Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam :) ja pierwszy raz w tej galerii :) śliczna sunia :loveu::loveu::loveu: bardzo mi sie podoba:loveu: o ile sie nie myle to wczoraj skonczyla pół roku;) tak?
a moze by tak wiecej zdjec :):)
pozdrawiam :p:p:p
Monika & Farko

Posted

limoncia napisał(a):
Witam :) ja pierwszy raz w tej galerii :) śliczna sunia :loveu::loveu::loveu: bardzo mi sie podoba:loveu: o ile sie nie myle to wczoraj skonczyla pół roku;) tak?
a moze by tak wiecej zdjec :):)
pozdrawiam :p:p:p
Monika & Farko

Bardzo się cieszę że zajrzałaś:loveu:;)
Fotki zaraz wstawiam!

Izabela124. napisał(a):
Witanko
Ale masz slicznego psa
Kivdy b
edziesz w Suwalkach? hihi
Pozdrawiam i zapraszam do si
ebie

Narazie do Suwałk się nie wybieram.:evil_lol:

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Witam
nie znam sie na tym, ale chyba bieganie po betonie (jeszcze za frisbee) chyba nie jest najlepsze dla stawów mlodego psa, tym bardziej labradora

Skakanie do frisbiee młodych psów ras podatnych na dysplazje jest nie wskazane. Ale ona nie łapie go w powietrzu tylko gania po nie. Podłoże chyba nie ma nic do powodowania dysplazji.

Posted

moj wyzel biega 20km dziennie codziennie przy rowerze lub przy rolkach ....jezdze po ulicy lub chodniku jesli jest takowy wydzielony...opuszki smaruje mu mascmi witaminowymi ...jak jest mocno goraco w lecie to rezygnuje z takich tras ze wzgledu na goracy asfalt na rzecz przejazdzek po lesie...wiec ja tam nie wiem na co szkodzi bieganie po betonie:)