Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Psiak starcil dom z pwoodu choroby wlasciciela.
Przebywa (do jutra i ani chwili dluzej, gdyz szpitalik jest przepelniony) w lecznicy na Tarchominie....

piesek jest spanikowany i zestresowany zmiana w zyciu:shake:
HEEEEEEEELP!

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

>.Niunia.<;9397416 napisał(a):

Mój Tz stwierdził że nie tylko tymczas ale domek stały!

a może robisz zakusy na partnera dla swojej młodej Yorczki Niunia?
P.S. również dałam cynk by pisac do Mony4

Posted

jestemw staniezapewnic muopieke i tymczas Avi moj yorek chetnie zadba o uczucia osieroconego biedactwa Avijet teraz sam Alfik nasz cocker niestetyjest juz na TM:( WIEC AVIEMU JEST TERAZ SMUTNO. pAMIETAJCIE O NAS ZAWSZE JESTEM POD TELEFONEM IZAWSZE MOZECIE na mnie liczyc

Posted

[quote name='oktawia6']a może robisz zakusy na partnera dla swojej młodej Yorczki Niunia?
Nasza Majeczka nigdy nie będzie miała małych!!!W odpowiednim czasie zostanie wysterylizowana.Jeśli ten piesek trafił by donas też został by wykastrowany!Chcieliśmy tylko pomóc!Kochamy Yorki!Mieszkamy w okolicach Trójmiasta.

Posted

Oktawia ,dziewczyny domnie wczoraj dzwonily! ja w kazdej chwili moge go zabrac ale jesli DT jest blizej i u Yorkomaniaczki zaufanej i super dziewczyny to po co wiez go tak daleko domnie.Ale jesli bedzie trzeba to Czekam.

Posted

Jak dobrze że znalazł się domek :loveu: Oby odpowiedzialny.

Tym którzy zaofiarowali tymczasy żeby nie było smutno polecam pozaglądać na inne wątki, jest cała masa małych kundelków potrzebujących pilnie tymczasu :cool3: No bo chyba nie oferowaliście się tylko dla tego że do przetrzymania był rasowiec nie ? :diabloti:

Posted

>.Niunia.<;9399271 napisał(a):

Nasza Majeczka nigdy nie będzie miała małych!!!W odpowiednim czasie zostanie wysterylizowana.Jeśli ten piesek trafił by donas też został by wykastrowany!Chcieliśmy tylko pomóc!Kochamy Yorki!Mieszkamy w okolicach Trójmiasta.

>.Niunia.< vel >.Gonia.< widzę, że masz teraz śliczną yorczkę, a co się stało z Twoim astem? :roll:

Posted

Kar0la napisał(a):
>.Niunia.< vel >.Gonia.< widzę, że masz teraz śliczną yorczkę, a co się stało z Twoim astem? :roll:

jaka Gonia?Jaki Amstaff?Chyba mnie z kimś mylisz!

Posted

Kar0la napisał(a):

>.Niunia.<;9401185 napisał(a):
jaka Gonia?Jaki Amstaff?Chyba mnie z kimś mylisz!

To jak to w końcu jest?

>.Niunia.< i >.Gonia.< to jest ta sama osoba?