Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bry, moge sie wtrącić? :lol: Ja w pdst miałam 2 lata niemca i chociaż nie był brany pod uwage na świadectwie to go nie lubiłam, ale teraz mi się przydaje, bo te zadania co nam daje nauczycielka to łatwizna, poza tym, że ściągać nie jest trudno a czytanie idzie mi całkiem całkiem :eviltong: Także spoko.
Mizianko dla Lenkowej i pzdr. :)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeszłam sie przywitać :diabloti: Widze jezykowe rozmówki :lol: Ja tam lubie tylko angielski, mam ruski, ale... nie moge powiedzieć czy na prawde coś umiem :cool1: No pisać umiem, czytać w miare też, kilka prostych słówek i zdań ale na tym sie kończy :evil_lol:
Martynko, uważaj no ty, bo jeszcze ludzie źle zrozumieją i Cię oskarżą :eviltong:

Posted

Kasia&Rika napisał(a):
Ja też nienawidzę języków ... a był angol, niemiec i łacina ...:roll:

Super zdjęcia:D i też ciekawa jestem co to za mordoklejka:eviltong:

co ty, angielski jest super:loveu: szczególnie conditionale- 0, 1, 2, 3 i wszystkie możliwe ich kombinacje+ wishe :loveu: umiem to robić, i robię dobrze ale czemu co gdzie kiedy jest to nie mam pojęcia, i za to go uwielbiam- pełna improwizacja wskazana :evil_lol:

Posted

[quote name='Tinka:)']co ty, angielski jest super:loveu: szczególnie conditionale- 0, 1, 2, 3 i wszystkie możliwe ich kombinacje+ wishe :loveu: umiem to robić, i robię dobrze ale czemu co gdzie kiedy jest to nie mam pojęcia, i za to go uwielbiam- pełna improwizacja wskazana :evil_lol:

umiesz bo zdolna dziewczyna jesteś :loveu:po mnie:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::diabloti:

Co on robi w moim łóżeczku?!:placz:

Posted

Becia zapamiętaj sobie to Gram jest tym złym, a Lena tym dobrym.
Świnka walczy z tym złym i ratuje nasz świat przed zagładą:evilbat:

A co do nicku, to bez tych cyferek czuje się bardziej sexy:evilbat::diabloti:

apbt sól-Lena została nazwana przez weta "ewenementem":loveu::loveu:
cuciola-witamy i zapraszamy:loveu:
russelka ucz, ucz się radzeckiego:diabloti:

ostatnie kęsy mordoklejki...

i spanko:loveu:

Posted

Lena została nazwana przez weta "ewenementem

ja sie nie dziwie , patrze i wzdycham , bo ludzie szczetnie "ukrywaja" muskulature u psow, tłumaczac to masa :evil_lol:

gratuluje wyglada bosko ;]

mieszka w domu wiec tłuszcz jej nie potrzebny a tak mozna oczy nacieszyc';]

Posted

Russellka napisał(a):
Angielski mi wystarczy, przynajmniej jest fajny :siara::loveu: A ty dalej ukrywasz w sekrecie co to za mordoklejka :eviltong:

to pewnie cos wstydliwego :diabloti: cos z miejsca gdzie krol chodzi.. :P :evil_lol::loveu: