Jump to content
Dogomania

Wonder- już w nowym domku !!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :)

Recommended Posts

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj spędziłam parę chwil przy boksie Wondera, dziewczyny były z nim na spacerze. Nawet jak gada się do niego przez kraty, to merda jak szalony! Reaguje na imię i patrzy w stronę ludzi. Jest przekochany!

Posted

Masza4 napisał(a):
Wczoraj spędziłam parę chwil przy boksie Wondera, dziewczyny były z nim na spacerze. Nawet jak gada się do niego przez kraty, to merda jak szalony! Reaguje na imię i patrzy w stronę ludzi. Jest przekochany!

Przyjrzałam się fotkom psiaka i aż łzy w oku się zakręciły. Sprawia wrażenie szalenie zagubionego, ufnego i dobrodusznego. Tylko szansa potrzebna..........

Posted

Ja mogę zrobić, tylko, jak napisałam, trzeba mi prostego, jasnego opisu jego schorzenia, rokowań i tego, co właściciel będzie musiał robić - jakie obowiązki spadną na niego.

Ja mogę dopisać resztę, ale na chorobach, leczeniach nic się nie znam...

Posted

Anielico, napisałam jak umiałam kilka stron temu (chyba dwie) jaki jest stan oczek Wonderka. Jeżeli za długi opis, niefajny albo mało przystępny to napisz to postaram się napisać lepiej. Ja pisać ładnie nie umiem, potrafię tylko rzeczowo. Co do leczenia to Tiger po wizycie napisała tu na dogo co i w jakich ilościach ile razy dziennie Wonderek powinien dostać.
Namiary pewnie na Tiger, można też zaznaczyć, że jak ktoś zainteresowany jest zaopekowaniem się tymczasowo Wonderkiem to z takiej pomocy też skorzytamy pod warunkiem, że będzie blisko Lublina ponieważ po 2-3 tyg leczenia Wonder ma iść na wizytę kontrolną.

Posted

Umieszczam rozliczenie za bazarek. 40 zł wpłaciła beti.r za słonika i przyborniki. Pieniążki przelałam na podane konto. Mam nadzieję, że pomogą.
Bardzo dziękuję beti.r za zakup na bazarku:-).

Posted

To ja, dzięki za pochwałę... :oops:
Mnie się średnio podobało prawdę mówiąc, długaśne jakieś...
No, ale skoro mówisz że może być, to fajnie :p
Będziemy odnawiać, i odnawiać, aż dojrzy go jego człowiek...