Bartiśkowa_ Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/hahaha/P1120122.jpg Ślicza Lenka :loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 no cóz widac Lena ma inny gust i jakies tam "Barwy szczescia" ja nudza :diabloti::evil_lol: . a o nas to juz coraz bardziej zapominacie :placz: Quote
Iza. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Cześć :loveu: Ja się nie dziwie, że ona taka znudzona jak Ty jej każesz takie gooowno ogladac :evil_lol::diabloti: Quote
infers Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Iza. napisał(a):Cześć :loveu: Ja się nie dziwie, że ona taka znudzona jak Ty jej każesz takie gooowno ogladac :evil_lol::diabloti: To bardzo piękny serial!:eviltong::diabloti: Quote
Iza. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 infers1995 napisał(a):To bardzo piękny serial!:eviltong::diabloti: No nie mów, ze to oglądasz :mdleje: Quote
infers Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Iza. napisał(a):No nie mów, ze to oglądasz :mdleje: Chyba właśnie przestane i na Mode na sukces się przerzuce:eviltong::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 nie bedziesz wiedzial o co chodzi bo juz niedlugo 2 mln. odcinek bedzie lecial! :diabloti: Quote
Sweet Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 moda na sukces jest najlepsza:diabloti::diabloti: ja ogladam czasami co którys tam odcinek i jakos łapie sie o co chodzi:evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 infers1995 napisał(a):Chyba właśnie przestane i na Mode na sukces się przerzuce:eviltong::diabloti: Taaa genialny pomysł :loveu::loveu::diabloti: W tj modzie na sukces to już wszyscy ze wszystkimi dzieci maja :evil_lol: takiego syfu jak to to juz chyba nie ma :diabloti: Masz zmienić tytuł galerii :mad: Zamiast Leny czytam czasem Luny :evil_lol: Quote
infers Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Iza. napisał(a):Taaa genialny pomysł :loveu::loveu::diabloti: W tj modzie na sukces to już wszyscy ze wszystkimi dzieci maja :evil_lol: takiego syfu jak to to juz chyba nie ma :diabloti: Masz zmienić tytuł galerii :mad: Zamiast Leny czytam czasem Luny :evil_lol: Nie zmienie!:eviltong: Serial jest boski:diabloti: Quote
Russellka Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Sweetaśna napisał(a):moda na sukces jest najlepsza:diabloti::diabloti: ja ogladam czasami co którys tam odcinek i jakos łapie sie o co chodzi:evil_lol::evil_lol: Ja czasem oglądam z babcią :diabloti: I akcja mniej więcej toczy się na tej zasadzie: "-Sidżej? Co ty tu robisz? - Przyszedłem do ciebie. - Nie powinieneś tutaj być. - Wiem, ale tak bardzo chciałem cię zobaczyć. - Musisz stąd odejść, zanim Bruk cię zobaczy. - Poczekaj, porozmawiajmy. - Nie mamy o czym." :lol::lol::lol: Quote
Iza. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 infers1995 napisał(a):Nie zmienie!:eviltong: Serial jest boski:diabloti: Śfinia :diabloti: Masz jakis spaczony gust :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
infers Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Russellka napisał(a):Ja czasem oglądam z babcią :diabloti: I akcja mniej więcej toczy się na tej zasadzie: "-Sidżej? Co ty tu robisz? - Przyszedłem do ciebie. - Nie powinieneś tutaj być. - Wiem, ale tak bardzo chciałem cię zobaczyć. - Musisz stąd odejść, zanim Bruk cię zobaczy. - Poczekaj, porozmawiajmy. - Nie mamy o czym." :lol::lol::lol: Wiem, wiem ja też kiedyś z babcią oglądałem:eviltong: Iza. napisał(a):Śfinia :diabloti: Masz jakis spaczony gust :evil_lol::evil_lol::diabloti: Śfina mówisz:mad::diabloti: Tatuś mnie takiego fajnego wierszyka kiedyś nauczył...:diabloti::evil_lol: Bym, bym zapomniał jeszcze uwielbiam telenowele z Natalią Orejro, czy jakoś tak:eviltong::diabloti: Quote
Iza. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 infers1995 napisał(a): Śfina mówisz:mad::diabloti: Tatuś mnie takiego fajnego wierszyka kiedyś nauczył...:diabloti::evil_lol: Bym, bym zapomniał jeszcze uwielbiam telenowele z Natalią Orejro, czy jakoś tak:eviltong::diabloti: Tak właśnie, mówie śfinia :diabloti: Jakiego ? :cool3::diabloti: Bo mnie nie nauczył :placz: Takie telenowele to akurat kiedyś sam oglądałam :oops::evil_lol::evil_lol: Quote
infers Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 Iza. napisał(a):Tak właśnie, mówie śfinia :diabloti: Jakiego ? :cool3::diabloti: Bo mnie nie nauczył :placz: Takie telenowele to akurat kiedyś sam oglądałam :oops::evil_lol::evil_lol: Nie nadaje, się na forum :P Kolejny boski serial:evil_lol: Quote
Iza. Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 [quote name='infers1995']Nie nadaje, się na forum :P Kolejny boski serial:evil_lol: Phi , nie to nie :roll::diabloti: Oj tam nie był wcale taki zły :diabloti: http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/hahaha/P1120106.jpg Ja wiem czemu ona tak schudła !:placz: Biedna musi sama pożywienie zdobywać, a że zwierzyny innej nie masz to jabłkami zadowala :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 czemuś żesz zmienił tytuł galerii, ledwo ja poznałam :mad::razz::diabloti: http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/hahaha/P1120107.jpg tak ja głodzisz ze wpadła na pomysł jedzenia liści :-o:mad:(Hallo tu straż dla zwierząt...:cool3:) Quote
infers Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 [quote name='Iza.']Phi , nie to nie :roll::diabloti: Oj tam nie był wcale taki zły :diabloti: http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/hahaha/P1120106.jpg Ja wiem czemu ona tak schudła !:placz: Biedna musi sama pożywienie zdobywać, a że zwierzyny innej nie masz to jabłkami zadowala :evil_lol: Life is brutal :P:diabloti: [quote name='betty_labrador']czemuś żesz zmienił tytuł galerii, ledwo ja poznałam :mad::razz::diabloti: http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/hahaha/P1120107.jpg tak ja głodzisz ze wpadła na pomysł jedzenia liści :-o:mad:(Hallo tu straż dla zwierząt...:cool3:) nie liści tylko gruszek:P Quote
betty_labrador Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 infers1995 napisał(a): nie liści tylko gruszek:P czyli przeszła na wegetarianizm? :diabloti::razz: Quote
infers Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 betty_labrador napisał(a):czyli przeszła na wegetarianizm? :diabloti::razz: Ona jest wszystko żerna:evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 same jakies glupie seriale :shake: . Nie macie gustu :cool3: . Nie lepiej przezucic sie na brzdUle? :loveu::diabloti: albo Na wspólnej?:loveu::diabloti: Czy M jak milosc? :loveu::diabloti: Quote
Rahl Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/hahaha/P1120106.jpg super! :cool3:. Naprawdę ją głodzisz :shake:, do czego to doszło, żeby pies sam sobie zrywał liście :shake: :evil_lol: Quote
infers Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 Sie nie boj, ona sama o siebie zadbać potrafi :eviltong: Quote
Pusiakowa Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/hahaha/P1120104.jpg slodziachnie! :loveu: u nas juz daaaaawno nie byliscie :-( Quote
Recommended Posts