Elitesse Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 czy ma ktos moze info o tej wystawie ?? Quote
Małgoś Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Nie. W niedzielę wróciłam z Trencina i od ludzi z SKJ usłyszałam, że oni informacji "jeszcze nie mają, ale to dopiero za niecałe 4 mies. więc o co chodzi?":shake: Quote
Błyskotka Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Lepiej wiedzieć wcześniej kto sędziuje :evil_lol:. Też jestem ciekawa ;). Quote
Elitesse Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 a na zcerwcowa Nitre i Senec sa juz obsady i wsie inne informacje :diabloti: i ja chyba wlasnie do senecu sie wybiore Quote
flashka-g Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 jak ktos bede mial obsade to ja poprosze o sedziego na husky, grzywacze i yorkshire:) Quote
Elitesse Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 sa juz info :multi::multi: sedziowie : http://www.skj.sk/spring_08/rozhodcovia.pdf zgloszenie : http://www.skj.sk/spring_08/prihlaska.pdf informacje: http://www.skj.sk/spring_08/propozicie.pdf Quote
piotrjan Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Trochę obsada sędziowska na haszczaki nieznana , ale ponieważ lubimy wystawy w Bratysławie więc jedziemy . Quote
McDzik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A to nie jest w sierpniu ? Na rozpisce na dogo wystaw zagranicznych znalazłąm Bratysławę jako sierpień. Są dwie? W maju i w sierpniu? W ogóle chciałabym pojechać i jeśli ktoś już tam był to poproszę o opis warunków etc, na jakim terenie to się w ogole odbywa etc . Z góry dziękuję. Quote
Elitesse Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 McDzik napisał(a):A to nie jest w sierpniu ? Na rozpisce na dogo wystaw zagranicznych znalazłąm Bratysławę jako sierpień. Są dwie? W maju i w sierpniu? tak, jest i w maju i w sierpniu :) Quote
McDzik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Elitesse napisał(a):tak, jest i w maju i w sierpniu :) Aaaaa dziekuję :evil_lol: Quote
olapsiara Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 McDzik napisał(a):W ogóle chciałabym pojechać i jeśli ktoś już tam był to poproszę o opis warunków etc, na jakim terenie to się w ogole odbywa etc . Z góry dziękuję. Wystawa odbywa się w halach wystawowych Incheba w centrum Bratysławy nad Dunajem. Jest dużo miejsca, wszystkie rasy wystawiane są w hali. Ja byłam dwa razy latem i polecam. Quote
McDzik Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 olapsiara napisał(a):Wystawa odbywa się w halach wystawowych Incheba w centrum Bratysławy nad Dunajem. Jest dużo miejsca, wszystkie rasy wystawiane są w hali. Ja byłam dwa razy latem i polecam. Dziekuję za informacje :D Nie mam pojęcia gdzie są te hale, ale jakoś tam w swoim czasie się dowiem.. :) Narazie wyjazd jest 50 na 50 , bo rywalizuje z wyjazdem wakacyjnym do Egiptu :) Quote
simbik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 olapsiara napisał(a):Wystawa odbywa się w halach wystawowych Incheba w centrum Bratysławy nad Dunajem. Jest dużo miejsca, wszystkie rasy wystawiane są w hali. Ja byłam dwa razy latem i polecam. Również zdecydowanie polecam :lol:, fajne przestronne hale, mimo upalnego sierpnia (byłam tam rok temu w wakacje) jakiegoś koszmarnego zaduchu w nich nie było. Na zewnątrz sporo trawki i dużo miejsca. Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 simbik napisał(a):Również zdecydowanie polecam :lol:, fajne przestronne hale, mimo upalnego sierpnia (byłam tam rok temu w wakacje) jakiegoś koszmarnego zaduchu w nich nie było. Na zewnątrz sporo trawki i dużo miejsca. No to sympatycznie :) Właśnie też chciałabym w te wakacje połączyc przyjemne z pożytecznym i wyjeżdżając zagranicę, przy okazji zaliczyć tam jakąś wystawę :) Quote
Nugatika Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 a jak z noclegiem? o i czy moglby ktoś tu napisac ile płaci sie za zgłoszenie? bo mi sie ta strona nie otwiera ;/ Quote
McDzik Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 [quote name='Nugatika']o i czy moglby ktoś tu napisac ile płaci sie za zgłoszenie? bo mi sie ta strona nie otwiera ;/ Screenik :lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 tez intensywnie mysle nad ta wystawa i byc moze... :razz: Quote
Karmi Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Iwona1984 napisał(a):tez intensywnie mysle nad ta wystawa i byc moze... :razz: My tez być może. Poreprezentujemy Rzeszów? :cool3: Quote
Nugatika Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Karmi napisał(a):My tez być może. Poreprezentujemy Rzeszów? :cool3: no to moze ja tez sie pozastanawiam... :lol: [spod Rzeszowa jestem ;) ] Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Karmi napisał(a):My tez być może. Poreprezentujemy Rzeszów? :cool3: Nugatika napisał(a):no to moze ja tez sie pozastanawiam... :lol: [spod Rzeszowa jestem ;) ] No to reprezentujemy, reprezentujemy :D Ja z Rzeszowa jestem :D Quote
Coyote Ugly FCI Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Karmi napisał(a):My tez być może. Poreprezentujemy Rzeszów? :cool3: Nugatika napisał(a):no to moze ja tez sie pozastanawiam... :lol: [spod Rzeszowa jestem ;) ] McDzik napisał(a):No to reprezentujemy, reprezentujemy :D Ja z Rzeszowa jestem :D no to jak taka ekipa sie pisze to moze by tak pomyślec nad wynajeciem busika jakiegos??? Quote
Frytela Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ja bym pojechała ale nie wiem, chyba za duzo wystaw w tym roku juz planuje ;) Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Iwona1984 napisał(a):no to jak taka ekipa sie pisze to moze by tak pomyślec nad wynajeciem busika jakiegos??? O, bardzo dobra myśl ! Tylko jak się do tego zabrać? Ze mna by pewnie musiał jechać ktoś pełnoletni. Frytela napisał(a):ja bym pojechała ale nie wiem, chyba za duzo wystaw w tym roku juz planuje ;) Hahah, u nas podobny 'problem' :D Quote
Frytela Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 McDzik napisał(a):Hahah, u nas podobny 'problem' :D no bo my zaliczamy 2 x ukraine, 1x szwecje, 1x węgry, moze Croatia :P Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Frytela napisał(a):no bo my zaliczamy 2 x ukraine, 1x szwecje, 1x węgry, moze Croatia :P Croatia = Chorwacja? :D Nas też ta Chorwacja kusi, a na Ukraine to ze 4 razy w tym roku mamy zamiar kursować, ale to dopiero w drugiej połowie roku... hm... Raz Słowacja i Raz Czechy :) zobaczymy jak nam pójdzie, jak dobrze i zaczniemy jakie s championaty,m to becziemy je konczyc :) Quote
Recommended Posts