Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

A to nie jest w sierpniu ? Na rozpisce na dogo wystaw zagranicznych znalazłąm Bratysławę jako sierpień. Są dwie? W maju i w sierpniu?

W ogóle chciałabym pojechać i jeśli ktoś już tam był to poproszę o opis warunków etc, na jakim terenie to się w ogole odbywa etc . Z góry dziękuję.

Posted

McDzik napisał(a):
A to nie jest w sierpniu ? Na rozpisce na dogo wystaw zagranicznych znalazłąm Bratysławę jako sierpień. Są dwie? W maju i w sierpniu?

tak, jest i w maju i w sierpniu :)

Posted

McDzik napisał(a):
W ogóle chciałabym pojechać i jeśli ktoś już tam był to poproszę o opis warunków etc, na jakim terenie to się w ogole odbywa etc . Z góry dziękuję.

Wystawa odbywa się w halach wystawowych Incheba w centrum Bratysławy nad Dunajem. Jest dużo miejsca, wszystkie rasy wystawiane są w hali. Ja byłam dwa razy latem i polecam.

Posted

olapsiara napisał(a):
Wystawa odbywa się w halach wystawowych Incheba w centrum Bratysławy nad Dunajem. Jest dużo miejsca, wszystkie rasy wystawiane są w hali. Ja byłam dwa razy latem i polecam.

Dziekuję za informacje :D Nie mam pojęcia gdzie są te hale, ale jakoś tam w swoim czasie się dowiem.. :) Narazie wyjazd jest 50 na 50 , bo rywalizuje z wyjazdem wakacyjnym do Egiptu :)

Posted

olapsiara napisał(a):

Również zdecydowanie polecam :lol:, fajne przestronne hale, mimo upalnego sierpnia (byłam tam rok temu w wakacje) jakiegoś koszmarnego zaduchu w nich nie było. Na zewnątrz sporo trawki i dużo miejsca.

Posted

simbik napisał(a):
Również zdecydowanie polecam :lol:, fajne przestronne hale, mimo upalnego sierpnia (byłam tam rok temu w wakacje) jakiegoś koszmarnego zaduchu w nich nie było. Na zewnątrz sporo trawki i dużo miejsca.

No to sympatycznie :) Właśnie też chciałabym w te wakacje połączyc przyjemne z pożytecznym i wyjeżdżając zagranicę, przy okazji zaliczyć tam jakąś wystawę :)

Posted

Karmi napisał(a):
My tez być może. Poreprezentujemy Rzeszów? :cool3:

Nugatika napisał(a):
no to moze ja tez sie pozastanawiam... :lol:
[spod Rzeszowa jestem ;) ]

No to reprezentujemy, reprezentujemy :D Ja z Rzeszowa jestem :D

Posted

Karmi napisał(a):
My tez być może. Poreprezentujemy Rzeszów? :cool3:

Nugatika napisał(a):
no to moze ja tez sie pozastanawiam... :lol:
[spod Rzeszowa jestem ;) ]

McDzik napisał(a):
No to reprezentujemy, reprezentujemy :D Ja z Rzeszowa jestem :D

no to jak taka ekipa sie pisze to moze by tak pomyślec nad wynajeciem busika jakiegos???

Posted

Iwona1984 napisał(a):
no to jak taka ekipa sie pisze to moze by tak pomyślec nad wynajeciem busika jakiegos???

O, bardzo dobra myśl ! Tylko jak się do tego zabrać? Ze mna by pewnie musiał jechać ktoś pełnoletni.

Frytela napisał(a):
ja bym pojechała ale nie wiem, chyba za duzo wystaw w tym roku juz planuje ;)

Hahah, u nas podobny 'problem' :D

Posted

Frytela napisał(a):
no bo my zaliczamy 2 x ukraine, 1x szwecje, 1x węgry, moze Croatia :P

Croatia = Chorwacja? :D Nas też ta Chorwacja kusi, a na Ukraine to ze 4 razy w tym roku mamy zamiar kursować, ale to dopiero w drugiej połowie roku... hm... Raz Słowacja i Raz Czechy :) zobaczymy jak nam pójdzie, jak dobrze i zaczniemy jakie
s championaty,m to becziemy je konczyc :)