Jump to content
Dogomania

Zlamana miednica ... sunia do worka i do schroniska (!!!) ... JUZ w cudownym DOMU !

Recommended Posts

Posted

:multi::multi::multi::multi::multi:

Malka podbiła serca swoich przyszłych przybranych"rodziców"......:loveu::loveu::loveu:
I całe szczęście nie był to przypływ chwili , Oni planowali przygarniecie psiaka .....mieli właśnie jechać do schroniska, gdy natrafili na Malkę na allegro......:loveu:
Zdają sobie doskonale sprawę, że Malkę trzeba objąć wyjątkowo troskliwą opieką
Mają świetne warunki dla psiaka.......mieszkają na obrzeżach Mirska w kilkurodzinnym ogrodzonym domu....a z tyłu tuż za płotem hektary przestrzeni do biegania:lol:
Do chwili zdjęcia opatrunków, pozciagania szwów i ostatnich prześwietleń mała glizda zostanie u mnie........a potem, jak nie będzie żadnych komplikacji pojedzie do nowego domku......który już z utęsknieniem na Nią czeka

Ale nowina, co?...bardzo się cieszę:multi:.....choć nie ukrywam, że będę za nią straszliwie płakać

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do baffi2:
operacja dzięki Waszej pomocy już do końca spłacona:multi:.......rachuneczek dam ZUZI M do wglądu.......a bieżące antybiotyki i zastrzyki przeciwbólowe jeszcze mi Dr.Sitnik nie podliczył...... ale na pewno potraktuje mnie ulgowo:lol:

Dziękuję wszystkim kochanym Cioteczkom za wpłaty:loveu:....bez tej pomocy nie dałabym rady:oops:....jesteście cudne

Posted

Wow, świetne wieści dla Malki :loveu:
Maleńka ma już czekający na nią domek :)

Majqa już ja wiem co piszę :oops:
I owszem, faktem jest, że bohaterką tu jest Lolka :loveu:

Posted

mam tylko nadzieję, że nie będzie komplikacji.......
pod koniec następnego tygodnia jedziemy do jeleniej góry do Dr.Poźniaka (On przeprowadzał operacje) i po prześwietleniu będzie wiadomo jak sie kostki pozrastały i czy nie trzeba będzie czasem wyciągać tych śrub....jak wszystko będzie ok to pojedzie psinka do nowego domku

Posted

Gratulacje to się nazywa mieć szczęście no i oczywiście intucje dobrego ducha .

Pytanko a co z długiem bo był dość spory wiadomo psinka trafi do nowego szczęśliwego domu ale zapłata zostanie .
Jak sytuacja ?
Pozdrowionka :lol:

Posted

dziękuję Kochane za pamięć:loveu:....operacja już została spłacona........ufff.
jeszcze zalegam z pooperacyjnym leczeniem....ale najważniejsze że psina coraz lepiej się czuje........i jest na mnie śmiertelnie obrażona, że nie może biegać ile dusza zapragnie:lol:
pod koniec tygodnia będzie chwila prawdy:crazyeye:......czy aby jej te śruby nie powyłaziły z kości.......jak wszystko będzie ok to już chyba w następnym tygodniu trafi do nowego domku:lol:

Aby tylko szybciutko doszła do siebie, bo boję się, że domek sie jeszcze rozmyśli:shake:....wiecie jak to bywa z ludźmi...emocje opadają i się zapomina

Posted

Myślę, że gdyby coś nie grało ze śrubami, wyłaziłyby, jak piszesz, itp...to organizm niuni zareagowałby natychmiast i zamanifestowałby to (poza oznakami bólu) gorączką. Musi być dobrze, wystarczy tej psinie przejść...:-(

Posted

póki co nic nie można zobaczyć , bo nadal jest cała opancerzona opatrunkami i bardzo zmyślnymi rusztowaniami;), aby łapkę trzymać w jednej pozycji......
ja już tak dmucham na zimne, i chyba zbytnio panikuję:roll:

Posted

A wiesz MAJGA ,że właśnie Twoje ogłoszenie zdziałało cuda:loveu:.......mogłabyś zostać naszym nadwornym pisarzem.......na etacie oczywiście:lol:

Posted

[quote name='lolka']A wiesz MAJGA ,że właśnie Twoje ogłoszenie zdziałało cuda:loveu:.......mogłabyś zostać naszym nadwornym pisarzem.......na etacie oczywiście:lol:

A ja się podpiszę całą sobą, chociaż mało mnie jest :razz:

Posted

[quote name='lolka']A wiesz MAJGA ,że właśnie Twoje ogłoszenie zdziałało cuda:loveu:.......mogłabyś zostać naszym nadwornym pisarzem.......na etacie oczywiście:lol:
:oops: :oops: :oops:...czuję się zaszczycona...i...do usług !!! ;)

Posted

Kolejne wplaty, ktore zaraz sprawdze na swoim koncie .... i tak przekaze dla Malki, poniewaz na ten cel byly zbierane.

Dlug, jak pisala lolka, zostal splacony, ale z jej wlasnych pieniazkow ( z wplat na Dogomanii, jak do tej pory przekazalam - 175,- zl ).
Tak wiec wiekszosc ( KOSZT calkowity wyniosl - 480,- zl ) poniosla lolka.

Przydadza Ci sie na ratowanie ... kolejnej biduni .... wierz mi....:lol: ;) .
Beda potrzebne ....