lolka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :multi::multi::multi::multi::multi: Malka podbiła serca swoich przyszłych przybranych"rodziców"......:loveu::loveu::loveu: I całe szczęście nie był to przypływ chwili , Oni planowali przygarniecie psiaka .....mieli właśnie jechać do schroniska, gdy natrafili na Malkę na allegro......:loveu: Zdają sobie doskonale sprawę, że Malkę trzeba objąć wyjątkowo troskliwą opieką Mają świetne warunki dla psiaka.......mieszkają na obrzeżach Mirska w kilkurodzinnym ogrodzonym domu....a z tyłu tuż za płotem hektary przestrzeni do biegania:lol: Do chwili zdjęcia opatrunków, pozciagania szwów i ostatnich prześwietleń mała glizda zostanie u mnie........a potem, jak nie będzie żadnych komplikacji pojedzie do nowego domku......który już z utęsknieniem na Nią czeka Ale nowina, co?...bardzo się cieszę:multi:.....choć nie ukrywam, że będę za nią straszliwie płakać Quote
Seaside Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 cuuuuudne wieści :loveu::multi::loveu::multi: Quote
Seaside Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 a teraz proszę , kto jkeszcze nie był i nie widział http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105051&page=2 Wydłubali mu oczy - potrzebna natychmiastowa pomoc :placz::placz: Quote
baffi2 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Świetnie, tak szybko ten domek się znalazł :loveu: Lolka czy rachunek z lecznicy będzie b. duży? :oops: Quote
Seaside Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 po niedzieli z bazarków wpłynie ok 50 zł :razz: Zawsze grosz - a może jeszcze ktoś podbije :evil_lol: Quote
magda z. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 świetne wieści:loveu::loveu::multi::multi: Quote
lolka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 do baffi2: operacja dzięki Waszej pomocy już do końca spłacona:multi:.......rachuneczek dam ZUZI M do wglądu.......a bieżące antybiotyki i zastrzyki przeciwbólowe jeszcze mi Dr.Sitnik nie podliczył...... ale na pewno potraktuje mnie ulgowo:lol: Dziękuję wszystkim kochanym Cioteczkom za wpłaty:loveu:....bez tej pomocy nie dałabym rady:oops:....jesteście cudne Quote
Folen Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wow, świetne wieści dla Malki :loveu: Maleńka ma już czekający na nią domek :) Majqa już ja wiem co piszę :oops: I owszem, faktem jest, że bohaterką tu jest Lolka :loveu: Quote
lolka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 mam tylko nadzieję, że nie będzie komplikacji....... pod koniec następnego tygodnia jedziemy do jeleniej góry do Dr.Poźniaka (On przeprowadzał operacje) i po prześwietleniu będzie wiadomo jak sie kostki pozrastały i czy nie trzeba będzie czasem wyciągać tych śrub....jak wszystko będzie ok to pojedzie psinka do nowego domku Quote
martikka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Codziennie rano mogłabym otrzymywać takie pozytywne wiadomości :multi::multi::multi: Quote
majqa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Wspaniałe wieści !!! Trzymamy kciuki za Twoje kosteczki maleńka ! Quote
magda z. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 też dołączam się z zyczeniami szybkiej rekonwalescencji:loveu: Quote
majqa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 W górę maleńka, pamiętam i trzymam kciuki za zrost kosteczek !!! Quote
Tomo 2 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Gratulacje to się nazywa mieć szczęście no i oczywiście intucje dobrego ducha . Pytanko a co z długiem bo był dość spory wiadomo psinka trafi do nowego szczęśliwego domu ale zapłata zostanie . Jak sytuacja ? Pozdrowionka :lol: Quote
Seaside Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dług u lekarza spłącony, ale Mala zostanie jeszcze na tymczasie do wyleczenia, więc te pieniążki które już uzbieraliśmy wspomogą Lolkę :razz: Quote
lolka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 dziękuję Kochane za pamięć:loveu:....operacja już została spłacona........ufff. jeszcze zalegam z pooperacyjnym leczeniem....ale najważniejsze że psina coraz lepiej się czuje........i jest na mnie śmiertelnie obrażona, że nie może biegać ile dusza zapragnie:lol: pod koniec tygodnia będzie chwila prawdy:crazyeye:......czy aby jej te śruby nie powyłaziły z kości.......jak wszystko będzie ok to już chyba w następnym tygodniu trafi do nowego domku:lol: Aby tylko szybciutko doszła do siebie, bo boję się, że domek sie jeszcze rozmyśli:shake:....wiecie jak to bywa z ludźmi...emocje opadają i się zapomina Quote
majqa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Myślę, że gdyby coś nie grało ze śrubami, wyłaziłyby, jak piszesz, itp...to organizm niuni zareagowałby natychmiast i zamanifestowałby to (poza oznakami bólu) gorączką. Musi być dobrze, wystarczy tej psinie przejść...:-( Quote
lolka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 póki co nic nie można zobaczyć , bo nadal jest cała opancerzona opatrunkami i bardzo zmyślnymi rusztowaniami;), aby łapkę trzymać w jednej pozycji...... ja już tak dmucham na zimne, i chyba zbytnio panikuję:roll: Quote
lolka Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 A wiesz MAJGA ,że właśnie Twoje ogłoszenie zdziałało cuda:loveu:.......mogłabyś zostać naszym nadwornym pisarzem.......na etacie oczywiście:lol: Quote
Folen Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='lolka']A wiesz MAJGA ,że właśnie Twoje ogłoszenie zdziałało cuda:loveu:.......mogłabyś zostać naszym nadwornym pisarzem.......na etacie oczywiście:lol: A ja się podpiszę całą sobą, chociaż mało mnie jest :razz: Quote
majqa Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='lolka']A wiesz MAJGA ,że właśnie Twoje ogłoszenie zdziałało cuda:loveu:.......mogłabyś zostać naszym nadwornym pisarzem.......na etacie oczywiście:lol: :oops: :oops: :oops:...czuję się zaszczycona...i...do usług !!! ;) Quote
zuziaM Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Kolejne wplaty, ktore zaraz sprawdze na swoim koncie .... i tak przekaze dla Malki, poniewaz na ten cel byly zbierane. Dlug, jak pisala lolka, zostal splacony, ale z jej wlasnych pieniazkow ( z wplat na Dogomanii, jak do tej pory przekazalam - 175,- zl ). Tak wiec wiekszosc ( KOSZT calkowity wyniosl - 480,- zl ) poniosla lolka. Przydadza Ci sie na ratowanie ... kolejnej biduni .... wierz mi....:lol: ;) . Beda potrzebne .... Quote
baffi2 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 a może przydałoby się wesprzeć inną bidę która potrzebuje pomocy...? Quote
zuziaM Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 baffi2 napisał(a):a może przydałoby się wesprzeć inną bidę która potrzebuje pomocy...? Na razie nowych wplat nie bylo :shake:. Quote
Recommended Posts