Rybka. Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Dom z ogrodem to marzenie dla Wonderka. Tylko nie może w nim być żywiołowych psów samców... Ale starsze pieski, suczka albo bardzo spokojne i nie reagujące na inne psy jak najbardziej. Nawet jeżeli Wonderek nie odzyska wzroku to jak pozna otoczenie to będzie się poruszał jak każdy inny pies. Ale nie traćmy nadziei- może uda się odzyskać wzrok Wonderkowi :) Tiger, czy on przytył? Czy dalej taka chudzina? Quote
mestudio Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 U mnie jest tylko jeden bardzo stary samiec, spokojny i układny do bólu, reszta to mądre suczki, akceptujące każde zwierzątko jakie zaproszę do siebie. Myślę o Wonderku, ale to trudna decyzja. Myślę i pilnie obserwuję wątek. Absolutnie niczego nie obiecuję, ale myslę pozytywnie. Quote
Rybka. Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 mestudo, byłoby cudownie! Ale tak jak piszesz- przemyśl to, my i tak musimy najpierw pójść z nim do okulisty, żeby oczka obejrzał... do tego czasu musi być w Lublinie. Potem być może trzeba będzie go leczyć, musiałabyś zdecydować czy będziesz w stanie zakraplać mu np. kilka rodzajów kropelek 5 razy dziennie... Ja miałam takiego tymczasa, musiałam pilnować kropelek, na szczęście piesek widzi i od roku mieszka we wspaniałym domku. Quote
Masza4 Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Czekamy cierpliwie :) Zastanów się, Wonder to cudowny pies! :loveu: Quote
marzenKa Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Hopaj do gory wonderku:multi: fanie ze ktos mysli o tobie:cool3::multi: Quote
Tiger Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 mestudio :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Nawet jeżeli się nie zdecydujesz to bardzo , bardzo Dziękuję , że w ogle rozważasz taką opcję .... Jutro będę w schronisku , pójdę do Wondera , wezmę może na spacerek . Wciąz jest chudy jak szczapa. Został odrobaczony porządnie , skończył już antybiotyki , wiec może w końcu zacznie tyć .....:) Quote
mestudio Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Z pewnością przytyje, jeśli wejdziecie na moją stronę z podpisu, a z niej na kolejny link z moim zwierzyńcem to znajdziecie tam psa, któego kupiłam we wrześniu 2006 razem z moim domem (kazałam go mi zostawić właścicielowi) - pies nazywa się Bryś. To był żywy trup mający właściciela.... A zresztą zerknijcie bezpośrednio http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=71105&postdays=0&postorder=asc&start=30 Uwielbiam te jego wierne i zakochane we mnie oczy:loveu: Quote
Rybka. Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Ale pięknota z niego... taka włochata, ruda kulka :) a jego oczka... rozbrajające :) Quote
mestudio Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Pieseczek, który bardzo potrzebuje miłości bryka na górę:loveu: Quote
marzenKa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Podnosze Wonderkaaa:multi: Kochana psina szukaa kochajacego domku:) I wsparcia finansowego... Quote
mestudio Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 i jeszcze raz w poszukiwaniu dobrego serduszka:loveu: Quote
Rybka. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Halo, halo... Przypomina się Wonderek! Quote
mestudio Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Za spokojnie tu.....cisza nikt nie zagląda Quote
marzenKa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Ja zagladam:):) Hop na pierwsza strone Wonderku:) Quote
ko_da1 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 smutna historia ale za to jaki cudny psiak , ten kto da mu dom zyska najwierniejszego przyjaciela , gdyby nie to że w tej chwili nie moge jeszcze myśleć o psie ( jest w planach za jakieś 5 lat może ).......przygarnełabym, ale nie moge więc będe chociaż szukać dla niego kogoś kto go pokocha i podrzucać watek , finansowo tez nie pomoge sama mam tymczasy i kocie i krolicze a stan finansowy daleko na minusie .........ale na kciuki i mase ciepłych myśli możecie liczyć :oops: ten Coli znalazł dom już ? bo jakoś o nim ucichło , mam nadzieje że tak właśnie jest ;) Quote
Rybka. Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Colak już w nowm domku. U osoby, która znalazła go przez forum colaków. Zawsze marzyła o takim psie i nagle pojawił się ON :) Czyli miłość od pierwszego wejrzenia... Quote
mariee Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Widzialam dzisiaj Wonderka, to cudny pies... osoba ktora da jemu domek nie pozaluje! Quote
anielica Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Podnoszę psinę! Niech ta jego bieda się skończy... Quote
mestudio Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Pieseczek wraca do góry, naprawdę mało tu zainteresowanych osób.... Quote
mariee Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Potrzebny dom dla Wonderka i to na juz, trzeba go szybko z tamtad zabierac.. POMOZCIE!!! Quote
mestudio Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Czy dzieje się coś bardzo złego? Czy coś się stało, że natychmiast trzeba go zabrać? Chcieliście go troszkę potrzymać na miejscu i zaprowadzić do okulisty itp.... Quote
Rybka. Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 mestudio, nic się nie dzieje poza tym, że piesek... marnieje w schronie :( Tiger musi skonsultować z dyr. schroniska kiedy może wziąć Wondera na badanie u okulisty, a potem byłoby super, jakby do schronu już nie wrócił tylko prosto do DT :) Quote
Recommended Posts