qarina_77 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Wonder bardzo potrzebuje domku, w którym znalazłby opiekę....musi być leczony...jak najszybciej... Quote
tomcug Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Wonderku - strasznie biedny z Ciebie psiak z tymi chorymi oczkami :-(. Anielica - dobrze, że jesteś :loveu: Quote
marzenKa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Hopaj na goree Sliczny Wonderku Pieske poszukuje opieki, aby moc leczyc jego oczkaa Quote
anielica Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 tomcug napisał(a): Anielica - dobrze, że jesteś :loveu: :loveu: I Ty też, Kochana, dzielnie wspierająca nasze akcyjki i aukcyjki! :buzi: Quote
Masza4 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Wczoraj spędziłam parę chwil przy boksie Wondera, dziewczyny były z nim na spacerze. Nawet jak gada się do niego przez kraty, to merda jak szalony! Reaguje na imię i patrzy w stronę ludzi. Jest przekochany! Quote
tomcug Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Masza4 napisał(a):Wczoraj spędziłam parę chwil przy boksie Wondera, dziewczyny były z nim na spacerze. Nawet jak gada się do niego przez kraty, to merda jak szalony! Reaguje na imię i patrzy w stronę ludzi. Jest przekochany! Przyjrzałam się fotkom psiaka i aż łzy w oku się zakręciły. Sprawia wrażenie szalenie zagubionego, ufnego i dobrodusznego. Tylko szansa potrzebna.......... Quote
ko_da1 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 nikt Go nie chce dalej ?? :shake: a to taki cudny psiak :-( hops do gory Wondi , trzymam kciuki za Ciebie mocno Quote
qarina_77 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Gdzie ta dobra dusza która weźmie Wonderka? Quote
anielica Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Ja mogę zrobić, tylko, jak napisałam, trzeba mi prostego, jasnego opisu jego schorzenia, rokowań i tego, co właściciel będzie musiał robić - jakie obowiązki spadną na niego. Ja mogę dopisać resztę, ale na chorobach, leczeniach nic się nie znam... Quote
Rybka. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Anielico, napisałam jak umiałam kilka stron temu (chyba dwie) jaki jest stan oczek Wonderka. Jeżeli za długi opis, niefajny albo mało przystępny to napisz to postaram się napisać lepiej. Ja pisać ładnie nie umiem, potrafię tylko rzeczowo. Co do leczenia to Tiger po wizycie napisała tu na dogo co i w jakich ilościach ile razy dziennie Wonderek powinien dostać. Namiary pewnie na Tiger, można też zaznaczyć, że jak ktoś zainteresowany jest zaopekowaniem się tymczasowo Wonderkiem to z takiej pomocy też skorzytamy pod warunkiem, że będzie blisko Lublina ponieważ po 2-3 tyg leczenia Wonder ma iść na wizytę kontrolną. Quote
marzenKa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Wonderek szukaa domkuu:-( kto moze pomoc temu cudnemu pieskowi??? Wonderek prosi o pomocc...:-( Quote
mestudio Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Umieszczam rozliczenie za bazarek. 40 zł wpłaciła beti.r za słonika i przyborniki. Pieniążki przelałam na podane konto. Mam nadzieję, że pomogą. Bardzo dziękuję beti.r za zakup na bazarku:-). Quote
anielica Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Aukcja allegro dla Wondera: http://www.allegro.pl/item327001509_wonder_mlody_nie_widzi_w_schronisku_bez_szans.html Quote
tomcug Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 [quote name='anielica']Aukcja allegro dla Wondera: http://www.allegro.pl/item327001509_wonder_mlody_nie_widzi_w_schronisku_bez_szans.html To Ty układałaś? Aż mnie w dołku ścisnęło jak przeczytałam - pięknie :loveu:. Żeby tylko ktoś odpowiedni przeczytał. Quote
anielica Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 To ja, dzięki za pochwałę... :oops: Mnie się średnio podobało prawdę mówiąc, długaśne jakieś... No, ale skoro mówisz że może być, to fajnie :p Będziemy odnawiać, i odnawiać, aż dojrzy go jego człowiek... Quote
Recommended Posts