Bewarka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Bry, moge sie wtrącić? :lol: Ja w pdst miałam 2 lata niemca i chociaż nie był brany pod uwage na świadectwie to go nie lubiłam, ale teraz mi się przydaje, bo te zadania co nam daje nauczycielka to łatwizna, poza tym, że ściągać nie jest trudno a czytanie idzie mi całkiem całkiem :eviltong: Także spoko. Mizianko dla Lenkowej i pzdr. :) Quote
Unbelievable Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Iza. napisał(a): Taa szczególnie jak trzeba coś przeczytać :lol: mi się to nie miesza : P Quote
Russellka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Przeszłam sie przywitać :diabloti: Widze jezykowe rozmówki :lol: Ja tam lubie tylko angielski, mam ruski, ale... nie moge powiedzieć czy na prawde coś umiem :cool1: No pisać umiem, czytać w miare też, kilka prostych słówek i zdań ale na tym sie kończy :evil_lol: Martynko, uważaj no ty, bo jeszcze ludzie źle zrozumieją i Cię oskarżą :eviltong: Quote
infers Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Ja żadnego języka nie lubię:evil_lol: Dalsza część walki z mordoklejką:evilbat: Quote
Russellka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 cute :evil_lol: A co to za mordoklejka? :cool3: Quote
Kasia&Rika Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ja też nienawidzę języków ... a był angol, niemiec i łacina ...:roll: Super zdjęcia:D i też ciekawa jestem co to za mordoklejka:eviltong: Quote
Apbt_sól Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 ja powiem o kurczak mac jego zakichany kuper , bo widzieć zebrowy u labka to jak wygrac w totka :crazyeye::evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Kasia&Rika napisał(a):Ja też nienawidzę języków ... a był angol, niemiec i łacina ...:roll: Super zdjęcia:D i też ciekawa jestem co to za mordoklejka:eviltong: co ty, angielski jest super:loveu: szczególnie conditionale- 0, 1, 2, 3 i wszystkie możliwe ich kombinacje+ wishe :loveu: umiem to robić, i robię dobrze ale czemu co gdzie kiedy jest to nie mam pojęcia, i za to go uwielbiam- pełna improwizacja wskazana :evil_lol: Quote
infers Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Tinka:)']co ty, angielski jest super:loveu: szczególnie conditionale- 0, 1, 2, 3 i wszystkie możliwe ich kombinacje+ wishe :loveu: umiem to robić, i robię dobrze ale czemu co gdzie kiedy jest to nie mam pojęcia, i za to go uwielbiam- pełna improwizacja wskazana :evil_lol: umiesz bo zdolna dziewczyna jesteś :loveu:po mnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti: Co on robi w moim łóżeczku?!:placz: Quote
betty_labrador Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Co ta suka tam zżera? znecanie sie nad Gramem cdn :P czemu usunąłeś Cinek 1995 z nicku :eviltong: :mad: teraz bedziesz tylko interfejsem bez daty :evil_lol: Quote
kajkoowa Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Cudny pies, wymiziaj i wycałuj od cioci Kai:evil_lol: Wpadniemy jeszcze dziś:cool3::diabloti: Quote
cuciola Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 W koncu nadrobilam ogladanie Lenkowych zdjec! prosze ja ode mnie wymiziac :loveu: Quote
infers Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Becia zapamiętaj sobie to Gram jest tym złym, a Lena tym dobrym. Świnka walczy z tym złym i ratuje nasz świat przed zagładą:evilbat: A co do nicku, to bez tych cyferek czuje się bardziej sexy:evilbat::diabloti: apbt sól-Lena została nazwana przez weta "ewenementem":loveu::loveu: cuciola-witamy i zapraszamy:loveu: russelka ucz, ucz się radzeckiego:diabloti: ostatnie kęsy mordoklejki... i spanko:loveu: Quote
betty_labrador Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 rozumiem, ze sexy jest w modzie :P bycie sexy ze swinka Lenka :evil_lol: co to jest ta mordoklejka? miesne Toffi? :cool3: Quote
Apbt_sól Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Lena została nazwana przez weta "ewenementem ja sie nie dziwie , patrze i wzdycham , bo ludzie szczetnie "ukrywaja" muskulature u psow, tłumaczac to masa :evil_lol: gratuluje wyglada bosko ;] mieszka w domu wiec tłuszcz jej nie potrzebny a tak mozna oczy nacieszyc';] Quote
Russellka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Angielski mi wystarczy, przynajmniej jest fajny :siara::loveu: A ty dalej ukrywasz w sekrecie co to za mordoklejka :eviltong: Quote
betty_labrador Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Russellka napisał(a):Angielski mi wystarczy, przynajmniej jest fajny :siara::loveu: A ty dalej ukrywasz w sekrecie co to za mordoklejka :eviltong: to pewnie cos wstydliwego :diabloti: cos z miejsca gdzie krol chodzi.. :P :evil_lol::loveu: Quote
infers Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 Mordoklejka to specjalność mojego zoologa:cool3:. jutro postaram się obcykać świnkę, aniżeli chcecie:evil_lol: Quote
Iza. Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/P1130963.jpg ojejciu :loveu: Tak patrzyłam na Twój nick, patrzyłam i nie mogłam dojść czego brakuje, ale już wiem :evil_lol::lol: Quote
infers Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 [quote name='Iza.']http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/P1130963.jpg ojejciu :loveu: Tak patrzyłam na Twój nick, patrzyłam i nie mogłam dojść czego brakuje, ale już wiem :evil_lol::lol: :roflt: Paczajcie co przyszedło:multi: Quote
Unbelievable Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 I nie ma już miejsca dla cinusia w samochodzie... :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 jakie aksamity dla królowej :eviltong::lol: a dla Cinka przerażająca pustka w bagażniku :evil_lol: Quote
Recommended Posts