.Labradore. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 ale sie uśmiałam :scream_3::roflt::stupid::stupid::stupid: poczytajcie ucinek rozmowy mojej z kopiarą (a to nie moje konto xD) Wiadomość odebrana ♥ღLena Kocham Cię Walkerღ♥ (Labrador)♥ღLena Kocham Cię Walkerღ♥ (Labrador)548 ♥ღLena Kocham Cię Walkerღ♥ (Labrador) 548 Galeria Wyślij prezent Wyślij kartke Oblej wodą Temat: Re: Re: Data i godzina: dzisiaj 14:30 ♥ღLena Kocham Cię Walkerღ♥ (Labrador) napisał(a): Kαti kO*a*a L*B*Ad*rk* :* (*.*.*!! Sk*!!) napisał(a): pogadamy tutaj ;// a nie na profilu.. jeśli coś napiszesz jeszcze na profilu zablokuje cie dobrze, że usuniesz konto bo mam cie dość;/ A ja Ciebie kretynko ;// jesteś najgorszą osobą którą mogłam poznać ;// i nie pisz do mnie Quote
.Labradore. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [quote name='infers']Siemka:lol: http://images33.fotosik.pl/178/0993877229d51c5emed.jpg Lena odrabia prace domową:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://images26.fotosik.pl/176/6076ca444fe39cb6.jpg Tu już jej się nie chciało!:shake::evil_lol: http://images32.fotosik.pl/178/524543d4b93f00d8.jpg <lol> to są ćwiczenia "słowa na start" ?! QuRD* mam identyczne :crazyeye::crazyeye:;) nawet na drugim końcu Polski się z nich korzysta? xD heh nieźle XD Wiadomość odebrana ♥ღLena Kocham Cię Walkerღ♥ (Labrador)♥ღLena Kocham Cię Walkerღ♥ (Labrador)549 ♥ღLena Kocham Cię Walkerღ♥ (Labrador) 549 Galeria Wyślij prezent Wyślij kartke Oblej wodą Temat: Re: Data i godzina: dzisiaj 15:20 ♥ღLena Kocham Cię Walkerღ♥ (Labrador) napisał(a): zAtKaO kAkAO :O_o: taka głupia az nie jestem jak ty Cytuj Do kosza Quote
kajkoowa Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Asiqs doprawdy nie wiem co ty tu wyrabiasz, ale możesz edytować, a nie piszesz posta pod postem. Quote
Tequila1017 Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Też mam książki z ' Słowa na Start ' ale już ostatni rok . :eviltong: No już praktycznie się z nimi pożegnam :eviltong: Quote
.Labradore. Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Mqrtynq napisał(a):Też mam książki z ' Słowa na Start ' ale już ostatni rok . :eviltong: No już praktycznie się z nimi pożegnam :eviltong: przyznaj że są beznadziejne :shake:;);) Dobra wiadomość :cool3: kopia usunęła konto :multi::evil_lol::multi::evil_lol::multi::evil_lol: Quote
infers Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Co Ty tu mię jakieś żałosne PW z N-K kopiujesz, straszny off tu się narobił. Widziałem, że to dziecie neo usunęło profil, ma szczęście:evilbat: Quote
Unbelievable Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 infers napisał(a): Widziałem, że to dziecie neo usunęło profil, ma szczęście:evilbat: ciekawe dzięki komu :siara: Quote
.Labradore. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Tinka:) napisał(a):ciekawe dzięki komu :siara: 1. zaprzyjaźnionemu hakerowi 2. spamowi 3. zastraszeniu policją :evil_lol: ni wim któr prawdziwa... ale wiem że chcem foty :mad::razz::evil_lol: Quote
Iza. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Tinka:) napisał(a):ciekawe dzięki komu :siara: Czyżby jak zwykle nie zastąpiona Martyna ?:loveu::loveu::diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Iza. napisał(a):Czyżby jak zwykle nie zastąpiona Martyna ?:loveu::loveu::diabloti::evil_lol::evil_lol: :loveu::loveu::loveu: zdjęcia będą jutro, albo pojutrze, albo w ogóle nie będzie:diabloti: Quote
Tequila1017 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Wiec jest tu moja imienniczka ? :evil_lol: Quote
infers Posted April 12, 2009 Author Posted April 12, 2009 [quote name='Iza.']Czyżby jak zwykle nie zastąpiona Martyna ?:loveu::loveu::diabloti::evil_lol::evil_lol: Martynka jak zawsze nie zastąpiona :loveu: Quote
halgre Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/P1140112.jpg Ale fajniste ... :evil_lol::loveu::eviltong::multi: Quote
betty_labrador Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 czesc Cinek :loveu: ale Ci niezłą jazdę zrobili z tą nasza-klasa :/ jakies bahory glupie... sliczne foteczki nowe radosnych psiakow :loveu::cool3: Quote
Unbelievable Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/P1140117.jpg a z tyłu sierotka marysia ze swoją owieczką:evil_lol::evil_lol: Quote
infers Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 [quote name='betty_labrador']czesc Cinek :loveu: ale Ci niezłą jazdę zrobili z tą nasza-klasa :/ jakies bahory glupie... sliczne foteczki nowe radosnych psiakow :loveu::cool3: Cześć Bett:loveu: Zobacz czy Twojego Tośka gdzie nie zamieścili:evil_lol:Nasza klasa nie powinna pozwalać na konta fikcyjne. Macie na otarcie łez Quote
betty_labrador Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 :> no coz konta fikcyjne na na n-k ..........mialam raz jedno w zaproszonych osobach. tzn znajomych. ktoregos razu wchodze odwiedzic bo jakies nowe zdjecie bylo i....... komputer sie nagle zawiesil, nic nie dzialało..musiałam zrestartować. No i co- i wirus :roll: nie wiem jakim cudem, ale to bylo od tego.. wykasowalam natychmiast to badziwne konto od siebie. myslalam ze teraz Lenka chodzi na tej lince od szczurzyka :eviltong: Cinek daj swoje zdjecie to co na n-k :cool3::cool3::cool3: :razz: Quote
infers Posted April 15, 2009 Author Posted April 15, 2009 [quote name='betty_labrador']:> no coz konta fikcyjne na na n-k ..........mialam raz jedno w zaproszonych osobach. tzn znajomych. ktoregos razu wchodze odwiedzic bo jakies nowe zdjecie bylo i....... komputer sie nagle zawiesil, nic nie dzialało..musiałam zrestartować. No i co- i wirus :roll: nie wiem jakim cudem, ale to bylo od tego.. wykasowalam natychmiast to badziwne konto od siebie. myslalam ze teraz Lenka chodzi na tej lince od szczurzyka :eviltong: Cinek daj swoje zdjecie to co na n-k :cool3::cool3::cool3: :razz: Lena na lince chodzi tylko nad jeziorem:loveu: Nie dam swojego zdjęcia:eviltong: (Ale jestem pewien, że jak Martynka wejdzie na dgm do mej galeryji to rzeknie:"On wam nie dał to ja Wam dam!":diabloti: Quote
Bewarka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/P1140112.jpg Zahipnotyzowane czy przyklejone do podłoża? :eviltong: Quote
Unbelievable Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 [quote name='infers']Lena na lince chodzi tylko nad jeziorem:loveu: Nie dam swojego zdjęcia:eviltong: (Ale jestem pewien, że jak Martynka wejdzie na dgm do mej galeryji to rzeknie:"On wam nie dał to ja Wam dam!":diabloti: a chcesz?:diabloti: i tak dam:diabloti::loveu: Quote
Kasia&Rika Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/P1140117.jpg jak ja ją lubię:loveu: śliczna. Quote
.Labradore. Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 [quote name='Tinka:)']a chcesz?:diabloti: i tak dam:diabloti::loveu: dawaj, dawaj :P aaa tak jeszcze link na konto by pasowało dać... :knuje::siara::siara::siara: Quote
infers Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 sama możesz poszukać mego kąta na n-k:evilbat: Quote
Recommended Posts