Jola_K Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 zaraz zajrze na watek Majeczki jesli to ta od Grazyny, to juz znam jej historie :( nie wiedzialam jednak, ze ma tutaj watek [quote name='przyjaciel_koni'][B] **************************** Ale ogromne zainteresowanie sytuacją zwierząt... Fakt - Wonder dość dawno jest "już w nowym domu".... **************************** zajrzalam tutaj wlasnie by zobaczyc jak sprawa Wondera i Kingi a tu cisza :shake: :roll: Okrusie ja zawozilam i w Jej sprawie bylabym tam na drugi dzien! Quote
Jola_K Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jola_K napisał(a):zajrzalam tutaj wlasnie by zobaczyc jak sprawa Wondera i Kingi a tu cisza :shake: :roll: Okrusie ja zawozilam i w Jej sprawie bylabym tam na drugi dzien! znowu zagladam [SIZE="3"]I CISZA!! :angryy: Quote
krakowianka.fr Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 ja sie doloze, ale prosze o nr konta na priv, pod koniec m-aca cos wrzuce. **************************** Mariee - dług 2300zł. faktycznie mały nie jest... i jak słusznie zauważyłaś jest to dług jednej Osoby - Joli... Dlaczego tylko Joli ..., bo niewiele Osób oprócz Niej garnie się by pomóc potrzebującym kotom ! A Ci, którzy się starają, często też już nie wiedzą skąd brać... Dlatego ponawiamy nasz gorący apel do Dogo - pomóżmy Joli spłacić to zadłużenie !!!! Kolejne kocie nieszczęścia potrzebują pomocy !!!! Quote
Jola_K Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 czy byliscie u tych ludzi z inspekcja??????????????????????????????? Quote
Bakeneko Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 To dla mnie szok, że nikt nie sprawdził co się dzieje w byłym domu Okrusi. Szok. Jak tak mozna???? Mam tysiące pytań... Ale po co je zadawać? Umilkła "opiekunka" Okrusi i osoby, które ten dom znalazły. Dlaczego? Mam prawo pytać, bo to u mnie Okrusia umierała... Za późno było na ratunek, choć robiliśmy wszystko, co było można. I nie da się tej koteńki zapomnieć... Myślę, że jest tu więcej osób, które czekają na jakieś działania. Mam tylko nadzieję, że "opiekunowie" Okrusi już nie adoptują żadnego zwierzaka, szczególnie zwierzaka specjalnej troski. Quote
Jola_K Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 12 sierpnia mina dwa miesiace od smierci Okruszki nikt nie sprawdzil warunkow w jakich przebywaja pozostale zwierzeta a moze o pieniadzach napiszmy moze to wzbudzi wyobraznie.. dostali w sumie 620zl na diagnostyke niewidomego, kardiologicznego Wondera i szczepiena p/wirusowe kotow, czy to zrobiono? pytania te nadal pozostaly bez odpowiedzi... Quote
Jola_K Posted August 19, 2008 Posted August 19, 2008 Okruszka nie zyje, mnie juz nic nie musi martwic jesli chodzi o ten dom [SIZE="3"]ALE OSOBOM, KTORE ODDAWALY WONDERA I KINGE DO ADOPCJI DZIWIE SIE BARDZO! DZIWI MNIE SPOKOJ I PRZEJSCIE NAD TA TRAGEDIA DO PORZADKU DZIENNEGO. :shake: jakie wnioski mozna wyciagnac? ze kolejny pies znalazl dom, sprawa zamknieta? wydaje sie, ze najwiekszy problem to nie JAK zyje pies, ale GDZIE go dam, gdy okaze sie ze dom warunkow nie spelnil i trzeba go zabrac? a nie daj Boze az dwa? :crazyeye: w marcu i kwietniu informowalam juz ze zwierzeta sa zapchlone, probowalam zorganizowac pomoc , przeslac preparaty na robaczyce jakos nikt sie nie zaangazowal jestem rozgoryczona skoro watek jest w tak szczesliwym dziale: "juz w nowym domu", to chyba nie wypada pisac pelne goryczy posty i wylewac zale znikam wiec zostawiam was - mam nadzieje, ze z wyrzutami sumienia Quote
Jola_K Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Okruszko, malenka moja dziekuje za to ze los zetknal nas ze soba, bylas wyjatkowa koteczka nie moge przebolec tego, ze Twoje losy mogly sie calkiem inaczej potoczyc, dlaczego pozwolilam Ci odejsc? przepraszam nigdy Cie nie zapomne Aniolku Quote
przyjaciel_koni Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 I ja pamiętam Jolu... Mogło być inaczej... Śpij Okrusiu spokojnie. Quote
Recommended Posts