lolka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 zobaczę ja dopiero pod koniec tygodnia:lol: jak pojedziemy do weta........nie chciałam się jej wcześniej pokazywać, żeby nie było żadnych cyrków:diabloti:......niech o mnie szybciutko zapomni:-(.......obiecuję fotki z wizyty u lekarza z rozmów telefonicznych wiem ,że miewa się dobrze ......są wielkie postępy w jej zachowaniu a i łapka całkiem dobrze......tak, że lepiej być nie może....kochana laleczka cudnie trafiła:loveu: Quote
martikka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 i co u Soni..............?? jak nóżka?? :buzi: Quote
lolka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 nie pojechaliśmy do weterynarza.......kazał nam poczekać aż przestanie ją boleć nóżka.......nie chce robić prześwietlenia z narkozą a musi jej tą łapkę naciągnąć... a malutka czuje się świetnie.....Artur i Kasia traktują ją jak dziecko.... rozpieszczają straszliwie:lol:.......bardzo ją kochają.....mówią, że nie wyobrażają sobie już życia bez niej .....aby inne psiaki miały tyle szczęścia co Malka(Sonia) Quote
martikka Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Super, że sunia tak dobrze trafiła :multi:. Po jej wcześniejszych przeżyciach i nieciekawych doświadczeniach należy się domek z prawdziwego zdrarzenia i ogrom szczęścia :) należy się jej jak... psu zupa :lol: Quote
zuziaM Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 martikka napisał(a):Super, że sunia tak dobrze trafiła :multi:. Po jej wcześniejszych przeżyciach i nieciekawych doświadczeniach należy się domek z prawdziwego zdrarzenia i ogrom szczęścia :) należy się jej jak... psu zupa :lol: Wspaniale nowiny ! Teraz tylko niech lapina sie goi szybciutko, a Sonia bedzie miala juz wszystko, czego potrzeba do szczescia. Quote
zuziaM Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Prosimy o zdjecia suni z nowego domku :lol: ! Cioteczko kochana ..... nie ociagaj sie ... noooo ..., wklej zdjecia :modla:.... Quote
lolka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 zuziaM napisał(a):Prosimy o zdjecia suni z nowego domku :lol: ! Cioteczko kochana ..... nie ociagaj sie ... noooo ..., wklej zdjecia :modla:.... jezuuu Gosia a jak mam wkleić tu zdjęcia z maila???......no nie umiem:oops: Quote
lolka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 tylko w takim formacie udało mi się je tu wrzucić.....nie widać za bardzo?? Quote
baffi2 Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 lolka nie widac zadnego zdjecia..... wyslij mi na maila baffi@vp.pl to wkleje w tym wątku :) Quote
lolka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Sonitka......tak na nią mówią jest ich oczkiem w głowie, kochają ją nad życie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
lolka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 [quote name='baffi2']lolka nie widac zadnego zdjecia..... wyslij mi na maila baffi@vp.pl to wkleje w tym wątku :) poooooszło...........dziękuje:lol: Quote
zuziaM Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 Nie widze wszystkich zdjec .... tylko 3 ostatnie, ale i te sa cudne ! Przepiekna , kochana sunieczka :loveu:. Quote
Recommended Posts