majqa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 BOŻE, NIECH SIĘ KTOŚ ZLITUJE NAD TYM PSIAKIEM :placz: :placz: :placz:. Ten pies jest kłębkiem nerwów i funkcjonuje w ogromnym zagrożeniu życia. Jedno mocniejsze znieczulenie %tem jego pana, jeden zbyt mocny kopniak, jedno psie życie mniej...:placz: Quote
suzi84 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 :placz::placz::placz: dlaczego ludzie sa tak podli :placz::placz::placz: zaje.....bym takich bez zastanowienia. Dzekusiu trzymaj się. Napewno ktoś się toba zaopiekuje :placz::placz::placz: Quote
Kasia Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Na allegro 6 obserwatorów a odzewu żadnego :shake: Quote
majqa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dżeki, mam nadzieję, że domek pojawi się wcześniej nim ciebie zabierze ból i rozpacz...Nie tak pewnie chcesz zapamiętać ten świat.:-( Quote
Eruane Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Kochani, z allegro zgłosił sie pan. Jego dzieci, kiedy zobaczyły zdjęcia psiaka, natychmiast go chciały. Dzeki juz jest w nowym domu na Śląsku. Póki co wszystko jest wpaniale. Czekamy na relacje, jak spedził noc. Pojechał z wyprawką, swoją pluszową małpką itd. :loveu: Mam Wam, dziewczyny, bardzo podziękować za pomoc, bo bez Was tego domku nie byłoby. Trzymajcie kciuki, żeby w nowym domku Dzekiemu ułożyło się jak najlepiej. Bardzo Wam dziękuję. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Nie mogłaś poczekać !!! :multi: :mad: :multi: :mad: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ??? Z tą wiadomością poczekać ??? Tak chciałam być pierwszaaaaaa w obwieszczeniu szczęścia Dżekusia, po dostaniu tej szczęśliwej wiadomości na PW ale system mi się przywieszał :placz:...Wykorzystałaś to by mnie wyprzedzić !!! Sam widzisz Dżeki, jak tu współpracować i liczyć na zrozumienie??? CUDNIE PSIANKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CMOKI ERUANE !!! Quote
Eruane Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 :lol: Wybacz, Majqa. :lol: Dzwonił pan Dzekusia. Powiedział, że pies wyszalał się z dziećmi, zgryzł im piłkę, spał spokojnie. Jeszcze go nie kąpali, żeby go nie stresować. Narazie jest o.k. Quote
majqa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jak im jeszcze coś spsoci to już zupełnie odetchnę ! :evil_lol: Zuch chłop !!! :loveu: Quote
Folen Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A ja taką wiadomość przegapiłam..cudownie :multi: :multi: :D:D Quote
Kasia Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Mateńko, co za wiadmość!!!!! :multi::multi: SUPER!!!! A już kombinowałam jak mu poprawic to allegro aby ten domek sie w końcu znalazł :p Czyli można aukcje zamykać? Quote
Eruane Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Sądzę, że tak, chyba, że inny psiak z niej skorzysta. Ciągle jeszcze nie zmieniłam tytułu, bojąc się, że psiak wróci ... za dużo było takich przypadków. Ale sądzę, że domek dobry i psiak szczęśliwy, właściciele zadowoleni.:p Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Aukcja zamknięta a Dżekusiowi życzę wszystkiego najlepszego w nowym domku :loveu: Quote
Folen Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 To ja muszę pozdejmowć Dżekusiowe ogłoszenia, i jakieś kaliskie rottki ma jeszcze zaplątane ogłoszeniowo ;] Quote
Eruane Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 A to informacje od właściciela Dżekusia: "Dżeki się już całkowicie oswoił, wszędzie go pełno, nie odstępuje nas na krok. Wczoraj był wykąpany, kąpiel zniósł dzielnie. Ze smutnego, zalęknionego zmienił się w żywego i wesołego psa - będzie mu u nas napewno dobrze." Tak więc chyba happy end. :loveu: Quote
majqa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Przez duże "H" i "E" !!! :loveu: :multi: :loveu: Quote
Kasia Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Tak trzymaj Dżekusiu!!! :lol::lol::lol: Quote
suzi84 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 :BIG::BIG::BIG: Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. No to trzeba to uczcić :knajpa::knajpa::knajpa: Quote
Kasia Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Od razu przepraszam za offa :oops: ale bardzo prosimy o pomoc w głosowaniu w Krakvecie na Greven i Jej zwierzyniec... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105760 Będziemy wdzięczni za oddane głosy. Liczymy na Was.:loveu: Quote
Eruane Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 A tu Dżeki w nowym domku ze swoimi nowymi opiekunami :loveu: :loveu: :loveu: Quote
suzi84 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [CENTER]:multi::multi:Wielkie dzięki za ogromne serce :multi::multi:[/CENTER] Quote
Kasia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Piękne zdjęcia!!! Miałeś wielkie szczęście Dżeki :loveu: Quote
majqa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jejku, trafiłeś piesiu do raju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts