Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

BOŻE, NIECH SIĘ KTOŚ ZLITUJE NAD TYM PSIAKIEM :placz: :placz: :placz:.
Ten pies jest kłębkiem nerwów i funkcjonuje w ogromnym zagrożeniu życia. Jedno mocniejsze znieczulenie %tem jego pana, jeden zbyt mocny kopniak, jedno psie życie mniej...:placz:

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:placz::placz::placz: dlaczego ludzie sa tak podli :placz::placz::placz: zaje.....bym takich bez zastanowienia.

Dzekusiu trzymaj się. Napewno ktoś się toba zaopiekuje :placz::placz::placz:

Posted

Kochani, z allegro zgłosił sie pan. Jego dzieci, kiedy zobaczyły zdjęcia psiaka, natychmiast go chciały. Dzeki juz jest w nowym domu na Śląsku. Póki co wszystko jest wpaniale. Czekamy na relacje, jak spedził noc. Pojechał z wyprawką, swoją pluszową małpką itd. :loveu:

Mam Wam, dziewczyny, bardzo podziękować za pomoc, bo bez Was tego domku nie byłoby. Trzymajcie kciuki, żeby w nowym domku Dzekiemu ułożyło się jak najlepiej. Bardzo Wam dziękuję. :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Nie mogłaś poczekać !!! :multi: :mad: :multi: :mad: :multi: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ???

Z tą wiadomością poczekać ???

Tak chciałam być pierwszaaaaaa w obwieszczeniu szczęścia Dżekusia, po dostaniu tej szczęśliwej wiadomości na PW ale system mi się przywieszał :placz:...Wykorzystałaś to by mnie wyprzedzić !!!

Sam widzisz Dżeki, jak tu współpracować i liczyć na zrozumienie???

CUDNIE PSIANKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CMOKI ERUANE !!!

Posted

:lol: Wybacz, Majqa. :lol:

Dzwonił pan Dzekusia. Powiedział, że pies wyszalał się z dziećmi, zgryzł im piłkę, spał spokojnie. Jeszcze go nie kąpali, żeby go nie stresować. Narazie jest o.k.

Posted

Mateńko, co za wiadmość!!!!! :multi::multi:
SUPER!!!!

A już kombinowałam jak mu poprawic to allegro aby ten domek sie w końcu znalazł :p
Czyli można aukcje zamykać?

Posted

Sądzę, że tak, chyba, że inny psiak z niej skorzysta. Ciągle jeszcze nie zmieniłam tytułu, bojąc się, że psiak wróci ... za dużo było takich przypadków. Ale sądzę, że domek dobry i psiak szczęśliwy, właściciele zadowoleni.:p

Posted

A to informacje od właściciela Dżekusia:

"Dżeki się już całkowicie oswoił, wszędzie go pełno, nie odstępuje nas na krok. Wczoraj był wykąpany, kąpiel zniósł dzielnie. Ze smutnego, zalęknionego zmienił się w żywego i wesołego psa - będzie mu u nas napewno dobrze."

Tak więc chyba happy end. :loveu:

• 3 weeks later...
  • 1 month later...