Jump to content
Dogomania

Zlamana miednica ... sunia do worka i do schroniska (!!!) ... JUZ w cudownym DOMU !

Recommended Posts

Posted

niestety za nic nie mogę wystawić tych zdjęć...próbowałam pierdyliard razy i na różne sposoby...nic z tego:angryy:

dziś u nas gościła ZUZIA M:loveu: i przekazała na Malkę pieniążki.......było też mnóstwo uścisków i całusów dla psiaka
bardzo wszystkim dziękuję, jutro jadę do jeleniej rozliczyć się do końca za operacje suni
Weterynarz z jeleniej Dr. Poźniak poprosił o fotki suni, chce pomóc w znalezieniu jej domku:multi:.......bardzo leży mu na sercu dalszy los Malki
nic tylko skakać z radości......i już szykować energię na ratowanie kolejnych bidoków

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ni diabła nie wiem dlaczego :-o. Zapisz foty na pulpicie. Resztę zrób jak pisałam. Skopiuj całość z dołu strony, jaką podałam, a jak otworzysz to okienko na dogo w "odpowiedz" to skasuj to, co się wyświetla, czyli http itd...i jak masz tam pustkę wstaw cały, skopiowany link. Potem OK i zatwierdź odpowiedź.

Posted

kochane ciotki klotki:loveu:..........mam dobrą nowinę .....jutro tuż po wizycie w jeleniej u weta lecimy z Malką do Mirska........znaleźli sie tam ludzie, którzy wypatrzyli ją na allegro i się na zabój w niej zakochali:multi:
Jedziemy się im pokazać na żywo........trzymajcie kciuki:lol:

Jola dziękuję za zdjęcia....buziaki

Posted

Folen (:oops: :loveu:), bo schowam łeb niżej ławy, a to oznacza piwniczną podłogę...Daj spokój...Ta sunieczka sama w sobie nie mogła nie otworzyć ludzkich serc, nie wspomnę już o najgłówniejszej BOHATERCE, która nie pozwoliła skończyć maleńkiej w worku...

Posted

Majga daj spokój:oops:...przecież Ty byś postąpiła podobnie....

najlepsze jest to, że już zaczęłam marudzić Pawłowi(moja druga połówka;)), że chyba umrę jak mi jej zabraknie..... na co On spokojnym głosem:
"daj spokój Lolka, przecież zaraz przytargasz kolejną sierotę"...hihi czyżby to było małe przyzwolenie na kolejne ekscesy tego typu?!:cool3:........ ale cicho sza nie zapeszam

Posted

lolka napisał(a):

najlepsze jest to, że już zaczęłam marudzić Pawłowi(moja druga połówka;)), że chyba umrę jak mi jej zabraknie..... na co On spokojnym głosem:
"daj spokój Lolka, przecież zaraz przytargasz kolejną sierotę"...hihi czyżby to było małe przyzwolenie na kolejne ekscesy tego typu?!:cool3:

Rewelacyjny FACET :lol: ! ! ! wszystkie dogomaniaczki powinny na takich trafiac..... byloby o 90 % mniej psiakow w potrzebie, bo nie tylko, ze nie przeszkadzaliby w dzialaniu, ale by wspierali i pomagali :roll:.

A Mala .... po prostu CUKIRECZEK :loveu: ! ! !
Jest tak slodziutka, mila i sliczna, ze .... tylko kochac !

Ciesze sie ogromnie, ze jest duza szansa na domek. I trzymam mocno kciuki, zeby to byl wlasnie ten jedyny :lol:.

lolka ... Ty to masz reke, dziewczyno ....:lol: ! ! !

Posted

Doszly pieniazki - 55,- zl ( od aisak102 ) za balony z bazarku baffi :loveu: !
Ogromnie dziekujemy :loveu: !

Przekazalam juz poprzednie wplaty - 120,- zl
i za chwilke zrobie przelew na te 55,- .

Posted

lolka napisał(a):
aisak102, Bafii, zuziaM Malka przesyła Wam stokrotne buziaki...........
jesteście przekochane:loveu::loveu:

Dzieki za buziaczek :lol:. Pieniazki poszly.

Posted

lolka napisał(a):
aisak102, Bafii, zuziaM Malka przesyła Wam stokrotne buziaki...........
jesteście przekochane:loveu::loveu:

och... no wiem ze mnie kochacie:diabloti:
Ciekawe co z tym domkiem... :lol:

Posted

Niuncia dzisiaj jedzie do doktora.
Trzymajmy mocno kciuki, zeby nie bylo zadnych komplikacji.

Aga mi wczoraj troche opowiadala, ze to zlamanie to bardzo skomplikowane bylo.
Pan doktor prosil o pomoc kolege, bo sam nie wiedzial, jak sie za to zabrac :shake:.
Kosteczki zlapane, jak tylko mozna bylo najlepiej, ale .... jest ryzyko, ze sie druty wydostana i wtedy .... bedzie konieczna kolejna operacja ... i biedactwo sie moze znowu wycierpiec :-(.
Bo z tego, co zrozumialam, te druty sa w srodku kosci ... w szpiku...
I oby tam pozostaly .... Psina jest taka zywa, taka radosna i wesola :lol:...
Ona jest stworzona do harcow i zabaw :lol: !
Malenka, trzymaj sie dzielnie .... musi byc dobrze :lol: !