mestudio Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 To konsultujcie, a ja też będę konsultowała z sobą i TŻ na końcu:diabloti: Quote
mestudio Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 pilnujemy pieseczka i podnosimy do góry Quote
mestudio Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Wonderek w górę skacze i prosi o domek Quote
Rybka. Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 hop malutki :) Nie siedz tu na dole... Quote
Tiger Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 dziś mojego psa pogryzł bardzo dotkliwie pies sąsiadów :( Jutro będzie miał operację , bo ma potrzskaną tylną łapę i mnóstwo dziur :( Postaram się jutro na wieczór umówić na rozmowę z panią dr - administratorem schroniska i ustalić , czy będę mogła go zabrać na badania do dr Balickiego .... Mestudio , jakbyś mogła go przygarnąc na DT to byłoby cudownie ,bo ja się panicznie boję , że Wonder zdiczeje w schronie :( Teraz jest na boksach , nic nie widzi , tylko słyszy ciągłe ujadanie psów i wtóruje bezmyślnie ... :( Quote
Masza4 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Tiger jest pogryziony? To coś bardzo poważnego?! Sąsiedzi nie pilnują psa, czy co?... Quote
Tiger Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Masza4 napisał(a):Tiger jest pogryziony? To coś bardzo poważnego?! Sąsiedzi nie pilnują psa, czy co?... Nie , nie Tiger ......Milo - teoretycznie na tymczasie .....ale jakoś tak od 3 miesięcy nie udało mi się go ogłosić ...... Milo wszedł na teren tego psa .....(fakt , brama otwarta na oścież i pies biega często po polach) , ale to Milo wlazł mu na posesję ...Kasia mówiła , że on najpierw warknął , czyli próbował go ostrzec , ale Milo - młode , głupiei bardzo ufne , nie zareagował i ruszył dalej i wtedy włąsnie pies nie wytrzymał :( Nie moge mieć pretensji chyba , ani do faceta , a tym bardziej do psa ..... Ten pies zawsze trzmał się niedaleko swojego domu ..... tak się martwię , żeby operacja się powiodła, żeby udało się wszystko poskładać......wiem , że będzie miał druty w łapie .... Przepraszam , że w wątku Wonderka......:oops: Jutro rano pojadę do schroniska , może w końcu coś ustalę .... Quote
jestem_wredna Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Tiger, nie martw się. Wszystko będzie dobrze. Pies mojej ciotki wpadł pod samochód. Też miał totalnie potrzaskaną tylną łapę i miał druty, a wszystko się pięknie pozrastało i pies biega tak jakby mu nic nigdy nie było. Nie sposób poznać, że miał ten wypadek. Trzymam kciuki za Mila. Quote
mestudio Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dlaczego tu nikt nie zagląda? jakoś tak dziwnie - tylko podnosimy i podnosimy, nie mamy czasu i trzeba podjąć jakieś decyzje....postaram się dać odpowiedź do końca tygodnia, jeśli się zdecyduję to oczywiście przyjadę po psiaka, ale dopiero za tydzień w sobotę, myślę, że sytuacja jest taka, że należy go zabrać ze schroniska, tylko czy ja będę dobrym domkiem? Quote
Rybka. Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 mestudio, to prawda, oprócz grupki znajomych nikt tu nie zagląda :( A my możemy tylko podnieść... Na razie... Rownież wizyta u okulisty to nie jest taka prosta sprawa, jak myśleliśmy. Najpierw Wonder miał biegunkę i brał antybiotyki, więc nie było sensu go wyciągać na badanie oczu, teraz Pani dyrektor schroniska musi wyrazić zgodę na wyjście każdego psa na taką wizytę "w mieście". Ale jeżeli tylko zgodę Tiger dostanie od razu jedziemy do okulisty... Quote
mestudio Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Dobrze by było gdyby wyrażono zgodę na jego wyjście do okulisty. To ważne. Szkoda, że niektóre tematy na dogo wiecznie są oblegane, a inne wcale. Czasami mam wrażenie, że to jakieś towarzystwa wzajemnej adoracji:-(, a to niesprawiedliwe. Trzeba pomagać w różnych miejscach, a nie tylko w jednym ciągle. Quote
mestudio Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Tak sobie myślę, że może to się jakoś sprzeda.....w końcu pieniądze będą potrzebne dla psinki http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106140 Quote
mestudio Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Uparcie próbujemy się pokazać.....z naszym nieszczęściem:shake: Quote
mariee Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 zagladamy do Wonderka tylko nie zawsze sie pisze! Quote
marzenKa Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Wonderek potrzebujee domku:roll: kto da temu i tak juz skrzywdzonemu przez los dach nad glowa i milosc??? Quote
mulinka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 a może napiszcie w tytule tak jak graszka napisała na bannerku: niewidomy, bezradny, ufny, młody Wonder błaga o DT-schr.Lublin Quote
Recommended Posts