Jump to content
Dogomania

Wonder- już w nowym domku !!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :)

Recommended Posts

Posted

Dom z ogrodem to marzenie dla Wonderka. Tylko nie może w nim być żywiołowych psów samców... Ale starsze pieski, suczka albo bardzo spokojne i nie reagujące na inne psy jak najbardziej.
Nawet jeżeli Wonderek nie odzyska wzroku to jak pozna otoczenie to będzie się poruszał jak każdy inny pies. Ale nie traćmy nadziei- może uda się odzyskać wzrok Wonderkowi :)

Tiger, czy on przytył? Czy dalej taka chudzina?

• Replies 560
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie jest tylko jeden bardzo stary samiec, spokojny i układny do bólu, reszta to mądre suczki, akceptujące każde zwierzątko jakie zaproszę do siebie. Myślę o Wonderku, ale to trudna decyzja. Myślę i pilnie obserwuję wątek. Absolutnie niczego nie obiecuję, ale myslę pozytywnie.

Posted

mestudo, byłoby cudownie!

Ale tak jak piszesz- przemyśl to, my i tak musimy najpierw pójść z nim do okulisty, żeby oczka obejrzał... do tego czasu musi być w Lublinie. Potem być może trzeba będzie go leczyć, musiałabyś zdecydować czy będziesz w stanie zakraplać mu np. kilka rodzajów kropelek 5 razy dziennie... Ja miałam takiego tymczasa, musiałam pilnować kropelek, na szczęście piesek widzi i od roku mieszka we wspaniałym domku.

Posted

mestudio :iloveyou::iloveyou::iloveyou:

Nawet jeżeli się nie zdecydujesz to bardzo , bardzo Dziękuję , że w ogle rozważasz taką opcję ....

Jutro będę w schronisku , pójdę do Wondera , wezmę może na spacerek .
Wciąz jest chudy jak szczapa.
Został odrobaczony porządnie , skończył już antybiotyki , wiec może w końcu zacznie tyć .....:)

Posted

Z pewnością przytyje, jeśli wejdziecie na moją stronę z podpisu, a z niej na kolejny link z moim zwierzyńcem to znajdziecie tam psa, któego kupiłam we wrześniu 2006 razem z moim domem (kazałam go mi zostawić właścicielowi) - pies nazywa się Bryś. To był żywy trup mający właściciela....
A zresztą zerknijcie bezpośrednio http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=71105&postdays=0&postorder=asc&start=30
Uwielbiam te jego wierne i zakochane we mnie oczy:loveu:

Posted

smutna historia ale za to jaki cudny psiak , ten kto da mu dom zyska najwierniejszego przyjaciela , gdyby nie to że w tej chwili nie moge jeszcze myśleć o psie ( jest w planach za jakieś 5 lat może ).......przygarnełabym, ale nie moge więc będe chociaż szukać dla niego kogoś kto go pokocha i podrzucać watek , finansowo tez nie pomoge sama mam tymczasy i kocie i krolicze a stan finansowy daleko na minusie .........ale na kciuki i mase ciepłych myśli możecie liczyć :oops:

ten Coli znalazł dom już ? bo jakoś o nim ucichło , mam nadzieje że tak właśnie jest ;)

Posted

Colak już w nowm domku.
U osoby, która znalazła go przez forum colaków. Zawsze marzyła o takim psie i nagle pojawił się ON :)
Czyli miłość od pierwszego wejrzenia...

Posted

mestudio, nic się nie dzieje poza tym, że piesek... marnieje w schronie :(
Tiger musi skonsultować z dyr. schroniska kiedy może wziąć Wondera na badanie u okulisty, a potem byłoby super, jakby do schronu już nie wrócił tylko prosto do DT :)