ocelot Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 GameBoy napisał(a):ja te wyslalam juz wtedy tez czekam na odp - mam nadzieje, ze sie uda Też bardzo dziękuję. Quote
GrubbaRybba Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ocelot napisał(a):Też bardzo dziękuję. Ja też dziekuję! :loveu: Quote
GameBoy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Jutro 19.45 program "UWAGA" reportaż o Krzyczkach !!! Oglądać ciotki :cool3: Quote
ocelot Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Nie da rady, ja mam w domu 9-latkę, która nie obejrzała do końca filmu 101 Dalmatyńczyków. Nie jestem wstanie sobie wyobrazić, jak zareaguje na taki reportaż, a jak wyrzucę z pokoju to i tak przylezie. Quote
GameBoy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 to chociaz przekaz prosze dalej to info, moze przez gg, wsrod znajomych, tak wielu ludzi w Polsce zamyka oczy na to co sie dzieje w schronach - czas, zeby poznali prawde, ze u nas nie do konca jest tak jak ogladaja na Animal Planet - Policje z Houston czy temu podobne :roll: Quote
GrubbaRybba Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Ja będę oglądać na 100%. Dzięki za info! Quote
Ziutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 GrubbaRybba napisał(a):Ja będę oglądać na 100%. Dzięki za info! Aga....przekaż dalej jak możesz :cool3: Quote
ocelot Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 GameBoy napisał(a):to chociaz przekaz prosze dalej to info, moze przez gg, wsrod znajomych, tak wielu ludzi w Polsce zamyka oczy na to co sie dzieje w schronach - czas, zeby poznali prawde, ze u nas nie do konca jest tak jak ogladaja na Animal Planet - Policje z Houston czy temu podobne :roll: Oczywiście przekażemy gdzie się da Quote
ANETTTA Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 ocelot napisał(a):Dzięki Anetko. Ja do niczego nie mam dzisiaj głowy, bo siedzę w pracy z 39 stopniową gorączką. ups taka pogoda ja tez chora tyle ze bez goraczki zdrowka zycze Quote
ANETTTA Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 w transporcie to moze by nam emir pomogla oni tam w okrosnie maja 2 fundacje ...mozeby cos taniej bylo co wy na to a nikt sie nie odezwal do spr domku Quote
GrubbaRybba Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 ANETTTA napisał(a):w transporcie to moze by nam emir pomogla oni tam w okrosnie maja 2 fundacje ...mozeby cos taniej bylo co wy na to a nikt sie nie odezwal do spr domku Anetko, jak możesz, to spytaj o to Emir. Uważam, że to swietny pomysł! Quote
ocelot Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Będziemy szukać jeszcze, jak nie ten domek to może coś bliżej się znajdzie. Faktycznie to strasznie daleko... Quote
ANETTTA Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 prosilam o pomc spr domku z terenu lubuskie nie wiam jak oni maja daleko edzine czia medara -krosno to tez fundacja emir najpierw dom spr a potem problem z trabsportem ...jakas zrzutka mile widziana i poprosze ompomoc najpierw dom spr najwazniejsze dla benia Quote
ocelot Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Oby domek był dobry, to zrzutkę na transport tez by się zrobiło. Quote
medar Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='ANETTTA']prosilam o pomc spr domku z terenu lubuskie nie wiam jak oni maja daleko edzine czia medara -krosno to tez fundacja emir najpierw dom spr a potem problem z trabsportem ...jakas zrzutka mile widziana i poprosze ompomoc najpierw dom spr najwazniejsze dla benia Jak trzeba to oczywiście sprawdzę ten domek, co prawda jestem teraz deczko uziemiony przez chorobę. Sprawdziłem dokładnie na mapie, ode mnie to jakieś 75 km. Bardzo blisko od wioski Droniki, mieszka nasza koleżanka - dogomaniaczka Agata Hanel z Dąbrówki koło Kargowej ( ok 20 km). / Pamiętacie wątek Smolika http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18455&page=82 / Już do niej napisałem, tylko że ona ma internet tylko w pracy. Wieczorem jeszcze do niej zadzwonię. Quote
ocelot Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Bardzo dziękuje medar. Jak już będzie można spr. domek - to szansa dla naszego benia to podam na pw dokładne namiary na panią +numer tel. żeby można się umówić na wizytę. Potem ewentualnym problemem będzie transport. Quote
ANETTTA Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 Meder wiem ze na ciebie mozna liczyc dzieki Edzina jeszcze oferowała na pv pomoc ... ten domek to duza szansa dla beniulka .......tylko czy on jest wart naszego beniulka ???? Quote
ocelot Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Z rozmowy tel. wynikało, że super domek. Dwa psy czteroletnie. Benio miałby ocieploną budę i wybieg na początek. Po socjalizacji mógłby biegać po całym, dużym terenie. Wiadomo telefon może mylić. Dlatego domek trzeba sprawdzić Quote
medar Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 ocelot napisał(a):Bardzo dziękuje medar. Jak już będzie można spr. domek - to szansa dla naszego benia to podam na pw dokładne namiary na panią +numer tel. żeby można się umówić na wizytę. Potem ewentualnym problemem będzie transport. Poczekajmy z transportem na sprawdzenie. Podaj mi na PW namiary na ten domek. Quote
ANETTTA Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 oj oj beniulku jak ja bym chciala abys był juz w domku swoim :-( Quote
Ziutka Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Jestem dobrej myśli...mam nadzieje, ze się uda ;) Quote
Agata Hanel Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Postaram się w tym tygodniu sprawdzić ten domek dla Benia. Rzeczywiście ode mnie jest niedaleko. Proszę tylko na priw ewentualne wymagania dla przyszłego opiekuna i trochę opisu psa (ludzie, dzieci,psy, koty, itd) żebym wiedziała pod jakim kątem sprawdzić. Dostałam już namiary na przyszłą opiekunkę. Dzisiaj będę dzwonić. Quote
ocelot Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Dziękujemy i czekamy. I nie zapeszamy;) Quote
ANETTTA Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 trzeba by dac medarowi na wstrzymanie bo on ma chyba dosc daleko szkoda aby fatygowac go jak ktos ma blizej .......... trzymajamy kciuki ja wciaz wierze ze jemu potrzeba czasu i milosci czlowieka ktory go tak skrzywdził czasu na zaufanie .................................................:-( Quote
Recommended Posts