Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 418
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie da rady, ja mam w domu 9-latkę, która nie obejrzała do końca filmu 101 Dalmatyńczyków. Nie jestem wstanie sobie wyobrazić, jak zareaguje na taki reportaż, a jak wyrzucę z pokoju to i tak przylezie.

Posted

to chociaz przekaz prosze dalej to info, moze przez gg, wsrod znajomych, tak wielu ludzi w Polsce zamyka oczy na to co sie dzieje w schronach - czas, zeby poznali prawde, ze u nas nie do konca jest tak jak ogladaja na Animal Planet - Policje z Houston czy temu podobne :roll:

Posted

GameBoy napisał(a):
to chociaz przekaz prosze dalej to info, moze przez gg, wsrod znajomych, tak wielu ludzi w Polsce zamyka oczy na to co sie dzieje w schronach - czas, zeby poznali prawde, ze u nas nie do konca jest tak jak ogladaja na Animal Planet - Policje z Houston czy temu podobne :roll:

Oczywiście przekażemy gdzie się da

Posted

ocelot napisał(a):
Dzięki Anetko. Ja do niczego nie mam dzisiaj głowy, bo siedzę w pracy z 39 stopniową gorączką.

ups taka pogoda ja tez chora tyle ze bez goraczki

zdrowka zycze

Posted

ANETTTA napisał(a):
w transporcie to moze by nam emir pomogla oni tam w okrosnie maja 2 fundacje ...mozeby cos taniej bylo co wy na to

a nikt sie nie odezwal do spr domku

Anetko, jak możesz, to spytaj o to Emir. Uważam, że to swietny pomysł!

Posted

prosilam o pomc spr domku

z terenu lubuskie nie wiam jak oni maja daleko

edzine
czia
medara -krosno to tez fundacja emir

najpierw dom spr a potem problem z trabsportem ...jakas zrzutka mile widziana i poprosze ompomoc

najpierw dom spr najwazniejsze dla benia

Posted

[quote name='ANETTTA']prosilam o pomc spr domku
z terenu lubuskie nie wiam jak oni maja daleko
edzine
czia
medara -krosno to tez fundacja emir
najpierw dom spr a potem problem z trabsportem ...jakas zrzutka mile widziana i poprosze ompomoc
najpierw dom spr najwazniejsze dla benia

Jak trzeba to oczywiście sprawdzę ten domek, co prawda jestem teraz deczko uziemiony przez chorobę. Sprawdziłem dokładnie na mapie, ode mnie to jakieś 75 km. Bardzo blisko od wioski Droniki, mieszka nasza koleżanka - dogomaniaczka Agata Hanel z Dąbrówki koło Kargowej ( ok 20 km). / Pamiętacie wątek Smolika http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=18455&page=82 / Już do niej napisałem, tylko że ona ma internet tylko w pracy. Wieczorem jeszcze do niej zadzwonię.

Posted

Bardzo dziękuje medar. Jak już będzie można spr. domek - to szansa dla naszego benia to podam na pw dokładne namiary na panią +numer tel. żeby można się umówić na wizytę.
Potem ewentualnym problemem będzie transport.

Posted

Meder wiem ze na ciebie mozna liczyc dzieki

Edzina jeszcze oferowała na pv pomoc ...

ten domek to duza szansa dla beniulka .......tylko czy on jest wart naszego beniulka ????

Posted

Z rozmowy tel. wynikało, że super domek. Dwa psy czteroletnie. Benio miałby ocieploną budę i wybieg na początek. Po socjalizacji mógłby biegać po całym, dużym terenie.
Wiadomo telefon może mylić. Dlatego domek trzeba sprawdzić

Posted

ocelot napisał(a):
Bardzo dziękuje medar. Jak już będzie można spr. domek - to szansa dla naszego benia to podam na pw dokładne namiary na panią +numer tel. żeby można się umówić na wizytę.
Potem ewentualnym problemem będzie transport.

Poczekajmy z transportem na sprawdzenie. Podaj mi na PW namiary na ten domek.

Posted

Postaram się w tym tygodniu sprawdzić ten domek dla Benia. Rzeczywiście ode mnie jest niedaleko. Proszę tylko na priw ewentualne wymagania dla przyszłego opiekuna i trochę opisu psa (ludzie, dzieci,psy, koty, itd) żebym wiedziała pod jakim kątem sprawdzić. Dostałam już namiary na przyszłą opiekunkę. Dzisiaj będę dzwonić.

Posted

trzeba by dac medarowi na wstrzymanie bo on ma chyba dosc daleko szkoda aby fatygowac go jak ktos ma blizej ..........

trzymajamy kciuki

ja wciaz wierze ze jemu potrzeba czasu i milosci czlowieka ktory go tak skrzywdził czasu na zaufanie .................................................:-(