Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='infers1995']Dzaga czy ty nie umiesz odróżnić chłopców od dziewczynek?:diabloti:
INFERS1995 to chyba rodzaj męski?:mad:
Zanim co napiszesz to pomyśl, żeby przypadkiem kogoś nie urazić!:mad::diabloti:

:oops: :oops: :oops:

:shake:?

praszam.

:oops: :oops: :oops:

Buu. :placz: Jaki Ty niedobry jesteś. Moje marzenia niszczysz! :shake: A tak mi się marzył pies zaczepno-obronny, bo nasz Paczysław-Paczosław :loveu: to raczej boi dupek. :evil_lol:

Posted

Tinka:) napisał(a):
Ale jak lena wylizywała swoją miskę a Gram dostał juz jeść to jej pomagał : P

Bardzo mi się podobało jak Lena jadła i Grami wsadzał pyszczek do jej michy, Lena jednym ruchem odrzuciła biedaka na 2m.:shake::loveu::diabloti:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
alez ona fajna...mam nadzieje ze moja tez taka urosnie kiedys...
a zeby lepiej sie jej roslo kupilam wieeeeeelka miske:)

A co do misek jak z apetytem u twojej? U Leny zawsze dopisuje! 24h/7:evil_lol: Ona jest o każdej porze dnia i nocy rzucić się na jedzenie!;):diabloti:

Posted

infers1995 napisał(a):
A co do misek jak z apetytem u twojej? U Leny zawsze dopisuje! 24h/7:evil_lol: Ona jest o każdej porze dnia i nocy rzucić się na jedzenie!;):diabloti:

I jak powszechnie wiadomo Grami osobiście na tym ucierpiał- jak nie zdążył zjeść swojej porcji chodził głodny bo Lena mu wyżerała :evil_lol:

Posted

I jak powszechnie wiadomo Grami osobiście na tym ucierpiał- jak nie zdążył zjeść swojej porcji chodził głodny bo Lena mu wyżerała :evil_lol:

Było jeść kiedy Lenke trzymałem. A jak nie chciał to co zrobić?:evil_lol:

Posted

infers1995 napisał(a):

Abi ma tak samo:diabloti:

haha moj Tim (wyzel) ma tak samo:diabloti:
infers1995 napisał(a):
Było jeść kiedy Lenke trzymałem. A jak nie chciał to co zrobić?:evil_lol:

ja nikogo nie trzymam...pozwolilam Timowi przetelepac Abi jak pare razy wlazla mu do miski i teraz jak skonczy pierwsza to czeka grzecznie pokoronie obok Tima az ten skonczy i pozwoli jej miske wylizac:)
tylko, ze Abi jest mniejsza on Tima...z Gramim to by nie wyszlo:evil_lol: