tomcug Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Wonderku, biegnij do góry - na dole nikt cię nie zobaczy. Quote
anielica Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Książeczki Wonderkowe pofrunęły, niech i Wonderek frunie w górę! W końcu się uda, już nie takie sprawy wygrywaliśmy, no nie? :razz: Quote
tomcug Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 anielica napisał(a):Książeczki Wonderkowe pofrunęły, niech i Wonderek frunie w górę! W końcu się uda, już nie takie sprawy wygrywaliśmy, no nie? :razz: Taaak! Jak przeczytałam o Wonderku to od razu stanął mi przed oczami Leoś i Twoja dramatyczna walka o tego psiaka. Wyglądało to wszystko bardzo nieciekawie, ale udało się. Uwielbiam wracać do tego wątku i strasznie mi przykro, że Leoś chory. Ale z drugiej strony - gdyby pozostał w schronisku to już dawno by go nie było........... Więc Wonderku musi być dobrze :lol:. Quote
anielica Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ehh, było kilka takich akcji, np Misio z wielkim "nowotworem" - ponadkilogramowa wielka gula na boku. Z wyglądu taki sobie, rudy, niemłody - po wielu perypetiach znalazł dom... Uma - najbrzydsza brzydula na świecie - ja to nie wierzyłam, że dom znalazła :crazyeye: Ślepy Leoś... Zocha, co miała na smyczy nie chodzić... Stareńka Sonia (*) Stefulka, co wygryzała dziury w ścianie... Max Mariee... Były też te smutne historie... Berusia, Misio, Rita, Kudłaczek... :-( Ale warto walczyć, naprawdę! Więc się Wondejros nie poddawajros!!! Quote
plastelina Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Rybka. napisał(a):Super, jeżeli możesz to chętnie weźmiemy. Tylko sprawdź, czy kropelki mają datę ważności. Chciaż i tak nie mamy jak leczyć Wonderka do czasu kiedy znajdzie DT :( Oczywiście nie są przeterminowane, mają date do 11.2009, więc moga jeszcze poczekać. Quote
mariee Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Max Mariee... 8 marca minelo jak jest z nami 2 lata Teraz razem z Maxem szukamy DLA Wonderka domu Quote
Umka Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 nie mogę pomóc w tymczasie ale popytam się znajomych. choć na razie postaram się przebrnąć przez 36 stron żeby sie zapoznać z tematem. Quote
Tiger Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Nie miałam netu, przez kika dni :angryy: ale już mam !!!!! nie wiem na jak długo , ale na razie działa no i mam wiadomości !!!!!!! Wspaniałe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Mamy dom dla Wondera !!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Domek jest w Czeladzi koło Katowic , i jest to dom z ogrodem :) :) :) Pani jest zdecydowana , wierzy , że da sobie radę z niewidomym psem . W domku jest już jeden pies - także ze schroniska ... Szukamy wiec transportu do Czeladzi !!!!!!!! Quote
anielica Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
mariee Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 mariee napisał(a):WONDERKU mam nadzieje, ze swieta spedzisz w domu .:p czulam, naprawde czulam :multi: drugi w ciagu tygodnia ze schronu ma dom``````````` Jeszcze transport Quote
Rybka. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Rybka. napisał(a):Dzień dobry, w środowe południe. Mam nadzieję, że to nie będzie kolejna, zwykła środa :) Ale miałam nosa :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Rybka. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tylko teraz trzeba wykupić kropelki i tabletki... Mam już troszkę pieniążków z bazarku, muszę sprawdzić dokładnie ile. Dobrze, żeby Wonder pojechał z lekami do nowego domku... Quote
Rybka. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Więc na koncie mam pieniążki od: AniaB 25zł :loveu: mestudio 40 zł :loveu: Karlika 8 zł :loveu: dariaopole 10 zł :loveu: [SIZE="4"]Czyli razem... 83 zł :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mestudio Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Czy ta suma wystarczy? Bardzo się cieszę bo będzie to domek lepszy niż mój zakocony i z 5 w tej chwili pieskami. Wonderek potrzebuje właśnie spokoju, ogródeczka i miłości, a nie szczeniaków brykających wokół jak szalone. Quote
Rybka. Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Myślę, że starczy... Jedne tabletki ja mam, więc kupno ich odpada no i kropelki dostaniemy od plasteliny... Może nawet na małą wyprawkę starczy albo resztę przekażemy Tiger, niech je spożytkuje w inny sposób :) Quote
kurnytka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To cudownie :) Wonderek trafi w kochane ręce :) Quote
Tuśka Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 To cudownie!!!!! Dzisiaj będę mieć dobry dzień, po takiej wiadomości :multi::multi::multi: Cieszę się ogromnie! Wonderku czeka na ciebie domek :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts