ewelinabuck Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 czy ktos sie wybiera na ta wystawe????????:cool3: http://www.sydskanskakennelklubben.m.se/indexeng.html Quote
Martach1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 ja moze bym sie wybrała i nawet z chęcia ale niewiem jak to z badaniami no i niemam z kim sie zabrać :( a niby blisko bo jestem ze szczecina. Moze jak ktos mi podpowie jak i co z badaniami i mnie przygrnie to sie zabiore :) Quote
ewelinabuck Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 fajnie by bylo jechac z toba tylko wyjezdzam juz 2 dni przed wystawa i jade do rodzinki tam...bede wystawiac 2 mastify tybetanskie Quote
Martach1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 kurcze szkoda ze jedziesz wczesniej do rodzinki a powiedz gdzie masz rodzine bo ja w geteborgu i wora ale to daleko od malmo.gdyby gdzieć w okolicy tych 2 miast to dało by sie jakoś to zorganizowac Quote
Recommended Posts