ANETTTA Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 w lodzi blakajacy bernardyn .......u milosniczki znalazł schronienie .....szukamy domku ..gdyby ktos cos wiedzial plis inf watek na molosach http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?p=473281&posted=1#post473281 oto jego allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=315719482 Quote
Agata Hanel Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Umówiłam się z tą pania na środę. Rzeczywiście, ton jej głosu rokuje nadzieje na dobry dom. Quote
Ziutka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='Agata Hanel']Umówiłam się z tą pania na środę. Rzeczywiście, ton jej głosu rokuje nadzieje na dobry dom. To trzymam jeszcze mocniej - boshee, żeby się udało :thumbs::thumbs: Quote
ocelot Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Agata Hanel napisał(a):Umówiłam się z tą pania na środę. Rzeczywiście, ton jej głosu rokuje nadzieje na dobry dom. Może będzie dobrze, ale uświadom jej proszę, że to może, nie musi być trudna adopcja. Prawdopodobnie trzeba będzie dożo serca, pracy i uporu włożyć w ułożenie benia. Quote
GameBoy Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 ja tez trzymam kciuki :bigok::bigok::bigok: z ta adopcja, to jak napisal ktos wyzej, moze tak byc ale nie musi, moze jak benek poczuje sie biezpieczny "u siebie" moze sie okazac wspanialym spokojnym psiakiem - chce w to wierzyc :p Quote
Agata Hanel Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Według mnie na jej korzyść działa też fakt że nie jest to osoba miejscowa. Mieszka tam od kilku miesięcy. W czwartek dam znać jak wyszła inspekcja. Quote
GrubbaRybba Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Agata Hanel napisał(a):Według mnie na jej korzyść działa też fakt że nie jest to osoba miejscowa. Mieszka tam od kilku miesięcy. W czwartek dam znać jak wyszła inspekcja. Agato, dziękujemy :loveu: i czekamy na odzew. Quote
ANETTTA Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 w czwartek cała wiecznosc ..............nic nic czekamy dzieki bardzo ..:-(ja tak bardzo pragne tego domku Quote
GameBoy Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 aneta nie dramatyzuj - to raptem dwa dni, bedzie ok, trzymamy kciuki :p Quote
ANETTTA Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 w razie czego ..................................proponujcei pani inego benia mam w wielkopolsce w lodzi kolejnego ..znajade piekne Quote
Ziutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ocelot napisał(a):Musi być dobrze, dziś wizyta Hmm...dzisiaj czy jutro ?? Agata pisała coś o czwartku :roll: Quote
Ziutka Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 ocelot napisał(a):W srodę wizyta, w czwartek relacja Aha....to już wszystko rozumiem :lol: Nadal trzymam mocno :thumbs: Quote
GameBoy Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 trzeba wierzyc, ze bedzie ok nie ma co dygac na zapas :eviltong: Quote
Agata Hanel Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Dobre wieści!!! Nie mam żadnych przeciwskazań co do tego domu i jej pani. Pani doswiadczona w psach, zawsze miała zwierzęta z odzysku, w tym rottweilera po pogryzieniu dziecka. Sama jest bardzo rozsądną osobą w dojrzałym wieku z zamiłowaniem do wszelakich stworów. Benio miałby na początek kojec i budę, żeby się mógł przyzwyczaić, a potem wszystko zalezy od niego samego i jego układów z resztą psów. Można psiakowi szepnąć do ucha że czeka na niego domek:loveu: Quote
GrubbaRybba Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Agata Hanel napisał(a):Dobre wieści!!! Nie mam żadnych przeciwskazań co do tego domu i jej pani. Pani doswiadczona w psach, zawsze miała zwierzęta z odzysku, w tym rottweilera po pogryzieniu dziecka. Sama jest bardzo rozsądną osobą w dojrzałym wieku z zamiłowaniem do wszelakich stworów. Benio miałby na początek kojec i budę, żeby się mógł przyzwyczaić, a potem wszystko zalezy od niego samego i jego układów z resztą psów. Można psiakowi szepnąć do ucha że czeka na niego domek:loveu: Cudowne wieści :multi:. Teraz tylko transport dla biedaka trzeba zorganizować. Pani mówiła, że do Poznania może podjechać, więc szukamy transportu z Tomaszowa do Poznania!!! Może by zmienić tytuł i wpisać, że szukamy transportu? Agatko, dziękuję za sprawdzenie domku. :loveu: Quote
Agata Hanel Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 GrubbaRybba napisał(a): Agatko, dziękuję za sprawdzenie domku. :loveu: Trochę wczoraj nabłądziłam do tej miejscowości, ale opłaciło się. Niech Beniowi się poszczęści! Quote
GrubbaRybba Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Agata Hanel napisał(a):Trochę wczoraj nabłądziłam do tej miejscowości, ale opłaciło się. Niech Beniowi się poszczęści! Tylko tego dla niego pragnę... on już tyle wycierpiał... należy mu się dobry dom na starość. :lol: Quote
Ziutka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Matko kochana, cóż za wspaniałe wieści :multi: :multi: :multi: No nie wiem co napisać....bo tak strasznie się cieszę :loveu: Quote
ANETTTA Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 bardzo bardzo dzieki za te inf cudowne informacje kasa na transport potrzeban kto nam pomoze moze trzeba kliknac do Medara o pomoc za zawrot kasy .....juz klikamczekamy na odp moznaby jeszcze na watek transportowy nawet nie wiecie jak ja sie ciesze zeby beniowi sie udało on taki smutniutki Quote
GrubbaRybba Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ja już jakiś czas temu napisałam na wątku transportowym. Quote
Recommended Posts