infers Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='betty_labrador']wazne ze sie sluchala a nie jak niektore jacki :siara: http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/nowy/P1100007.jpg cos TY jej zorbil, zbiles kwiatkiem? :placz: http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/new/P1100109.jpg ale zajebkowy tunel :D a slalom ona przechodzi jakby chciala a nie mogla ;> Tunel był wtedy połamany:eviltong: A teraz już naplawiłem i się nie śmiej:placz::placz::placz::diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Tinka:) napisał(a):spadówa:diabloti: prawda w oczki kole? :diabloti: infers1995 napisał(a):Tunel był wtedy połamany:eviltong: A teraz już naplawiłem i się nie śmiej:placz::placz::placz::diabloti: hihihi no zawsze to cos jak nic :P :razz: pan złota rączka naplawił? :diabloti: a ona zawsze ten slalom wolno przechodzi? Quote
Unbelievable Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 betty_labrador napisał(a):prawda w oczki kole? :diabloti: przyjdź i go napraw to pogadamy:cool1: Quote
infers Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 betty_labrador napisał(a):prawda w oczki kole? :diabloti: hihihi no zawsze to cos jak nic :P :razz: pan złota rączka naplawił? :diabloti: a ona zawsze ten slalom wolno przechodzi? Nie śmiej się z mojej siostry i z nie wychowanego psa:diabloti::evil_lol: Tak ja naplawilem:eviltong: Ano zawsze jakoś tak wolno, nie wiem jak zrobić żeby troszkie przyśpieszyła:roll: Quote
Unbelievable Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 infers1995 napisał(a):Nie śmiej się z mojej siostry i z nie wychowanego psa:diabloti::evil_lol: phi:cool1: kto to mówi:cool1: mój pies nie zabiera kiełbas i kanapek:diabloti: Quote
betty_labrador Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Tinka:) napisał(a):przyjdź i go napraw to pogadamy:cool1: dobla Malitnko :calus: infers1995 napisał(a):Nie śmiej się z mojej siostry i z nie wychowanego psa:diabloti::evil_lol: Tak ja naplawilem:eviltong: Ano zawsze jakoś tak wolno, nie wiem jak zrobić żeby troszkie przyśpieszyła:roll: nie smieje , sobie zartuje tylko :) sama mam suke daleko od ideału :P fajnie ze naplawiles :multi: hmm Tosia tez starsznie wolno chodzila przez slalom. Pomogla dopiero nauka od malych krowko. Wzielam dwie tyczki doslownie, i nauczyla sie przeskakiwac przez nie za smakolykiem. Najpierw wolno oczywiscie bylo, pozniej coraz szybciej, na pilke tez pozniej cwiczylam ze im szybciej przeleci dwie to szybciej poleci za pilka. W dalszej kolejnosci dostawialam 3 tyczkę, jak kazde dostawienie bylo szybkie pojawiala sie kolejna, a przy ktorejs juz nie robilo roznicy ile jest tyczek- teraz to nawet 60 przebiegnie bez zawahania i raz na zawodach 60 tyczkowych byla na 4 miejscu :D Quote
Sweet Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Boskie tez zdjecia na polu:D:D http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/bla/P1100160.jpg cudnie:loveu: fajna pore dnia wybrałes na zdjecia:):) co u was?:D Quote
infers Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Tinka:) napisał(a):phi:cool1: kto to mówi:cool1: mój pies nie zabiera kiełbas i kanapek:diabloti: Kanapka sama spadłą, a kiełbasza to był przypadek:eviltong::diabloti: Lena przynajmniej do nogi przychodzi, nawet jak coś poczuje tyle, że wtedy muszę strasznie mordęę wydrzeć:evil_lol::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 slicne zdjecia :loveu: a te z telefonu tez choc gorszej jakosci :P ale Lena jak zwykle cudowna :razz: i co? bedziesz ja przyspieszal na slalomie? branoc pa :) Quote
infers Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 betty_labrador napisał(a):slicne zdjecia :loveu: a te z telefonu tez choc gorszej jakosci :P ale Lena jak zwykle cudowna :razz: i co? bedziesz ja przyspieszal na slalomie? branoc pa :) Spróbuję dzisiaj tej twojej metody z dostawianiem tyczek:razz: Quote
Basia i Barni Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 http://i302.photobucket.com/albums/nn82/infers/bla/P1100155.jpg lenka jest przesliczna :razz: Quote
ewka i haker Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 piekne portrety ogolnie te na polu super Quote
betty_labrador Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 infers1995 napisał(a):Spróbuję dzisiaj tej twojej metody z dostawianiem tyczek:razz: to napisz jak Ci poszlo :) oczywiscie nie zrobisz wszystkich dostawien w jeden dzien ;) ps to nie moja metoda :) Quote
infers Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 betty_labrador napisał(a):to napisz jak Ci poszlo :) oczywiscie nie zrobisz wszystkich dostawien w jeden dzien ;) ps to nie moja metoda :) Dzisiaj nic z tego deszcz pada:placz::placz::evil_lol: Quote
betty_labrador Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 łe :P jeszcze cale zycie przed Lena :D Quote
infers Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 betty_labrador napisał(a):łe :P jeszcze cale zycie przed Lena :D Co to za życie z takim panem jak ja:evil_lol::diabloti: Quote
Sweet Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Ja sie żegnam bo wyjeżdżam na zlot Dogomaniaków:) Wracam 10 sierpnia:) tęsknie:( Quote
lafuma-82 Posted August 4, 2008 Posted August 4, 2008 Uwielbiam takie zdjęcia robione w polu, jeszcze jak słoneczko zachodzi to już w ogóle bajka. Śliczna mordka w avatarku:loveu: Quote
Recommended Posts