końcóweczka jest troszkę luźniejsza ale to już nie jest problem :evil_lol:. I cena też jest dosyć przystępna 15 kg za 119 zł. Quote
czarna anda Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 dzieki Wilczyca jak sie skonczy eagale pack sprobuje podac Brita niegdy nie dawalam tej karmy wiec sprpbuje Zara ma jeszcze klopoty ze skora ale moze akurat britt bedzie dobry - oby bo to o wiele taniej !!! Quote
wilczyca Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Czarna Ando a jak jest z witaminami czy można jej podawać? bo jeśli tak to mogę się rozglądnąć za witaminami z minerałami które poprawią (tak myślę) stan jej skóry i sierści. Quote
wilczyca Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 pieniądze powinny wpłynąć jutro. Jak tam śliczna Zarunia bo coś cicho dzisiaj tutaj ?? Czy cioteczki się podniewały że o zdrówko nie pytają ??:niewiem: Quote
wilczyca Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 śliczności co u ciebie słychać, taka cisza że aż strach pytać ...... Quote
ATLANTYDA Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='beka']Wilczyca, dzięki za przelew na Zariusza. Wpłynęło 100 zł. A Anda nie ma dostępu do komputera. Takie info trafiło na inny wątek ale chyba pomyłkowo ;) Quote
wilczyca Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ATLANTYDA napisał(a):Takie info trafiło na inny wątek ale chyba pomyłkowo ;) dzięki Atlantydo .... Quote
ATLANTYDA Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jutro wieczorem koniec bazarku na Zarię więc parę groszy wskoczy:lol: jak tylko wszystko sfinalizujemy zaraz wpłacam ;). Czy będą fotki Zarii ? Quote
wilczyca Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 witaj Zaruniu co tu u ciebie tak cicho ??:shake: Jak się sliczności czuje, jak słodkie pysio wraca do zdrowia ?? Quote
wilczyca Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 ATLANTYDA napisał(a): Czy będą fotki Zarii ? no dawno nie było żadnych fotecek Zaruni, baardzo prosimy o gorące zdjątka ślicznotki :roll: Quote
Recommended Posts