Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

buahaha palec sprawiedliwości :evil_lol:
a klikać powinieneś jak szczeka, a nie jak już przestała : P i jak się położyła, dopiero jak będzie na maxa umieć możesz wydłużać czas przed smakołykiem.
no i jestem pod wrażeniem, ona ma prawie mięśnie : O :diabloti:

Posted

Tinka:) napisał(a):
buahaha palec sprawiedliwości :evil_lol:
a klikać powinieneś jak szczeka, a nie jak już przestała : P i jak się położyła, dopiero jak będzie na maxa umieć możesz wydłużać czas przed smakołykiem.
no i jestem pod wrażeniem, ona ma prawie mięśnie : O :diabloti:

Dźwięk jest opóźniony:cool1:
Ano ma mięśnie:loveu:
Martyna powiedziała coś pozytywnego o Lenie :mdleje::diabloti:

Posted

po sporej nieobecności - witam się :):)
Filmik widziałam, żebrzaste fotki też :evil_lol:.
Ale w porównaniu do mojej kotki 5 miesięcy temu to Lena nie ma takich widocznych żeber. :):)

Posted

Tinka:) napisał(a):
ja nie widzę żeber :evil_lol:
za to Grami jest grubas :cool1:

Som, można poczuć:diabloti:
Gramuś Grubasek faktycznie jest, tyle, że ona ma nadwage,1-2kg.
Lena w marcu miała nadwage z 8kg.

Widziałem jorka,u rushofej paniusi jak po rynku spacerowała wydaje mi się, że 10kg on ważył tak gruby ten pies, że masakra:shake:
Oczywiście był niesiony na rękach,bo jeszcze spalił by za dużo kalorii:diabloti:

Posted

infers1995 napisał(a):
Som, można poczuć:diabloti:
Gramuś Grubasek faktycznie jest, tyle, że ona ma nadwage,1-2kg.
Lena w marcu miała nadwage z 8kg.

Widziałem jorka,u rushofej paniusi jak po rynku spacerowała wydaje mi się, że 10kg on ważył tak gruby ten pies, że masakra:shake:
Oczywiście był niesiony na rękach,bo jeszcze spalił by za dużo kalorii:diabloti:

on waży 9kg:cool3::diabloti:

ja wczoraj będąc w arkadii zobaczyłam jakąś facetkę z czterema szczeniakami na klanach... podeszłam, pogłaskałam... raz, drugi, babka: niech pani nie głaszcze bo to je stresuje! tak, pomyślałam, a to że je do centrum handlowego zabierasz nie jest stresujące :cool1: zostawiłam, pytam ile one mają: 2 miesiące... a może pani któregoś chce? mogę sprzedać. Nie dziękuję, mam już psa... A co to te brązowe i białe w łatki(dwa były grzywacze bez sierści, przypuszczałam że te drugie to z sierścią)? to są chihuahua. Też mogę sprzedać. pytam: są rasowe? patrzy ma mnie z wyrzutem... oczywiście że są :cool1: mówię, że śliczny jest ten biały grzywek. Ona: ja pani sprzedam! poszłam... no kuźwa co za odpowiedzialność sprzedawać psa w centrum handlowym...:angryy:

Posted

Russellka napisał(a):
Gram za gruby? :crazyeye: Jak go widziałam na wystawie to mu żeberka wystawały sadystko :diabloti::loveu: a tak serio :lol: każdy pies czasem musi coś zrzucić to nieuniknione :lol::evil_lol::loveu:

ale teraz go nie widziałaś :diabloti: ledwo mu widać te żebra :shake::-(:diabloti:

Posted

Gram za gruby? :crazyeye: Jak go widziałam na wystawie to mu żeberka wystawały sadystko :diabloti::loveu: a tak serio :lol: każdy pies czasem musi coś zrzucić to nieuniknione :lol::evil_lol::loveu: