Russellka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Fajny żółw :cool3: Ale dla mnie ten nos wygląda jakby mu ktoś wywiercił dwie dziurki mini-wiertarką :evil_lol: Quote
cockermaister Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Witamy ;) Lena jest cudna :loveu::loveu::loveu: zapraszamy do nas :) Quote
infers Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 [quote name='Kinia']Jaki fajowski nos ma:loveu: A imie?? imię:Teodor [quote name='Russellka']Fajny żółw :cool3: Ale dla mnie ten nos wygląda jakby mu ktoś wywiercił dwie dziurki mini-wiertarką :evil_lol: Żółw jest jeszcze fajniejszy jak demoluje akwarium, które mu tak pięknię urządziłem :placz::diabloti: [quote name='cockermaister']Witamy ;) Lena jest cudna :loveu::loveu::loveu: zapraszamy do nas :) dzięki;) Quote
halgre Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [FONT=Georgia] Ile tu pięęęknistych fot ... :crazyeye::grins: Zazdroszczę tego morza :roll::lol:[/FONT] Quote
Kinia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/DSC_0147.jpg jaka zadowolona:loveu: Quote
infers Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='halgre58'] [FONT=Georgia] Ile tu pięęęknistych fot ... :crazyeye::grins: Zazdroszczę tego morza :roll::lol:[/FONT] To akurat jezioro:eviltong: [quote name='Kinia']http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/DSC_0147.jpg jaka zadowolona:loveu: :loveu::evil_lol: Quote
cockermaister Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Hej;) śliczna Lenka :loveu::loveu: zapraszamy do nas :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Bowtruckle Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 infers napisał(a):To akurat jezioro:eviltong: a które jezioro ? :loveu: bo się w Giżycku mieszkało :evil_lol: Quote
infers Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Bowtruckle napisał(a):a które jezioro ? :loveu: bo się w Giżycku mieszkało :evil_lol: To akurat Kisajno w miejscowości o 3 km od Giżycka:razz: Quote
Russellka Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ale szpanersko Leniak nagina :loveu::evil_lol: Quote
infers Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 [quote name='Russellka']Ale szpanersko Leniak nagina :loveu::evil_lol: :evil_lol: Agiltujemy na naszym bardzo amatorskim torze :P Quote
betty_labrador Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 ale wygląda jak morze :diabloti: chciales nas wrobic :eviltong: Quote
halgre Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [quote name='betty_labrador']ale wygląda jak morze :diabloti: chciales nas wrobic :eviltong: nooo ... zmyliły mnie te fale ... ale jak Giżycko - to i jezioro ... Quote
Bzikowa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 O rany, szczupły labrador! :-o No to muszę tutaj częściej wchodzić :evil_lol: Sprytny ten torek zbudowałeś :cool3: Quote
Rinuś Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ja nie wiem gdzie Wy widzicie morze :diabloti::diabloti::diabloti: a tor niczego sobie :cool3::cool3::cool3: Quote
Unbelievable Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Fauka napisał(a):Jaka chudzinka! podtuczylabym ]:-> i co, kolejny labrador który zamiast iść toczy się?:roll: Quote
C&B Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 U nas właśn ie też jest taki szczupły labek:loveu: I o wiele bardziej podoba mi się taki niż te "pulchniutkie":eviltong: Quote
infers Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 [quote name='betty_labrador']ale wygląda jak morze :diabloti: chciales nas wrobic :eviltong: Ajć nie udało się:watpliwy: [quote name='halgre58']nooo ... zmyliły mnie te fale ... ale jak Giżycko - to i jezioro ... ;) [quote name='Bzikowa']O rany, szczupły labrador! :-o No to muszę tutaj częściej wchodzić :evil_lol: Sprytny ten torek zbudowałeś :cool3: Zapraszamy;) U nas nie ma żadnego klubu agility:shake: to trzeba sobie jakoś radzić;) [quote name='Rinuś']Ja nie wiem gdzie Wy widzicie morze :diabloti::diabloti::diabloti: a tor niczego sobie :cool3::cool3::cool3: Też nie wiem:eviltong: [quote name='Fauka']Jaka chudzinka! podtuczylabym ]:-> A ja nie podtuczę. [quote name='Unbelievable']i co, kolejny labrador który zamiast iść toczy się?:roll: Ona już raz zatuczona była i nie mam zamiaru do tego dopuścić. Quote
Rinuś Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='Unbelievable']i co, kolejny labrador który zamiast iść toczy się?:roll: Dokładnie...a potem cholernie trudno jest go odchudzić...wiem coś o tym :roll: Quote
Recommended Posts