Jump to content
Dogomania

Zlamana miednica ... sunia do worka i do schroniska (!!!) ... JUZ w cudownym DOMU !

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wici o psince rozpuszczone. Jak tylko jakieś pozytywne wieści odnośnie domku dla Malej do mnie dotrą- dam znać. A tym czasem- dużo sił dla suni:loveu:
Aha! zdjęcia tego nie pokazują, a ja może nie doczytałam- jak duża jest Mala?

Posted

majqa napisał(a):
Jest bardzo podobna do jednej z moich suń, obstawiam więc, że przed kolano!

lolka ( czyli wybawczyni sunieczki ) napisala wczesniej, ze jest do kolana.
A na dodatek taka drobna i delikatna.... zdjecia to pokazuja.

Posted

Kosmyczek Kamyczek napisał(a):
Dobra, zaraz zakladam bazarek na suninkę!

Dziekujemy :loveu:.
Koniecznie trzeba pomoc Agnieszce. koszty operacji ogromne, a przeciez sunia musi jeszcze jesc i czekaja ja kolejne wizyty u doktora.
Dziekujemy za kazda zlotoweczke .

Posted

Kosmyczek Kamyczek napisał(a):
Zrobiłam bazarek kolczykowy dla suni, podałam tam konto, które wyżej jest wymienione, czy jest akutualne?

jest aktualny, podaj tutaj link do tej aukcji, dzieki

Posted

witajcie kochani

U Malki nastąpił wielki przełom, dziś w końcu poczuła się dobrze.....nabrała wigoru, domaga sie pieszczot, chce brykac i biegać, nawet przytyła 3 kg i mam wrażenie,że nieco urosła:crazyeye:
Dzis pierwszy raz zauważyła, że w domu jest jeszcze jeden stwór - papug Laluś co oczywiście uczciła piskiem i szczekaniem......oj musi się Lalus mieć na baczności mam przeczucie, że bedą polowania:cool3:
Strasznie się cieszę że zdrowieje tylko jak mam wytłumaczyć tej "małpce", że nie może jeszcze biegać i skakać bo jej zaszkodzi......siedzi teraz pod drzwiami i patrzy na mnie tymi swoimi brązowymi ognikami z takim wyrzutem i żalem:diabloti:

mam kilka fotek ze spacerku, chętnie bym je tu wystawiła....czy podpowie mi ktoś jak sie to robi?? a może jakiś stary wyjadacz(ka) odbierze ode mnie maila i wystawi je?:oops:

Buziaki wielkie jak ocean dla wszystkich dogomaniaków, którzy zaangażowali sie i pomagają Malce

Posted

Lolka daj mi na PW swój mail to wyślę Ci pełną instrukcję wstawek...Kiedyś miałam ten sam problem aż ktoś mi podesłał wytyczne i doznałam olśnienia:lol:!!!

Posted

lolka napisał(a):
fotki przesłałam na adresso JOLI

do MAJGI:
pawelsikorski@multi-tech.pl to mail męża ale ja go cały czas obsługuję...jest niezawodny:lol:

Instrukcja poszłaaaaaaa !!! Potwierdźcie, czy doszła i z jakim skutkiem, bo zastrzelę się jeśli zagmatwałam zamiast pomóc...

Posted

instrukcja doszła....dzięki
jednak mój internet jest dziś wyjątkowo paralityczny i non stop mnie resetuje....:angryy: :mad:
jeszcze kilka nieudanych prób i rozwalę ten sprzęt:evil_lol:, ......Mala będzie musiała poczekać do jutra