PIKA Posted May 6, 2004 Posted May 6, 2004 No i sprawdziłam :D I dobrze pamiętam :D Sucz na Leptospiroze byl szczepiony i to od samego poczatku, jak do mnie trafiła, czyli co roku dostawała pełna serie i nawet wiem, co mi sie pokiełbasilo. :wink: Po prostu mój wet nie szczepi mi psa na wścieklizne + reszta tylko szczepienia dzieli i robi pomiedzy nimi przerwe 2 tygodniowa, stąd moje połaczenie w jednym zastrzyku Lepto+ reszta :lol: Quote
coztego Posted May 7, 2004 Posted May 7, 2004 ona uczy w szkole do, której ja chodzę, ale się nie ujawniłam :oops: zaba14, Ty to masz szczęście na tej Dogomanii. Jak nie nauczyciel, to obserwator OKE :lol: Ale dzięki temu "wszędzie" masz znajomości ;) Quote
zaba14 Posted May 7, 2004 Author Posted May 7, 2004 ona uczy w szkole do, której ja chodzę, ale się nie ujawniłam :oops: zaba14, Ty to masz szczęście na tej Dogomanii. Jak nie nauczyciel, to obserwator OKE :lol: Ale dzięki temu "wszędzie" masz znajomości ;) A no... w końcu na dogomani prawie sami porządni ludzie siedzą ;-) Quote
Recommended Posts