Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']Witamy :hand: .
Beda jakies fokti dzis .?[/QUOTE]
[I][COLOR=RoyalBlue]Kobito czego Ty od niego oczekujesz:evil_lol: Foty wczoraj były (i to jakie!) i daj naładować się bateriom :eviltong:[/COLOR][/I]

Posted

[quote name='Akadna'][I][COLOR=royalblue]Kobito czego Ty od niego oczekujesz:evil_lol: Foty wczoraj były (i to jakie!) i daj naładować się bateriom :eviltong:[/COLOR][/I][/quote]
No cioo :oops: .. Ja prose o fociaki .. Ale jak ni ma to poczekam do jutra :) .

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']No cioo :oops: .. Ja prose o fociaki .. Ale jak ni ma to poczekam do jutra :) .[/QUOTE]
[I][COLOR=RoyalBlue]Nio nicioooo :oops: Tio ploś ploś mosie uplakaś :lol:

:roflt:[/COLOR][/I]

Posted

[quote name='Tinka:)']on jest zafascynowany ps2 którą ma zamiar kupić... eh, faceci:roll::evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=RoyalBlue][I]To niech sobie [/I][/COLOR][COLOR=Magenta][B]TAKIE [/B][/COLOR][COLOR=RoyalBlue][I]sprawi :evil_lol:
[img]http://regmedia.co.uk/2006/08/21/sony_pink_ps2_bg.jpg[/img]
[/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Tinka:)']on jest zafascynowany ps2 którą ma zamiar kupić... eh, faceci:roll::evil_lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: .
No halo "facecie" odezwij sie My tu chcemy fotki a nie.!
A wpadniesz do nas :cool3: .?

Posted

[quote name='Akadna'][COLOR=royalblue][I]To niech sobie [/I][/COLOR][COLOR=magenta][B]TAKIE [/B][/COLOR][COLOR=royalblue][I]sprawi :evil_lol:[/I][/COLOR]
[I][COLOR=royalblue][IMG]http://regmedia.co.uk/2006/08/21/sony_pink_ps2_bg.jpg[/IMG][/COLOR][/I]
[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[COLOR=RoyalBlue][I]Szkoda.... na allegro tyż nie ma różowego? :diabloti: Jak nie to przemalować plakatówkami też można :lol:

Cii.... przyjdzie [/I][B]In. [/B][I]będzie zły... ;)[/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Tinka:)']bez smyczy chodzi :evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[COLOR=RoyalBlue][I]No proszę wyższa szkoła jazdy już :) Gratulacje :) Jak to osiągnęłaś? Klikerem go szkoliłaś czy coś? :evil_lol:[/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Akadna'][COLOR=RoyalBlue][I]No proszę wyższa szkoła jazdy już :) Gratulacje :) Jak to osiągnęłaś? Klikerem go szkoliłaś czy coś? :evil_lol:[/I][/COLOR][/quote]

wystarczy ze mu coś powiem, nawet smakołyka nie trzeba :evil_lol:

Posted

[quote name='Martynia&Pusio']Witamy :hand: .
Beda jakies fokti dzis .?[/quote]

Nie, nie mam nowych:roll:

[quote name='Akadna'][I][COLOR=RoyalBlue]Kobito czego Ty od niego oczekujesz:evil_lol: Foty wczoraj były (i to jakie!) i daj naładować się bateriom [/COLOR][/I][/quote]

No właśnie chociaż jedna mądrze gada!:evil_lol:

[quote name='Martynia&Pusio']No cioo .. Ja prose o fociaki .. Ale jak ni ma to poczekam do jutra :) .[/quote]

Jutro będą!

[quote name='Martynia&Pusio']No to Prose Prose .. A tu on sie nie odzywa .[/quote]

Odzywam się!

[quote name='Tinka:)']on jest zafascynowany ps2 którą ma zamiar kupić... eh, faceci[/quote]

Żeby se kupić to trzeba jeszcze przekonać starych!

[quote name='Akadna'][COLOR=RoyalBlue][I]To niech sobie [/I][/COLOR][COLOR=Magenta][B]TAKIE [/B][/COLOR][COLOR=RoyalBlue][I]sprawi
[IMG]http://regmedia.co.uk/2006/08/21/sony_pink_ps2_bg.jpg[/IMG]
[/I][/COLOR][/quote]

Bardzo mi się podoba:diabloti:teN róż taki twarzowy!
[quote name='Martynia&Pusio'] .
No halo "facecie" odezwij sie My tu chcemy fotki a nie.!
A wpadniesz do nas .?[/quote]

Fotki jutro!
Wpadnę też jutro!

[quote name='Tinka:)']Już mu proponowałam ale nie ma w Polsce...[/quote]

Jest tylko trzeba się postarać

[quote name='Akadna'][COLOR=RoyalBlue][I]Szkoda.... na allegro tyż nie ma różowego? :diabloti: Jak nie to przemalować plakatówkami też można

Cii.... przyjdzie [/I][B]In. [/B][I]będzie zły... ;)[/I][/COLOR][/quote]

Gdzież bym śmiał być zły:diabloti:;)

[quote name='Tinka:)']Na mnie zły nie będzie:roll: :evil_lol:[/quote]

Na Ciebie w życiu:roll: Kochana siostruniu!:diabloti:

[quote name='Akadna'][I][COLOR=RoyalBlue]Tylko o sobie myślisz, nie? :obrazic: :evil_lol:[/COLOR][/I][/quote]

Tia, taka ona jest!

[quote name='Tinka:)']mnie to on słucha xD[/quote]

Strasznie!

[quote name='Akadna'][COLOR=RoyalBlue][I]A ciągnie cię na smyczy? :cool3:[/I][/COLOR][/quote]

..i to jak!:diabloti:

[quote name='Tinka:)']bez smyczy chodzi :evil_lol:[/quote]

Oo to jakaś nowość!

[quote name='Martynia&Pusio']Fajnie sobie tu gadacie mozna sie posmiac :evil_lol: . Mowisz ze na mnie ma byc zly .?[/quote]

Tia, mój wątek jest do wygrzewania się w blasku Lenki, a nie do takich ploteczek!:diabloti:

[quote name='Akadna'][COLOR=RoyalBlue][I]No proszę wyższa szkoła jazdy już :) Gratulacje :) Jak to osiągnęłaś? Klikerem go szkoliłaś czy coś? :evil_lol:[/I][/COLOR][/quote]

Tia...Wyższa szkoła...

[quote name='Akadna'][I][COLOR=RoyalBlue]Martyna&Pusio spokojnie ja tu zaraz klikerem go oczaruje :evil_lol:[/COLOR][/I][/quote]

Kliker!

[quote name='Tinka:)']wystarczy ze mu coś powiem, nawet smakołyka nie trzeba :evil_lol:[/quote]

Tak Martyno jesteś taka genialna że wszyscy są tobie posłuszni!:evil_lol: