Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja to jeżdżę tylko jak jest we Wrocławiu, a może w tym roku jeszcze gdzieś pojadę, ale nie wiem, w grę wchodzą jednak tylko międzynarodówki ;)

Posted

Izabela124. napisał(a):
A gdziv to?:cool3:

Trochę w bok od Warszawy :P

Dzaga napisał(a):
Ja to jeżdżę tylko jak jest we Wrocławiu, a może w tym roku jeszcze gdzieś pojadę, ale nie wiem, w grę wchodzą jednak tylko międzynarodówki ;)

czemu? : |

Posted

ewka i haker napisał(a):
wpadlismy sie przywitac

Siemka:lol:

Lena odrabia prace domową:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tu już jej się nie chciało!:shake::evil_lol:

Posted

ewka i haker napisał(a):
ale pilny uczen:evil_lol:
chodzisz z nia gdzies na szkolenie??

Wemnie się wdała:diabloti::razz:
Nie chodzę z nią na żadne szkolenie.

Posted

Trafilam do galerii Lenki przypadkiem. Weszlam i padlam, bo mam identyczna sunie:crazyeye:! To niesamowite, bo nie dosc, ze z wygladu taka sama, to jeszcze tak samo szalona i skoczna. Moja Ivka tez nie ma rodowodu. Adoptowalismy ja rok temu. Jezeli wlasciciel Leny pozwoli, to wstawie zdjecie, zeby tez mogl porownac. To naprawde niesamowite...;)

Posted

ruda79 napisał(a):
Trafilam do galerii Lenki przypadkiem. Weszlam i padlam, bo mam identyczna sunie:crazyeye:! To niesamowite, bo nie dosc, ze z wygladu taka sama, to jeszcze tak samo szalona i skoczna. Moja Ivka tez nie ma rodowodu. Adoptowalismy ja rok temu. Jezeli wlasciciel Leny pozwoli, to wstawie zdjecie, zeby tez mogl porownac. To naprawde niesamowite...;)

Pewnie że pozwalam!

Posted

Cudna ta Twoja sunia, bede tu teraz czestym gosciem:multi: Za pozwoleniem wklejam zdjecia mojej suni, mam nadzieje, ze chociaz troszke oddadza to podobienstwo

Posted

Tinka:) napisał(a):
Bo Lena to klon mieszanki słonicy i labradora :mad::mad:

A twój to mix parsona i jrt. Bo ma 35 cm a tyle to mają parsony:diabloti:A powinien do 30:angryy::diabloti::evil_lol:

Posted

infers1995 napisał(a):
A twój to mix parsona i jrt. Bo ma 35 cm a tyle to mają parsony:diabloti:A powinien do 30:angryy::diabloti::evil_lol:

Jeszcze babcia Grama była Jack Parson Russell Terrierem(jak się urodziła), rasa została rozdzielona dopiero po 2000 roku więc nie jest jeszcze wyrównana. Dlatego po dwóch JRT rodzą się JRT w typie PRT czyli moje Grami. Kapewu? :evil_lol::evil_lol: masz jeszcze coś do dodania? : P

Posted

Tinka:) napisał(a):
Jeszcze babcia Grama była Jack Parson Russell Terrierem(jak się urodziła), rasa została rozdzielona dopiero po 2000 roku więc nie jest jeszcze wyrównana. Dlatego po dwóch JRT rodzą się JRT w typie PRT czyli moje Grami. Kapewu? :evil_lol::evil_lol: masz jeszcze coś do dodania? : P

Czyli Grami nie jest JRT czystej krwi!:diabloti: