lolka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 niestety za nic nie mogę wystawić tych zdjęć...próbowałam pierdyliard razy i na różne sposoby...nic z tego:angryy: dziś u nas gościła ZUZIA M:loveu: i przekazała na Malkę pieniążki.......było też mnóstwo uścisków i całusów dla psiaka bardzo wszystkim dziękuję, jutro jadę do jeleniej rozliczyć się do końca za operacje suni Weterynarz z jeleniej Dr. Poźniak poprosił o fotki suni, chce pomóc w znalezieniu jej domku:multi:.......bardzo leży mu na sercu dalszy los Malki nic tylko skakać z radości......i już szykować energię na ratowanie kolejnych bidoków Quote
majqa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ni diabła nie wiem dlaczego :-o. Zapisz foty na pulpicie. Resztę zrób jak pisałam. Skopiuj całość z dołu strony, jaką podałam, a jak otworzysz to okienko na dogo w "odpowiedz" to skasuj to, co się wyświetla, czyli http itd...i jak masz tam pustkę wstaw cały, skopiowany link. Potem OK i zatwierdź odpowiedź. Quote
lolka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jejku:crazyeye: przepraszam za taką petardę:crazyeye: przeogromne to zdjęcie:crazyeye: Quote
lolka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 o matko!!!! u mnie wyświetla sie na całą stronę....no nic poczekam na swojego osobistego speca i wieczorem coś pokombinujemy..... Quote
Jola_K Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 jestem, juz wrzuce zdjecia... przepraszam ze nie zrobilam tego wczoraj, ale zaraz po ich sciagnieciu stracilam sygnal netu i az do teraz go nie bylo.... Quote
baffi2 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 u mnie też się nie wyświetla, więc czekam na te od Joli :cool3: Quote
lolka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 kochane ciotki klotki:loveu:..........mam dobrą nowinę .....jutro tuż po wizycie w jeleniej u weta lecimy z Malką do Mirska........znaleźli sie tam ludzie, którzy wypatrzyli ją na allegro i się na zabój w niej zakochali:multi: Jedziemy się im pokazać na żywo........trzymajcie kciuki:lol: Jola dziękuję za zdjęcia....buziaki Quote
majqa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Jola_K Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 ALE WIESCI! :lol: pewnie ze bedziemy trzymac kciuki!!!!!!!!!!!!!!!! moooocno!!!!!!!! Quote
Folen Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Wow, fantastyczne wieści :multi: 3mamy mocnizno kciuki i łapki!! Majqa Twoje teksty normalnie otwierają serce :loveu: Quote
majqa Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Folen (:oops: :loveu:), bo schowam łeb niżej ławy, a to oznacza piwniczną podłogę...Daj spokój...Ta sunieczka sama w sobie nie mogła nie otworzyć ludzkich serc, nie wspomnę już o najgłówniejszej BOHATERCE, która nie pozwoliła skończyć maleńkiej w worku... Quote
lolka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Majga daj spokój:oops:...przecież Ty byś postąpiła podobnie.... najlepsze jest to, że już zaczęłam marudzić Pawłowi(moja druga połówka;)), że chyba umrę jak mi jej zabraknie..... na co On spokojnym głosem: "daj spokój Lolka, przecież zaraz przytargasz kolejną sierotę"...hihi czyżby to było małe przyzwolenie na kolejne ekscesy tego typu?!:cool3:........ ale cicho sza nie zapeszam Quote
martikka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ale rewelacja z tym domkiem :) czekamy na wieści!! a tak swoją drogą to się nie dziwię, że Mala podbiła serducha....:loveu: Quote
zuziaM Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 lolka napisał(a): najlepsze jest to, że już zaczęłam marudzić Pawłowi(moja druga połówka;)), że chyba umrę jak mi jej zabraknie..... na co On spokojnym głosem: "daj spokój Lolka, przecież zaraz przytargasz kolejną sierotę"...hihi czyżby to było małe przyzwolenie na kolejne ekscesy tego typu?!:cool3: Rewelacyjny FACET :lol: ! ! ! wszystkie dogomaniaczki powinny na takich trafiac..... byloby o 90 % mniej psiakow w potrzebie, bo nie tylko, ze nie przeszkadzaliby w dzialaniu, ale by wspierali i pomagali :roll:. A Mala .... po prostu CUKIRECZEK :loveu: ! ! ! Jest tak slodziutka, mila i sliczna, ze .... tylko kochac ! Ciesze sie ogromnie, ze jest duza szansa na domek. I trzymam mocno kciuki, zeby to byl wlasnie ten jedyny :lol:. lolka ... Ty to masz reke, dziewczyno ....:lol: ! ! ! Quote
Seaside Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ale wieści!!!!!!!! :multi: Trzymam kciuki :loveu: Quote
zuziaM Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Doszly pieniazki - 55,- zl ( od aisak102 ) za balony z bazarku baffi :loveu: ! Ogromnie dziekujemy :loveu: ! Przekazalam juz poprzednie wplaty - 120,- zl i za chwilke zrobie przelew na te 55,- . Quote
lolka Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 aisak102, Bafii, zuziaM Malka przesyła Wam stokrotne buziaki........... jesteście przekochane:loveu::loveu: Quote
zuziaM Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 lolka napisał(a):aisak102, Bafii, zuziaM Malka przesyła Wam stokrotne buziaki........... jesteście przekochane:loveu::loveu: Dzieki za buziaczek :lol:. Pieniazki poszly. Quote
baffi2 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 lolka napisał(a):aisak102, Bafii, zuziaM Malka przesyła Wam stokrotne buziaki........... jesteście przekochane:loveu::loveu: och... no wiem ze mnie kochacie:diabloti: Ciekawe co z tym domkiem... :lol: Quote
zuziaM Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Niuncia dzisiaj jedzie do doktora. Trzymajmy mocno kciuki, zeby nie bylo zadnych komplikacji. Aga mi wczoraj troche opowiadala, ze to zlamanie to bardzo skomplikowane bylo. Pan doktor prosil o pomoc kolege, bo sam nie wiedzial, jak sie za to zabrac :shake:. Kosteczki zlapane, jak tylko mozna bylo najlepiej, ale .... jest ryzyko, ze sie druty wydostana i wtedy .... bedzie konieczna kolejna operacja ... i biedactwo sie moze znowu wycierpiec :-(. Bo z tego, co zrozumialam, te druty sa w srodku kosci ... w szpiku... I oby tam pozostaly .... Psina jest taka zywa, taka radosna i wesola :lol:... Ona jest stworzona do harcow i zabaw :lol: ! Malenka, trzymaj sie dzielnie .... musi byc dobrze :lol: ! Quote
Recommended Posts