Frytela Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 McDzik napisał(a):Croatia = Chorwacja? :D Nas też ta Chorwacja kusi, a na Ukraine to ze 4 razy w tym roku mamy zamiar kursować, ale to dopiero w drugiej połowie roku... hm... Raz Słowacja i Raz Czechy :) zobaczymy jak nam pójdzie, jak dobrze i zaczniemy jakie s championaty,m to becziemy je konczyc :) my ukraine do 21 maja 2 razy zaliczymy a po 21 nie wiem ile xD a crotia tak to chorwacja ;) Kusi bratysława oj kusi Quote
Nugatika Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 tylko ze stawka bernów na Bratysława jest zawsze bardzo mocna. zobacze jak nam w Katowicach pojdzie. A jakie wystawy macie na Ukrainie? Gdzie jedziecie na Słowacje? Zastanawialam sie nad Koszycami, bo blisko bardzo :) Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Koszyce bardzo blisko, ja tam będę na 100% :) .. a Ukraina to pewnie: Lwów, Kijów x 2, Chmielnicky (czy jak to się tam pisze) :D Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 no to moze warto pomyśleć nad busikiem , Koszyce na pewno odwiedze w lipcu :) Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Jestem za, dużo osób jedzie z Rzeszowa, więc czemu nie :) Ale same osoby z psami, czy z aparatami też? Ja sądzę, że możemy też brać osoby bez psów z aparatami - im nas więcej tym bardziej się opłaca jechać. Quote
jo-jo Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Obsada na dogi interesująca, zwłaszcza że Pan z Austrii sędziował w tym roku na Eurazji :hmmmm: Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A zaraz !!! To wątek o tej majowej wystawie, ups... a ja mam w planach Bratysławe, ale tą sierpniową.. Quote
Nugatika Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 a co z noclegiem? Mozecie polecic jakiś hotel, lub cos w tym stylu. W przyzwoitej cenie ? W sierpniu nie pojedziemy, Nugat łysy jak kolano ;) Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Nugatika napisał(a):a co z noclegiem? Mozecie polecic jakiś hotel, lub cos w tym stylu. W przyzwoitej cenie ? W sierpniu nie pojedziemy, Nugat łysy jak kolano ;) w tamtym roku w sierpniu nocowałam w akademiku studenckim wychodzilo ok 40 zl z psem za pokoik jednoosobowy Quote
Gracjana Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ta wystawa jest w 100% (wszystkie ringi) na hali? Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 pokoik1 napisał(a):Masz namiary na ten akademik? nie ale postram sie zdobyc :razz: Quote
blaira Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Czy ktos niemialby moze wolnego miejsca ? Jedna osoba+ sredni psiak siedzacy na kolanach lub pod nogami :cool3: pozdr. Quote
jovi Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ja będę mieć miejsce tylko jak na razie nie mam noclegu :( Quote
Nugatika Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 a własnie gdzie spicie? ktos cos poleca? niedrogo, dobrze, i w miare blisko? Quote
lavinia Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Blaira, właśnie się zastanawiam - zgłaszać się , czy nie? dziś zdecyduję i jeśli wyślę zgłoszenie, to bedę jechała sama z jednym psem (BF), Golfem, tak że miejsce bedę miała wolne z pewnością. Quote
nordic blue Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Iwona1984 napisał(a):w tamtym roku w sierpniu nocowałam w akademiku studenckim wychodzilo ok 40 zl z psem za pokoik jednoosobowy witam, mogłabym prosić namiary na ten akademik ! plisss:lol: Quote
Nugatika Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 [quote name='Nugatika']a własnie gdzie spicie? ktos cos poleca? niedrogo, dobrze, i w miare blisko? buuu ... odpowie mi ktoś? i pytanie - wybiera sie ktoś z podkarpacia? Quote
Karmi Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 [quote name='Nugatika']buuu ... odpowie mi ktoś? i pytanie - wybiera sie ktoś z podkarpacia? My planujemy :razz: Quote
Deep Blue Angel's Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ja tez tam bede, tylko z rasa Amstaff :razz: Quote
Izoldas Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 My nocujemy tu http://www.remy.sk/slovak/Cennik/cennik.html z rezerwacją nie było problemów, przyjmują z psami i cena też do zniesienia ;) Może komuś się przyda :) Quote
jo-jo Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Czy ktoś dostał już jakieś potwierdzenie choćby meilowe przyjęcia psa? Najpierw kazali wysyłać poleconym, a jak poszlo poleconym to się nie odzywają :angryy: Quote
Cloudy Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 jo-jo napisał(a):Czy ktoś dostał już jakieś potwierdzenie choćby meilowe przyjęcia psa? Najpierw kazali wysyłać poleconym, a jak poszlo poleconym to się nie odzywają :angryy: Ooo, jedziecie :razz:(?) Quote
Recommended Posts