sacred PIRANHA Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 a moja Abi ma juz ponad pol roku i nie rosnie:(:(:( bedzie miniaturowym labradorem:(:(:( Quote
Basia i Barni Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Niki-lidka napisał(a):a moja Abi ma juz ponad pol roku i nie rosnie:(:(:( bedzie miniaturowym labradorem:(:(:( nie poddawaj się moj jest za duzy i na niego wołam żyrafka -żyrafa czy nie ale moj kochany labradorek Quote
Tepes Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 O a co to za koleżanka lub kolega za płotem? I oczywiście na koniec Dumbo:loveu: Quote
Unbelievable Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 nie jest odpowiednio bo z niej spada.... Quote
infers Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='ewka i haker']hej super foty szkoda ze malo:eviltong: jakie masz frisbee??dobrze lata?/ Zależy czy dobrze rzucę:shake::eviltong::evil_lol: [quote name='Basia i Barni'] jejku jaki zywioł :diabloti: Barni to taka ciamajda :roll: no chyba ze by sie ozywił jakby Lenka blisko mieszkała :roll: piękne zdjecia To się nazywa pies z ADHD:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Tinka:)']http://images34.fotosik.pl/212/c75eb994417a61fcmed.jpg zmniejsz jej te szelki...:razz: Tak jest odpowiednio:diabloti: [quote name='Niki-lidka']a moja Abi ma juz ponad pol roku i nie rosnie:(:(:( bedzie miniaturowym labradorem:(:(:( Ile ona ma cm w kłębie?Wygląda normalnie! [quote name='Izabela124.']Witanko Caluski dla Lenki przesylam Dzięki:oops: [quote name='Acctiually']O a co to za koleżanka lub kolega za płotem? I oczywiście na koniec Dumbo:loveu: To taki mix onka, bardzo się polubiły:loveu::loveu: Quote
infers Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Lena od zeszłej niedzieli ma cieczke, mama kupiła jej dzisiaj majtki:shake: Lence nie zbyt odpowiada nowa bielizna:evil_lol::evil_lol::diabloti:. Podejrzewam, że wolałaby coś w różu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;):diabloti: Quote
Unbelievable Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 infers1995 napisał(a): Lena od zeszłej niedzieli ma cieczke, mama kupiła jej dzisiaj majtki:shake: Lence nie zbyt odpowiada nowa bielizna:evil_lol::evil_lol::diabloti:. Podejrzewam, że wolałaby coś w różu:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:;):diabloti: stara baba już :evil_lol::evil_lol: róż lub fiolet, zależy od nastroju. :diabloti: Quote
infers Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Tinka:) napisał(a):stara baba już :evil_lol::evil_lol: róż lub fiolet, zależy od nastroju. :diabloti: Lena dojrzewa, jest w trudnym wieku:evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 infers1995 napisał(a):Lena dojrzewa, jest w trudnym wieku:evil_lol: rozwydrzony bachor rośnie :evil_lol::evil_lol: mój rośnie i urosnąć nie może...:roll: Quote
infers Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 Tinka:) napisał(a):rozwydrzony bachor rośnie :evil_lol::evil_lol: mój rośnie i urosnąć nie może...:roll: Wcale, że nie ona jest bardzo mądra nauczyłem ją już chodzić przy nodze w szelkach(gorzej w obroży;)).Jak i również aportować!:cool1: Bo twój to kurdupel!;):P Ale nawet fajny:) Quote
Akadna Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 [quote name='Akadna']Infers, nk mosz? :razz: czy mnie się już tu pomija?:-(:-(:-(:-( Foteczki widziałam, podobają mi się :) Quote
Psiutka380 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Lence by pasowały chyba biszkoptowe majteczki z Trixie.:evil_lol: Oj Lenka dojrzewasz i niedługo do domku jakiegoś panicza sprowadzisz.:diabloti: Będziesz Lenkę sterylizował? Wszystkie psy są mądre jeśli się je nauczy czegoś od dzieciństwa. Mój "maleńki" ma teraz 12kg:evil_lol::evil_lol: Quote
infers Posted April 11, 2008 Author Posted April 11, 2008 [quote name='Psiutka380']Lence by pasowały chyba biszkoptowe majteczki z Trixie.:evil_lol: Oj Lenka dojrzewasz i niedługo do domku jakiegoś panicza sprowadzisz.:diabloti: Będziesz Lenkę sterylizował? Wszystkie psy są mądre jeśli się je nauczy czegoś od dzieciństwa. Mój "maleńki" ma teraz 12kg:evil_lol::evil_lol: Chyba nie będę jej sterylizował. [quote name='Akadna']czy mnie się już tu pomija?:-(:-(:-(:-( Foteczki widziałam, podobają mi się :) Mała wpadka:shake: Quote
Psiutka380 Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Moja Mika ma 8 lat i też jej nie sterylizowałam. Jest jeszcze dziewicą:evil_lol: A widziałam taki fajny spray z "fajną ceną" z beapharmu z takim labkiem na okładce, jest to spary neutralizujący zapach cieczki. Ale chyba gacie lepsze;) Zapomniałam dodać że śliczne foteczki!:loveu: Quote
Unbelievable Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 infers1995 napisał(a):Wcale, że nie ona jest bardzo mądra nauczyłem ją już chodzić przy nodze w szelkach(gorzej w obroży;)).Jak i również aportować!:cool1: Bo twój to kurdupel!;):P Ale nawet fajny:) mój nawet tańczyć umie, gorzej z jego chęciami :razz: ale jak byłam w lesie jednaczewskim do momentu wpadnięcia do wody przychodził na każde zawołanie :evil_lol: Quote
Akadna Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='infers1995']Mała wpadka:shake: Wybaczam ;) Nikt nie jest doskonały.:) Quote
Izabela124. Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Witanko A czego tak Lenka wypatruje w tych drzewach? Quote
Akadna Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 [quote name='Izabela124.']Witanko A czego tak Lenka wypatruje w tych drzewach? Wiewiórek :lol: Quote
Marta_Ares Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 http://images28.fotosik.pl/194/1d16dda43ba5bcbfmed.jpg sliczna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Akadna Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Nudziło mi się.....:oops: Avatar i bannery.... :oops::evil_lol: Quote
Recommended Posts