Jump to content
Dogomania

Zlamana miednica ... sunia do worka i do schroniska (!!!) ... JUZ w cudownym DOMU !

Recommended Posts

Posted

zobaczę ja dopiero pod koniec tygodnia:lol: jak pojedziemy do weta........nie chciałam się jej wcześniej pokazywać, żeby nie było żadnych cyrków:diabloti:......niech o mnie szybciutko zapomni:-(.......obiecuję fotki z wizyty u lekarza

z rozmów telefonicznych wiem ,że miewa się dobrze ......są wielkie postępy w jej zachowaniu a i łapka całkiem dobrze......tak, że lepiej być nie może....kochana laleczka cudnie trafiła:loveu:

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie pojechaliśmy do weterynarza.......kazał nam poczekać aż przestanie ją boleć nóżka.......nie chce robić prześwietlenia z narkozą a musi jej tą łapkę naciągnąć...
a malutka czuje się świetnie.....Artur i Kasia traktują ją jak dziecko.... rozpieszczają straszliwie:lol:.......bardzo ją kochają.....mówią, że nie wyobrażają sobie już życia bez niej .....aby inne psiaki miały tyle szczęścia co Malka(Sonia)

Posted

Super, że sunia tak dobrze trafiła :multi:. Po jej wcześniejszych przeżyciach i nieciekawych doświadczeniach należy się domek z prawdziwego zdrarzenia i ogrom szczęścia :) należy się jej jak... psu zupa :lol:

Posted

martikka napisał(a):
Super, że sunia tak dobrze trafiła :multi:. Po jej wcześniejszych przeżyciach i nieciekawych doświadczeniach należy się domek z prawdziwego zdrarzenia i ogrom szczęścia :) należy się jej jak... psu zupa :lol:

Wspaniale nowiny ! Teraz tylko niech lapina sie goi szybciutko, a Sonia bedzie miala juz wszystko, czego potrzeba do szczescia.

• 6 months later...
Posted

zuziaM napisał(a):
Prosimy o zdjecia suni z nowego domku :lol: !

Cioteczko kochana ..... nie ociagaj sie ... noooo ..., wklej zdjecia :modla:....

jezuuu Gosia a jak mam wkleić tu zdjęcia z maila???......no nie umiem:oops: