Kida i Olo Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Czy mogę prosić o jakiś tel. kont. w sprawie psa? Quote
mariee Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Chcialabym pomoc! czy moge umowic wizyte u okulisty!? Quote
Rybka. Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Na razie Tiger musi pogadać w schronie o takiej wizycie, tzn. czy i kiedy będzie go mogła zabrać do okulisty. Quote
Kida i Olo Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Kida i Olo napisał(a):Czy mogę prosić o jakiś tel. kont. w sprawie psa? PONAWIAM PYTANIE - POTRZEBNY tel.kont. Quote
Kida i Olo Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 A czy mogę ten tel. kont. podać w ogłoszeniach? Quote
Rybka. Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Myślę, że tak... To Tiger jest opiekunką Wondera, więc ona najbardziej jest poinformowana co do jego sytuacji. Quote
Tiger Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Kida i Olo , bardzo Wam dziękuję za pomoc !!!!!!!:loveu::loveu::loveu: Oprócz mojego tel , podajcie mail : tiger_gosia@o2.pl Zanim zbadamy mu wzrok , koniecznie trzeba mu zrobić profil nerkowy - przynajmniej kreatyninię i mocznik , bo pracownicy zauważyli , że Wonder BARDZO dużo pije..... Od początku dostaje podwójną porcje jedzenia , i wciąz jest przeraźliwie chudy , nie wiem czy nie chudszy niż był :( Postaram się aby jutro pani dr . pobrała mu krew i zbadała ... Quote
Magdallena Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Dopiero trafiłam na ten wątek ...... i ah nie moge nawet nic pisać ale moje łzy nic psiakowi nie pomogą podnosze Quote
Tiger Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Podnoszę !!!!! Czy ktoś się zlituje nad biedakiem ? On siedzi tam sam .jak palec ...:( I nic nie widzi ....może tylko nasłuchiwać i bać się .......:( Błagam ........chociaż DT ... Quote
Bunia1 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Czy jakaś inna pomoc oprócz domku (którego mimo najszcerszych chęci dac nie mogę) jest potrzebna? Quote
Tiger Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Dom !!!!! Jemu potrzebny jest dom i dobra ludzka ręka , któa pogłaszcze , pomizia i poda miskę jedzenia ...... Quote
mariee Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Biedny ! rozeslalam maile kilka dni temu! Quote
mariee Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Wonderku sliczny, moze dobrze wszystko sie skonczy?! Quote
Kida i Olo Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Próbuję dodać ogłoszenie na szukajzwierzaka, ale coś się nie da:angryy:. Quote
anika Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Czy ten piesek nie ma przypadkiem cukrzycy?Zapytajcie czy nie miał badań w tym kierunku...... Quote
Rybka. Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Szukamy domku!!!!! Pilnie! Chociaż tymczasowy! Wonder nie może pójść do boksów bytowych bo to oznacza wyrok! Quote
qarina_77 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jaki plan działania? Czy ktoś zajmuje się allegro? Co z wizytą u okulisty? Śliczny, młody, biedny piesek...musi znaleźć swoje szczęście... P.S. Ciesze się że coś ruszyło i w "naszym" schronie. Quote
jestem_wredna Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Jaki chudziutki, żeberka wystają. Może chociaż jakieś koce się przydadzą czy coś? Żeby biedak nie leżał na betonie. Quote
Recommended Posts