Apbt_sól Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 jaka kształtna dziwczynka :loveu: U mnie śniegu juz nie ma :shake: Quote
infers Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 U mnie też nie, te zdjęcia robione 2 tygodnie temu;) Quote
NightQueen Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 a skąd u was snieg? :crazyeye::crazyeye: u mnie ni ma nic :loveu: Quote
infers Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Ale tu cicho się zrobiło:placz::diabloti: Quote
Kasia&Rika Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 cicho bo cicho ale zdjęcia super:cool3: wymiziaj Lenkę! Quote
Bewarka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 OMG :splat: Przecież ja jeszcze nie wstawiłam śniegowych fot tegorocznych... http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/P1130061.jpg :loveu: Quote
betty_labrador Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 slodka Bestia :diabloti::loveu::loveu: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 buahaha palec sprawiedliwości :evil_lol: a klikać powinieneś jak szczeka, a nie jak już przestała : P i jak się położyła, dopiero jak będzie na maxa umieć możesz wydłużać czas przed smakołykiem. no i jestem pod wrażeniem, ona ma prawie mięśnie : O :diabloti: Quote
infers Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Tinka:) napisał(a):buahaha palec sprawiedliwości :evil_lol: a klikać powinieneś jak szczeka, a nie jak już przestała : P i jak się położyła, dopiero jak będzie na maxa umieć możesz wydłużać czas przed smakołykiem. no i jestem pod wrażeniem, ona ma prawie mięśnie : O :diabloti: Dźwięk jest opóźniony:cool1: Ano ma mięśnie:loveu: Martyna powiedziała coś pozytywnego o Lenie :mdleje::diabloti: Quote
infers Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 A tu jeszcze widać, że "ma żebra":diabloti: Quote
Rahl Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 po sporej nieobecności - witam się :):) Filmik widziałam, żebrzaste fotki też :evil_lol:. Ale w porównaniu do mojej kotki 5 miesięcy temu to Lena nie ma takich widocznych żeber. :):) Quote
Kasia&Rika Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 zgrabna dziewczynka:D nie to co moja:roll: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 ja nie widzę żeber :evil_lol: za to Grami jest grubas :cool1: Quote
infers Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Tinka:) napisał(a):ja nie widzę żeber :evil_lol: za to Grami jest grubas :cool1: Som, można poczuć:diabloti: Gramuś Grubasek faktycznie jest, tyle, że ona ma nadwage,1-2kg. Lena w marcu miała nadwage z 8kg. Widziałem jorka,u rushofej paniusi jak po rynku spacerowała wydaje mi się, że 10kg on ważył tak gruby ten pies, że masakra:shake: Oczywiście był niesiony na rękach,bo jeszcze spalił by za dużo kalorii:diabloti: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 infers1995 napisał(a):Som, można poczuć:diabloti: Gramuś Grubasek faktycznie jest, tyle, że ona ma nadwage,1-2kg. Lena w marcu miała nadwage z 8kg. Widziałem jorka,u rushofej paniusi jak po rynku spacerowała wydaje mi się, że 10kg on ważył tak gruby ten pies, że masakra:shake: Oczywiście był niesiony na rękach,bo jeszcze spalił by za dużo kalorii:diabloti: on waży 9kg:cool3::diabloti: ja wczoraj będąc w arkadii zobaczyłam jakąś facetkę z czterema szczeniakami na klanach... podeszłam, pogłaskałam... raz, drugi, babka: niech pani nie głaszcze bo to je stresuje! tak, pomyślałam, a to że je do centrum handlowego zabierasz nie jest stresujące :cool1: zostawiłam, pytam ile one mają: 2 miesiące... a może pani któregoś chce? mogę sprzedać. Nie dziękuję, mam już psa... A co to te brązowe i białe w łatki(dwa były grzywacze bez sierści, przypuszczałam że te drugie to z sierścią)? to są chihuahua. Też mogę sprzedać. pytam: są rasowe? patrzy ma mnie z wyrzutem... oczywiście że są :cool1: mówię, że śliczny jest ten biały grzywek. Ona: ja pani sprzedam! poszłam... no kuźwa co za odpowiedzialność sprzedawać psa w centrum handlowym...:angryy: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 infers1995 napisał(a):Razowy tzn. z rodowodem? nie wiem, trochę głupio pytanie zadałam :diabloti: Quote
infers Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Po pseudohodowlach czegoś takiego bym się spodziewał, ale od prawdziwej hodowli to skandal:shake: Quote
Unbelievable Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Russellka napisał(a):Gram za gruby? :crazyeye: Jak go widziałam na wystawie to mu żeberka wystawały sadystko :diabloti::loveu: a tak serio :lol: każdy pies czasem musi coś zrzucić to nieuniknione :lol::evil_lol::loveu: ale teraz go nie widziałaś :diabloti: ledwo mu widać te żebra :shake::-(:diabloti: Quote
Russellka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Gram za gruby? :crazyeye: Jak go widziałam na wystawie to mu żeberka wystawały sadystko :diabloti::loveu: a tak serio :lol: każdy pies czasem musi coś zrzucić to nieuniknione :lol::evil_lol::loveu: Quote
infers Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Teraz na serio, jest utuczony:shake::loveu: Quote
Recommended Posts