Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agata Hanel']Umówiłam się z tą pania na środę. Rzeczywiście, ton jej głosu rokuje nadzieje na dobry dom.
To trzymam jeszcze mocniej - boshee, żeby się udało :thumbs::thumbs:

Posted

Agata Hanel napisał(a):
Umówiłam się z tą pania na środę. Rzeczywiście, ton jej głosu rokuje nadzieje na dobry dom.

Może będzie dobrze, ale uświadom jej proszę, że to może, nie musi być trudna adopcja. Prawdopodobnie trzeba będzie dożo serca, pracy i uporu włożyć w ułożenie benia.

Posted

ja tez trzymam kciuki :bigok::bigok::bigok:

z ta adopcja, to jak napisal ktos wyzej, moze tak byc ale nie musi, moze jak benek poczuje sie biezpieczny "u siebie" moze sie okazac wspanialym spokojnym psiakiem - chce w to wierzyc :p

Posted

Agata Hanel napisał(a):
Według mnie na jej korzyść działa też fakt że nie jest to osoba miejscowa. Mieszka tam od kilku miesięcy. W czwartek dam znać jak wyszła inspekcja.

Agato, dziękujemy :loveu: i czekamy na odzew.

Posted

Dobre wieści!!! Nie mam żadnych przeciwskazań co do tego domu i jej pani. Pani doswiadczona w psach, zawsze miała zwierzęta z odzysku, w tym rottweilera po pogryzieniu dziecka. Sama jest bardzo rozsądną osobą w dojrzałym wieku z zamiłowaniem do wszelakich stworów. Benio miałby na początek kojec i budę, żeby się mógł przyzwyczaić, a potem wszystko zalezy od niego samego i jego układów z resztą psów. Można psiakowi szepnąć do ucha że czeka na niego domek:loveu:

Posted

Agata Hanel napisał(a):
Dobre wieści!!! Nie mam żadnych przeciwskazań co do tego domu i jej pani. Pani doswiadczona w psach, zawsze miała zwierzęta z odzysku, w tym rottweilera po pogryzieniu dziecka. Sama jest bardzo rozsądną osobą w dojrzałym wieku z zamiłowaniem do wszelakich stworów. Benio miałby na początek kojec i budę, żeby się mógł przyzwyczaić, a potem wszystko zalezy od niego samego i jego układów z resztą psów. Można psiakowi szepnąć do ucha że czeka na niego domek:loveu:

Cudowne wieści :multi:. Teraz tylko transport dla biedaka trzeba zorganizować. Pani mówiła, że do Poznania może podjechać, więc szukamy transportu z Tomaszowa do Poznania!!!

Może by zmienić tytuł i wpisać, że szukamy transportu?

Agatko, dziękuję za sprawdzenie domku. :loveu:

Posted

Agata Hanel napisał(a):
Trochę wczoraj nabłądziłam do tej miejscowości, ale opłaciło się. Niech Beniowi się poszczęści!

Tylko tego dla niego pragnę... on już tyle wycierpiał... należy mu się dobry dom na starość. :lol:

Posted

bardzo bardzo dzieki za te inf cudowne informacje

kasa na transport potrzeban kto nam pomoze

moze trzeba kliknac do Medara o pomoc za zawrot kasy .....juz klikamczekamy na odp

moznaby jeszcze na watek transportowy

nawet nie wiecie jak ja sie ciesze zeby beniowi sie udało on taki smutniutki