Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 484
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atlantyda " dobra Kobieto" dzieki za bazarek
mam nowe zdjeciaa Zaruni
Posluchajcie homeopatia dziala - Zarze zniknaly strupy oraz rany ze skory, podajemy jak kazala Pani doktor granulki , zastrzyki oraz czopki brrr tego nasza Zaria nie znosi
Nio i moje dziecie pojechalo na weekend i coz musze robic Zarii czopki w tylek sama - wczoraj nie bylo mi do smiechu
zalozylam jej weterynaryjny kaganiec i probowalam udawac ze czesze jej portki :)
lekko niby zblizajac sie z czopkiem z wazelina chcialam niby oprzypadkiem jej go podac
ale nasza Zara glupia nie jest:)
zoreintowala sie szybko co do moich niecnych zamiarow i odwrocila pokazujac cala klawiature czysciutkich bialych zeboli tuz nad moja twarza - dobzre ze w kagancu
wiec co wzielam ja sobei pomiedzy nogi w polowie i pomyslalam sobei ze jak mnie ugryzie to tylko w tylek poza tym w kagancu nie otworzy pyska az tak bardzo :0
nio i udalo sie - za chwile czeka mnie ta niebywala przyjemnosc znowu...

Posted

Tia jeszcze jest mala husky
odrobaczylam poszczepilam i wysterylizowalam :)
jest zajefajna juz mi nie leje w domu ufffff...
Dzisiaj bylam z nia w lesie po raz ktorys i zdecydowalam sie na jej odpiecie ze smyczy mialam serducho w tylku ":)
bo uczylam ja na linie komend do mnie nio i imie jej nadalam i zaczela reagować - na imie ma Kira
I wyobraz sobie spokojnie przybiegala na moj zew - kira do mnie :) zatem madra dziewczynka nauka nie poszla w las :)
dzisiaj dzwonila jakas babeczka z Warszawy i umowilysmy sie na poniedzialek ze pojade do niej z Kira i rozejrzymy sie :)
ale powiem ze nie bardzo mi pasowala via telefon - niby ma sunieczke 8 miesiecy u siebie ale pytala czy moja husky jest rasowa :( brrr nio i na pytanie czym karmi swoja sunie powiedziala ze wszystkim .... hmmmmm
coz pojade i oblukam zeby nie miec wyrzutow ze nie zobaczylam ale jakos sie nie nastawiam
wiec jakby kto spytal u ciebie w stronach to moge ja dowiezc gdziekolwiek badz :) jesli dom warty :)
iw

Posted

nareszcie znalazłam ten wątek (czytałam go wczesniej ale nie doczytałam do końca bo wywalił mi się internet) teraz doczytałam do końca. Nie mam wiele bo muszę obdarować inne psiaki którym to obiecałam ale i do Zaruni się choć troszkę dołożę. Przelew zrobię w poniedziałek konto na Jusstynę85 ? (pytam dla pewności).

Posted

wilczyca napisał(a):
nareszcie znalazłam ten wątek (czytałam go wczesniej ale nie doczytałam do końca bo wywalił mi się internet) teraz doczytałam do końca. Nie mam wiele bo muszę obdarować inne psiaki którym to obiecałam ale i do Zaruni się choć troszkę dołożę. Przelew zrobię w poniedziałek konto na Jusstynę85 ? (pytam dla pewności).

Najlepiej wpłacaj do czarna anda bo sunia jest u niej ,tylko na pw pisz o dokładne dane do wpłaty :lol:
Nawet najmniejsza wpłata sie przyda:multi:

Posted

czarna anda napisał(a):

nietolerancja – warzywa w tym buraki bedace w większości karm, jajka w większości karm , pszenica , kukurydza,

Zatem odstawienie Hillsa
Zakup Eagle Packa holistycznego z rybą - 280 zlotych 12 kilo...

wiesz, ja mojemu "trzustkowcowi" daję karmę Brit jagnięcina z ryżem nie ma w niej kukurydzy i pszenicy.Pies ładnie ją przyswoił, koopy zrobiły się normalne choć końcóweczka jest troszkę luźniejsza ale to już nie jest problem :evil_lol:. I cena też jest dosyć przystępna 15 kg za 119 zł.

Posted

dzieki Wilczyca
jak sie skonczy eagale pack sprobuje podac Brita niegdy nie dawalam tej karmy wiec sprpbuje

Zara ma jeszcze klopoty ze skora ale moze akurat britt bedzie dobry - oby bo to o wiele taniej !!!

Posted

Czarna Ando a jak jest z witaminami czy można jej podawać? bo jeśli tak to mogę się rozglądnąć za witaminami z minerałami które poprawią (tak myślę) stan jej skóry i sierści.

Posted

[quote name='beka']

Wilczyca, dzięki za przelew na Zariusza. Wpłynęło 100 zł. A Anda nie ma dostępu do komputera.

Takie info trafiło na inny wątek ale chyba pomyłkowo ;)