Marihuana Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 My też mamy się czym pochwalić :) Wystawialiśmy sie tyko w niedziele i : Anava Marihuana (Marysia)- 1 dosk, CAC, CACIB i tym samym została INTERCHAMPIONKĄ !!! Elmonte's SantaFe (Staś) - 1/2, CACJ (Zw. Młodziezy) i NAJLEPSZY JUNIOR !!!! Ma ktos moze jakies fotki bokserów??? Quote
dorotal Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Poprosze o stawke king charles spaniela(nie cavalier) Quote
jo-jo Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 bety napisał(a):PRZEŚLICZNIE DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol: Pzdr panienkabubu napisał(a):jo-jo DZIĘKI!:loveu: Proszę Bardzo :) Gosia & c.o. napisał(a):To i ja się troszkę pochwale udanym weekendem :loveu: Siberian Husky: Ebonyshadow N Shapali's Dragon w sobotę - CAC,CACIB= nowy Interchampion, BOB oraz 3 na BOG + oczywiście Crufts Qualification Ebonyshadow's Husqvarna Isis- 2xCAJC, Crufts Qualification oraz w niedziele na ponad 50 juniorek, u sędziego z Guatemali JUNIOR BEST IN SHOW:loveu: Mój mały lhasaczek Chic Choix Six Stars w niedziele CAJC i również zauważony na BIS Junior w ogromnej konkurencji znalazł się w pierwszej 10 :) Wielkie Gratulacje !! Shanara napisał(a):Klaudia..jesteś jak błyskawica :))) A tam ;-) Marihuana napisał(a):My też mamy się czym pochwalić :) Wystawialiśmy sie tyko w niedziele i : Anava Marihuana (Marysia)- 1 dosk, CAC, CACIB i tym samym została INTERCHAMPIONKĄ !!! Elmonte's SantaFe (Staś) - 1/2, CACJ (Zw. Młodziezy) i NAJLEPSZY JUNIOR !!!! Ma ktos moze jakies fotki bokserów??? Jeszcze raz Wielkie Gratulacje - Zwłaszcza dla Marysi :loveu: dorotal napisał(a):Poprosze o stawke king charles spaniela(nie cavalier) Tak tak już się nauczyłam że chodzi o Kingi a nie cavaliery ;-) Sobota Psy Klasa Otwarta 1892. JORI Z CEREKVICKE STRANE Suki Klasa Pośrednia 1893. NEWA OD DVOU ORECHU Klasa Otwarta 1894. MAY OD DVOU ORECHU Klasa Championów 1895. ZAIRA BOHEMIA ZLATAVA Niedziela Psy Klasa Pośrednia 1807. SHORTY ENDY FAPELLA GRAY Klasa Otwarta 1808. JORI Z CEREKVICKE STRANE Klasa Championów 1809. OZZY MACABEUS FAPELLA GRAY Suki Klasa Pośrednia 1810. NEWA OD DVOU ORECHU Klasa Otwarta 1811. MAY OD DVOU ORECHU Klasa Championów 1812. ZAIRA BOHEMIA ZLATAVA Quote
Theogonia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ha!!! gratuluje niedzielnym zwycięzcom w Matamutach i haszczakach!! mam pytanie, jak to jest z ta kwalifikacja na crufta? Byla czy nie?? moje psiska sie spisały dzielnie.. oba wrocily z Cacibami, a suka z BOB:) Quote
Shanara Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Theogonia napisał(a):ha!!! gratuluje niedzielnym zwycięzcom w Matamutach i haszczakach!! mam pytanie, jak to jest z ta kwalifikacja na crufta? Byla czy nie?? moje psiska sie spisały dzielnie.. oba wrocily z Cacibami, a suka z BOB:)Gratulacje. Nominacji na Crrufta nie było :shake:. Quote
NigdyNigdy Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Shanara napisał(a):Gratulacje. Nominacji na Crrufta nie było :shake:. Jak to nie było? :roll: "Nasi" podostawali.... Chyba, że rasa nie jest uznana przez Kennel Club- wtedy nominacji się nie przyznaje. Wykaz ras tutaj: http://www.skj.sk/aktuality_.html (kliknij na link obok "Cruft's" ;) Quote
Marihuana Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 jo-jo napisał(a): Jeszcze raz Wielkie Gratulacje - Zwłaszcza dla Marysi :loveu: Klaudia WIELKIE DZIEKI !!! Jestesmy z Marysi bardzo dumne :) Pokonała śliczne włoskie konkurentki. Quote
Shanara Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 NigdyNigdy napisał(a):Jak to nie było? :roll: "Nasi" podostawali.... Chyba, że rasa nie jest uznana przez Kennel Club- wtedy nominacji się nie przyznaje. Wykaz ras tutaj: http://www.skj.sk/aktuality_.html (kliknij na link obok "Cruft's" ;) hmm no to czegoś nie rozumiem.. bo w dogach nie dawali :shake: p.s. masz rację,ze wystawa była z prawem przyznawania nominacji na Cruft, więc juz zgłupiałam. Quote
Cloudy Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Shanara napisał(a):hmm no to czegoś nie rozumiem.. bo w dogach nie dawali :shake: p.s. masz rację,ze wystawa była z prawem przyznawania nominacji na Cruft, więc juz zgłupiałam. I jak, odebrałyście medale? A może nominacje były tam gdzieś obok? Quote
Theogonia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 medale odbierało sie koło sekretariatu. jednoczesnie z wpisem do rodowodu osiagniec psa. Quote
Shanara Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Cloudy napisał(a):I jak, odebrałyście medale? A może nominacje były tam gdzieś obok?tak, tak..odebralismy.. pani nam dała wszystkie 4 z data 18.05 :evil_lol:..i nie pomyślałam,że w jakiejs innej kolejce mam stac po nominacje na Cruft :p... nieważne.. jedna juz mamy, wiec możemy jechac :evil_lol: Quote
Theogonia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Moja rasa znalazła sie na liście zakwalifikowanych do Qraft'sa, czy powinnam sie była wtedy upomnieć o ta kwalifikację? by mozliwe że cos przeoczy.łam.. u Mnie sędzia zapomnial nawet Caciba wpisać.. ale na szczescie to w porę zauważyłam. Quote
Shanara Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 hmm moze zapomnieli sedziom niekótrym powiedziec,że maja przyznawać..:evil_lol: Quote
Gracjana Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 moze mi ktos podac stawke owczarkow szetlandzkich? Quote
Theogonia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Gracjana napisał(a):moze mi ktos podac stawke owczarkow szetlandzkich? 17 maj; PSY: kl.Pośrednia Ayron Blue z Cerne Hlasky kl.Otwarta Gale Pod Borovu Horu Kl.Championów Just Satchmo z dablovy Studanky SUKI: kl.Młodzieży Liliana Smaal Kim Maiden Gold Fatransky Sen Kl.Pośrednia Little Star Fatransky Sen Kl.Otwarta Alexandra Amor Real Alice Juzny Vietor Lucky-Luke Elenmire Blue Elwing Young-Lady ze Shetlandu Kl.Championów Only Ornella z benesovske zahrady prima Gloria z Kojca Coli 18 maj: Stawka ta sama prawie- poza tym ze drugiego dnia nie bylo psów z otwartej i championów Quote
NigdyNigdy Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Theogonia napisał(a):Moja rasa znalazła sie na liście zakwalifikowanych do Qraft'sa, czy powinnam sie była wtedy upomnieć o ta kwalifikację? Hmm... Przypomniałam sobie, że w zeszłym roku, w Tallinie, też niczego nie dostałam, a dopiero pocztą przyszło potwierdzenie :roll: Może Słowacy mają taką samą metodę? Chyba, że ktoś dostał jakiś świstek już na ringu.... Pochwalcie się ;) Quote
blaira Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 "Świstki" można było odebrać w biurze ;) myślę jednak, że będą przesyłać pocztą. Można zawsze do nich wysłać maila z zapytaniem. pozdr. Quote
Gosia & c.o. Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 W Katowicach dawali na ringu, w Luxemburgu trzeba było ustawić się w odpowiedniej kolejce po odbiór i dokładnie tak samo było w sobote w Bratysławie - duże stoisko obok sekretariatu i ringu honorowego z napisem: Crufts kvalifikacje, czy coś w tym stylu ;) Quote
Scott Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Pewnie oni mają tak jak Czesi w Pradze . My dostaliśmy CAJC w terierach szkockich ,a kwalifikacja przyszła pocztą na adres domowy. Quote
Agappe Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 jo-jo napisał(a):Sędziowie: Jozsef Stummer (H) oraz Tabo Giovanni Battista (I) - w nawiasie numerki z niedzieli Akity Psy Klasa Młodzieży 1097. (1056) AI-NO-KUMA SHUN'YOU KENSHA Klasa Championów 1098. (1057) HIROSHI GO HARUKAZE Suki Klasa Otwarta 1099. (1058 ) AKANE Z MARIANSKEHO UDOLI tylko tyle??????????!!!!!!!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: aż mi się nie chce wieżyć!!! jesteś tego pewna??? dziękuje bardzo :) Quote
rodzice Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Kochani gdzie spaliscie - dajcie namiary na jakis tani hotelik kolo wystawy . Gratulacje dla wszystkich:multi: Quote
rodzice Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Iwona1984 napisał(a):nie ale postram sie zdobyc :razz: Iwonko masz namiary na ten akademik ? Quote
Recommended Posts